Wordt Do Kwon bang voor de gemeenschap?

Op 21 mei 2022 toonde Do Kwon de gemeenschap een burnadres, bedoeld voor het branden van Luna. Een dag later vertelde Kwon dat hij de privésleutel van dit brandadres in bezit heeft. Het meest opmerkelijke is dat de Luna-oprichter op 23 mei laat weten dat branden geen zin heeft. Dat is vreemd want branden is juist wel nuttig. Wordt Kwon toch een beetje bang voor de kracht van de gemeenschap?

Handel € 1000 gratis bij Bitvavo (geen handelskosten)

Meld je aan en krijg die bonus

Burn adres is eenrichtingsadres

Een burn adres is altijd eenrichtingsverkeer. De privésleutel is bij een verbrandingsadres niet aanwezig. Dit betekent dat het versturen van munten naar dit adres onomkeerbaar is. De munten kunnen niet worden teruggenomen en ook niet vanuit dit adres worden verstuurd.

Het verbrandingsadres dat Kwon aan de gemeenschap heeft getoond wordt als officieel beschouwd. Alle munten die naar dit adres worden gestuurd verdwijnen uit de circulatie. Grote websites als Coinmarketcap en Coingecko hebben dit bevestigd.

Dan is het opmerkelijk dat Kwon op 22 mei aangeeft dat hij de privésleutel heeft en in feite bij de munten zou kunnen. Direct daarna zegt hij dit nooit te zullen doen, dus we moeten hem op zijn bruine ogen geloven.

Het is onduidelijk of Kwon wel of niet de privésleutel heeft. Deze man zegt wel vaker vreemde dingen.

Kwon zegt “branden heeft geen zin”

De opmerkingen van Kwon worden steeds vreemder. Op 23 mei deelt hij op Twitter het volgende bericht:

“To clarify, as I’ve noted multiple times i dont think sending tokens to this address to burn tokens is a good idea – nothing happens except that you lose your tokens”.

Begrijpt Kwon het idee achter het branden van tokens niet, of wordt hij stiekem bang? De gemeenschap heeft laten zien dat het sterk is. Het heeft op 22 mei 170 miljoen Luna verbrand. En het branden gaat maar door. Dit had Do Kwon natuurlijk nooit verwacht.

Luna 2.0

Ondertussen houdt Kwon zich bezig met de hard fork van Luna. Rond 27 mei (of later) zou de blockchain gesplitst worden en wordt Luna 2.0 geboren. De oude Luna krijgt dan de naam Luna Classic. De munt verdwijnt dus niet en blijft gewoon verhandelbaar.

Het is een speculatie maar misschien is Kwon bang dat Luna Classic straks sterker wordt dan de nieuwe Luna 2.0. Dan zou zijn nieuwe project totaal mislukt zijn.

Is branden goed of slecht?

De CEO van Binance, CZ genaamd, heeft het eerder al heel mooi uitgelegd. Hij vertelde dat het bijdrukken van nieuwe tokens slecht is, het zorgt namelijk voor een hoge inflatie. Het creëren van schaarste is goed voor de prijs en het vertrouwen. Luna verbranden is daarom een goed idee.

Doet Do Kwon net alsof hij dom is of voelt hij aan dat Luna 2.0 misschien gaat mislukken? Deel je gedachten met ons. Sponsor dit bericht door het op Twitter te delen. Of maak wat Luna naar ons over, zodat we nog meer geweldige inhoud kunnen creëren.

Scan de code of stort LUNA naar:
terra1mkwvxu56zkxemzmqewm8swy5yxm9v0fnl45w6n
Draag je steentje bij aan de beste LUNA informatie

Bedankt voor je bijdrage.

Shop de leukste producten, bezoek bol.com