Kattenspeeltjes

Daag je kat uit met kattenspeeltjes. Het leukste kattenspeelgoed is geschikt voor kittens en volwassen katten. Alleen de senior kat is wat rustiger en heeft minder behoefte aan speelgoed. Op het gebied van kattenspeeltjes is er heel veel verkrijgbaar. Wat vindt je kat leuk? Je hebt het laserlampje voor katten, een funny bord, de speelvis of die grappige kattenveertjes. Kies zelf maar uit.

Kattenspeelgoed kopen

Met zoveel aanbod is het best lastig om leuk katten speelgoed te kopen. Het advies: wissel regelmatig met kattenspeeltjes af. Zo blijft het voor je huisdier vernieuwend. Wat vinden katten leuk? Deze dieren zijn echte jagers. Je wakkert hun jachtinstinct aan met alles wat beweegt. Denk hierbij aan een laserpen waarmee je over de grond of muur schijnt. Je kat zal het licht te volgen en proberen te vangen.

Fluffy speelgoed of veertjes doen het ook altijd goed. Dit zijn kattenspeeltjes waar je huisdier erg door gefascineerd is. Misschien heel ouderwets maar denk eens aan een speelmuisje. Al decennialang spelen katten hiermee.

Kattenspeeltjes met kattenkruid

Weet je dat er ook kattenspeeltjes met kattenkruid verkrijgbaar is? Het is juist het kattenkruid dat een onweerstaanbare aantrekkingskracht op je kat heeft. Hierdoor zal je huisdier met het kattenspeelgoed willen spelen, er in bijten en het ontdekken. Daarnaast kun je ook voor een potje met kattengras zorgen. Dit is een plantje dat je op de grond neergezet. Hartstikke veilig voor je kat en het voorziet in de natuurlijke behoefte om af en toe aan wat grassprietjes te knagen.

Let op dat kattengras en kattenkruid dus niet hetzelfde is. Kattenspeeltjes met kattenkruid hebben een bepaalde geur, dat heeft kattengras niet.

Speeltjes, speeltunnel, speelhuis en nog veel meer

Onder kattenspeeltjes wordt heel veel verstaan. Niet alleen het kleine kattenspeelgoed maar ook bijvoorbeeld het katten speelhuis of de katten speeltunnel. Het is namelijk een feit dat katten zich graag verstoppen en overal in kruipen. Dit kun je realiseren door in een doos een gat te knippen. Maar je kunt ook voor een echt speelhuis of een speeltunnel gaan.

Wanneer je zoiets koopt ziet het er natuurlijk mooier uit. Bovendien gaat dit katten speelgoed veel langer mee. Hier maak je elke kat blij mee.