Beste cryptomunten voor de korte termijn

Bijgewerkt: 15 maart 2023

Snel handelen en (hopelijk veel) winst maken, dat doe je met de beste cryptomunten voor korte termijn. Dit zijn cryptocurrency die erg volatiel zijn. Dit betekent dat de koers per dag 10% of meer stijgt of daalt. Natuurlijk is van tevoren niet te zeggen of dit daadwerkelijk plaatsvindt, maar hieronder vind je de beste cryptocurrency voor de korte termijn.

Betaal geen transactiekosten

Ga je voor de maximale winst, betaal dan geen transactiekosten. Wanneer je via onderstaande link op Bitvavo aanmeldt dan krijg je over de eerste € 1000 de handelskosten gratis. Dit geldt alleen wanneer je via de link aanmeldt, anders loop je die bonus mis.

Meld je aan bij Bitvavo

Voordeel van Bitvavo is dat het een Nederlands handelsplatform is dus de support en service is uitstekend.

Dit zijn de beste cryptomunten voor korte termijn

Op naar de beste cryptocurrency voor de korte termijn. Let op want het gaat hier nooit om beleggingsadvies. Investeer ook alleen met geld dat je kunt missen. Doe zelf onderzoek en ga verstandig met je geld om.

Floki Inu

Eerst was er Shiba Inu coin, die een enorme groei liet zien. Sinds december 2021 is die groei tot stilstand gekomen. Beleggers zijn daarom op zoek gegaan naar een andere en vergelijkbare ‘grapmunt’. Floki Inu behoort zeker tot de beste cryptomunt voor de korte termijn. Je ziet snel koersstijgingen en koersdalingen. Hier kun je voordeel uithalen.

Floki Inu is dus een interessante cryptomunt voor de korte termijn. Maar het is geen serieus project, houd dit in je achterhoofd. Het is verstandig om tevreden te zijn met een winst van 3% tot 5%. Deze crypto kan namelijk ook heel hard dalen. Waarbij niet zeker is of de koers op korte termijn weer omhoog krabbelt.

Dent

Ook Dent behoort tot de beste cryptomunten voor de korte termijn. De historie heeft laten zien dat de koers van deze munt heel erg kan fluctueren. Een winst (of verlies) van 8% per dag is niet vreemd. Profiteer hiervan en koop aan op een moment dat hij voor jouw gevoel laag staat. Dent is overigens een munt die zich op gezondheid richt. En alles omtrent gezondheid is in 2022 populair.

Tron (TRX)

Deze munt is al jarenlang populair onder crypto beleggers. In het begin werd gedacht dat de koers door het dak zou knallen. Dit is niet gebeurd maar dagelijks wisselt de koers toch wel tussen de 2% en 5%. Helemaal niet verkeerd om op één dag een winst van ongeveer 4% te pakken. Tron (TRX) is een besturingssysteem dat op de blockchain draait. Omdat we in de toekomst steeds meer blockchain diensten aantreffen, is Tron ook een goede cryptomunt voor de lange termijn.

Waves

Ook de cryptomunt Waves is er een om te onthouden. Per dag wisselt de koers tussen de 2% en 8%. Er zijn ook periodes dat er weinig beweging in is. Bijna altijd gevolgd door flink wat rumoer.

Audius (AUDIO)

Wat is Audius? De naam verraadt het al, dit heeft met muziek te maken. Het gaat hier om een blockchain-aangedreven muziekstreamingdienst. Beleggers weten niet zo goed wat ze met de onderliggende cryptocurrency aan moeten. Daarom zie je de koers enorm schommelen. Wanneer hij binnen één dag meer dan 7% lager duikt dan is dit een signaal om aan te kopen. Houd wel even alles goed in de gaten want de koers kan nog lager zakken.

Cartesi (CTSI)

Zoek je de beste crypto voor korte termijn? Kijk dan ook eens bij Cartesi. Deze cryptocurrency richt zich op industriële programmeerbaarheid. Feitelijk slaat het een brug tussen het bekende besturingssysteem Linux en de blockchain technologie.

Er wordt veel met deze cryptocurrency gespeculeerd. Dagelijks zie je een koersverandering van ongeveer 5%. Perfect om mee te daytraden. Helaas weet je van tevoren niet of de koers gaat stijgen of dalen. Door naar de historie te kijken krijg je hier wel een beter idee van.

Rijk worden met cryptocurrency? Een droom of nachtmerrie

Voor velen is rijk worden met cryptocurrency een droom. Slechts een handjevol beleggers wordt hier miljonair mee. Toch kun je met een goede aanpak hier aardig mee verdienen. Bedenk wel dat ongeveer twee derde van de beleggers op winst staat. Dit betekent dat ongeveer een derde verlies draait.

Met een foute aanpak wordt beleggen in cryptocurrency een nachtmerrie. Neem daarom tijdig je verlies of durf bij te kopen. Niemand kan jou van tevoren zeggen wat je moet doen. Bovenstaand overzicht beste cryptomunten voor de korte termijn is dan ook geen beleggingsadvies. Doe zelf altijd onderzoek.

Hoeveel cryptomunten zijn er?

In 2019 waren er ongeveer 4000 verschillende cryptomunten verkrijgbaar. In 2021 zijn er maar liefst 5000 cryptomunten bijgekomen en staat de teller op meer dan 12.000. Dit betekent dat er heel veel keuze is. Ruim 90% van al die cryptomunten zal in de toekomst falen. Dit heeft te maken met gebrek aan belangstelling van het grote publiek of investeerders. Merk je dat er weinig handel in een munt is, laat deze dan liever links liggen. Op de korte termijn valt hier weinig aan te verdienen.

Shop de leukste producten, bezoek bol.com

Beste cryptomunten voor de korte termijn
Schuiven naar boven