Kan ik met VVV bon betalen bij bol.com?

Bijgewerkt: 15 maart 2023

Heb je een VVV cadeaubon gekregen, dan kun je hier bij veel winkels mee betalen. Kan ik met VVV bon betalen bij bol.com? Een goede vraag want best veel mensen zijn hiernaar op zoek. De webshop bol.com accepteert een aantal cadeaubonnen. Dit is natuurlijk de cadeaubon van Bol.com zelf maar ook de Boekenbon en de Nationale Entertainmentcard. Een VVV-bon moet je eerst inwisselen voor een bol.com cadeaubon.

Google Chromecast 3 Smart – TV-dongle
Check de prijs

VVV bon inleveren bij winkels

Er zijn best veel winkels die de VVV bon accepteren. Het is dan ook vreemd dat je met een VVV bon niet kunt betalen bij bol.com. Het gaat uiteindelijk wel, maar dan via een omweg. Meer hierover lees je in het volgende hoofdstuk. Eerst vind je wat bekende winkels waar je met je VVV cadeaukaart terecht kunt.

Je kunt met de VVV bon rechtstreeks betalen bij onder andere Wehkamp, Shoeby, PlayStation, DeOnlineDrogist.nl, Babypark of Bruna. Verder bij een aantal minder bekende zaken. Opvallend is dat de VVV cadeaubon lang niet meer zo populair is als vroeger. Bij veel winkels en webshops kun je de VVV bon alleen inwisselen voor een cadeaubon die weer aan die winkel gelinkt is.

Kan ik met VVV bon betalen bij bol.com? Zo wissel je hem in

Goed, je wil dus weten of je met een VVV bon kunt betalen bij bol.com. Nee, je kunt geen producten bestellen en deze met je VVV cadeaukaart afrekenen. Wat je wel kan doen is je VVV bon inwisselen voor een bol.com cadeaukaart. Dit doe je op de website van vvvcadeaukaarten.nl. Dus niet op de website van bol.com zelf!

Je cadeaukaart van bol.com inwisselen

Wil je de VVV bon besteden bij bol.com, dan moet je deze dus eerst op de website van VVV inruilen. Hierna ontvang je een bol.com cadeaubon. Deze cadeaubon kun je vervolgens in de webshop van bol.com besteden.

Een maximum van € 50

Wist je dat een betaling middels een cadeaubon voor webshops maximaal € 50 mag bedragen? Deze regel geldt sinds eind juni 2020. Er is een bestedingslimiet van € 50 vastgelegd om witwassen maar ook fraude tegen te gaan. Stel dat je iets van € 100 koopt. Je hebt een bol.com cadeaubon van € 100, dus je zou denken dat je hiermee alles af kunt rekenen. Niet dus. Je kunt slechts € 50 van de cadeaubon halen en de overige € 50 moet je nog bijleggen. De € 50 die op de bol.com bon blijft staan kun je een volgende keer besteden.

Deze regeling geldt voor heel veel cadeaubonnen. Dus ook voor de VVV bon, de boekenbon, bol.com bonnen, cadeaubon van de HEMA en nog veel meer.

Achteraf betalen met een cadeaubon

Iets dat ook niet kan: achteraf betalen met een cadeaubon. Wil je achteraf betalen dan is dit alleen mogelijk door het geld via de bank over te maken of door te betalen met iDEAL. Met een cadeaubon kun je alleen direct afrekenen, dus niet op een later moment. Dit is wel iets om rekening mee te houden.

De geldigheid van VVV bon en bol.com cadeaubon

Hoe lang zijn een VVV cadeaukaart en bol.com cadeaubon geldig? De VVV cadeaukaart is onbeperkt geldig. Let op want misschien heb je nog een VVV cadeaubon in je bezit, dit is een oudere versie. Toch is de VVV cadeaubon ook nog onbeperkt geldig.

Hoe lang is een bol.com cadeaubon geldig? Na aanschaf is deze gedurende drie jaar geldig. Het is dus belangrijk om de cadeaubon tijdig te besteden. Je kunt via de saldochecker altijd kijken hoeveel geld er op de bon staat en hoe lang dit tegoed nog geldig is. Om te voorkomen dat de geldigheid verloopt is het zeker aan te raden om de uiterste datum op de bon of het pasje zelf te schrijven. Gaat het om een digitale cadeaubon, print deze dan uit en zet hier ook de uiterste datum op.

Shop de leukste producten, bezoek bol.com

Kan ik met VVV bon betalen bij bol.com?
Schuiven naar boven