Geluks sleutelhanger

Een geluks sleutelhanger is leuk om cadeau te geven of te krijgen. Deze sleutelhanger brengt geluk en voorspoed. Tenminste, dat is het idee hier achter. Natuurlijk kan niemand garanderen dat dit ook daadwerkelijk gebeurt. Toch is een gelukssleutelhanger altijd een goed idee. Hang hem aan je sleutelbos, tas of misschien wel aan je rugzak of broekriem.

Dit is een geluks sleutelhanger

Waar moet je aan denken bij een geluks sleutelhanger? Dit is een hangertje met voorwerpen die geluk brengen. Bijvoorbeeld een geluksengeltje, hoefijzer of klavertje vier. Veel van deze sleutelhangers bevatten een combinatie van dit soort symbolen. Kijk maar eens naar het klavertje vier. Dit staat voor de perfecte veelheid, vertrouwen, liefde en geluk.

Ook een hoefijzer brengt geluk, dit gebruik gaat terug tot aan de 10e eeuw. Daarnaast heb je geluksengeltjes en de Chinese gelukspoppetjes. Hoe dan ook, door al deze dingen creëer je de leukste geluks sleutelhanger.

Geluks olifant sleutelhanger

Dan heb je ook nog de geluks sleutelhanger. Ja, die brengt ook geluk, kracht, rijkdom en succes. Ga je voor een geluks olifant sleutelhanger let er dan op zijn slurf omhoog wijst. Dit brengt namelijk meer geluk dan wanneer de slurf omlaag hangt. Wist je dat olifanten ontzettend oud kunnen worden? Daarom staan ze ook nog eens symbool voor een lang leven oftewel het overwinnen van de dood.

Een geluks olifant sleutelhanger is net zo leuk als een geluks Boeddha sleutelhanger. Hierbij is het wel belangrijk dat je de geluks Boeddha sleutelhanger van iemand cadeau krijgt, dan pas geeft deze ook geluk. Koop je hem zelf dan is het effect minder groot. Kijk je partner, familie of collega dus even lief aan. Geef gewoon duidelijk aan wat je voor je verjaardag, kerst of jubileum wil.

De leukste geluks sleutelhangers voor hem en haar

Je vindt altijd een geluks sleutelhanger die bij jou of bij de ontvanger past. Er is een ruime keuze, daar zal het echt niet aan liggen. De vraag is wat je echt leuk vindt, maar ook hoe groot je budget is. Gelukspoppetjes of klavertjes vier aan een hangertje kosten ongeveer € 4 per 10 tot 20 stuks. Het is lastig om ze los te kopen want dan ben je naar verhouding veel duurder uit.

Een geluk sleutelhanger van stevig metaal en met een mooi symbool kost tussen de € 5 en € 15. Dat is dus helemaal afhankelijk van wat je kiest. Voordeel van deze sleutelhangers is dat ze van een hoge kwaliteit zijn en dus nog lang meegaan.