Jungle kamer

Avontuurlijk wonen of slapen in een jungle kamer. Vooral de kinderkamer wordt vaak in jungle stijl ingericht. Een jungle kamer is ook leuk om te verblijven, bijvoorbeeld de woonkamer, serre of misschien wel de veranda. Begin vandaag nog met het creëren van een echte junglekamer en koop de juiste producten.

Jungle behang, vloerkleedjes en andere aankleding

Wil je een jungle kamer inrichten dan start dit met jungle behang. Tenminste, wanneer je dit ook mooi vindt. Soms is het beter om de muur te schilderen. Voordeel van jungle behang is dat je hier een mooie uitstraling mee creëert. Bovendien is het behang weer te verwijderen, zo kun je voor een ander behangetje gaan. Het betere behang is zelfs overschilderbaar.

Hierna volgt het jungle vloerkleed. Vooral leuk voor in de jungle kamer zo vlak voor het bed. Bij het uit bed komen ervaar je gelijk warme voeten. Een jungle vloerkleed is in verschillende kleuren, vormen en designs verkrijgbaar. Bijvoorbeeld het jungle tapijt voor de kinderkamer of het laag poollicht vloerkleed voor de ouderslaapkamer of de woonkamer. Ook voor de badkamer heb je junglematjes.

Jungle kamer accessoires

Na de grote dingen is het tijd voor jungle kameraccessoires. Denk hierbij aan een lamp, plankje, beeldjes, een canvas of poster en andere accessoires. Ook hierin heb je een ruime keuze. Een poster of canvas is altijd aan te raden, hier maak je de kamer helemaal mee compleet. En dan mag je natuurlijk niet jungle lamp niet vergeten. Deze lamp heeft een warme aardetint waaronder groen, bruin of beige. De meeste lampen zijn ook nog eens voorzien van een herkenbare opdruk. Bijvoorbeeld een waterval, bomen of dieren.

Met jungle kamer accessoires kun je alle kanten op. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is verkrijgbaar. Vergeet de kleine dingen niet, want dat maakt de inrichting juist helemaal af. Dat je bij jungle aan grote bomen, lianen en klimplanten denkt dat is logisch. Welke dieren leven in de jungle? Dit zijn onder andere de orang-oetan, pijlgifkikkers, grote spinnen, luipaard, toekan, nijlpaard, neushoorn en natuurlijk slangen.

Online inrichting en accessoires bestellen

Begin vandaag nog met het creëren van een jungle kamer. Zoek je inspiratie of ideeën? Kijk dan eens op Pinterest, hier komen heel wat inspirerende foto’s voorbij. Bestel je inrichting en accessoires online, wel zo makkelijk.

Ben je ergens niet tevreden over dan kun je dit natuurlijk altijd ruilen of retour sturen. Dat is gelijk het grote voordeel van online bestellen.