Disney figuren

Ook zo fan van Walt Disney? Verzamel Disney figuren of geef ze iemand cadeau. Voor de echte liefhebber, en echt alles is mogelijk. Bijvoorbeeld Toy Story, Assepoester, Duckstad, 101 Dalmatiërs, Peter Pan en nog veel meer. Disney figuren zijn in verschillende groottes verkrijgbaar. Een absolute must-have, dit soort figuren staat mooi in een vitrinekast of elders.

Dieren, prinsessen en nog veel meer

Wat zijn jouw favoriete Disney figuren? Wanneer je kijkt naar het meest populaire Disney figuur dan zie je vaak iets van dieren of prinsessen voorbijkomen. Maar ook Stich of de Lion King. Misschien vind je het lastig om wat Disney figuren op te noemen. Daarom vind je hier een korte opsomming van de meest bekende Disney figuren.

Donald Duck, Alladin, Ariël, Alice, Assepoester, Doornroosje, Bambi, Belle, kapitein Haak, de grote boze wolf, Nemo, Robin Hood, Stampertje, Tarzan, Teigetje, Timon en nog tientallen anderen. Er zijn echt veel Disneyfiguren, de meeste zul je vast wel herkennen.

Disney figuren kopen

Met Disneyfiguren kopen maak je jezelf of iemand anders blij. Mooie beeldjes voor in de vitrinekast, op de slaapkamer of het dressoir. Echte liefhebbers verzamelen alles op het gebied van Walt Disney. Dit zijn niet alleen beeldjes in de vorm van Disney figuren maar ook knuffels, posters, gadgets en andere dingen.

Je wil Disney figuren kopen, aan welke prijs moet je denken? Bedenk dat Disney figuren niet heel goedkoop zijn. Voor een beeldje van 10 cm betaal je tussen de € 25 en € 40. Beeldjes met meerdere figuren zijn vaak duurder. Het is dus even sparen maar dan heb je wel iets heel moois. Je hebt ze ook goedkoper, vanaf € 8 en van een B-merk.

Speelfiguren of beeldjes bestellen

Disney figuren bestellen? Dat doe je tegenwoordig online. Hartstikke praktisch want je hoeft de deur niet uit of op zoek te gaan naar een speciaalzaak. Disneyfiguren zijn namelijk niet overal verkrijgbaar, verspreid over Nederland en België vind je hier slechts enkele winkels van. Vaak ook nog duurder want online kun je goed prijzen vergelijken.

Let even goed op de kwaliteit. Je hebt speelfiguren, die zijn van goedkoper materiaal gemaakt. Disney speelgoed is leuk voor kinderen of echte verzamelaars maar het is kwetsbaarder. Disney figuren bestellen voor een verzameling? Dan kun je beter voor de echte beeldjes gaan. Het kost wat meer maar dan heb je ook wat, iets dat natuurlijk heel belangrijk is.