Koffiemokken

Een koffiemok die bij je past of perfect aansluit bij het servies. Op het gebied van koffiemokken is er voldoende keuze. Een complete koffiemokken set, een mok zonder oor of een met een bijzondere afbeelding. Perfect voor het aanvullen van het servies maar ook om cadeau te doen. Kies uit landelijk, modern of iets dat bij je past.

Koffiemokken set

 Het leukst is de koffiemokken set, simpelweg omdat je daarmee in één keer klaar bent. De set bestaat uit 4-10 koffiemok kunnen, allemaal goed op elkaar afgestemd. Dit ziet er natuurlijk mooi uit. Afhankelijk van de set hebben de mokken een en dezelfde kleur of bestaan ze uit verschillende kleuren. Maar wel dat het allemaal bij elkaar past.

Populair zijn de koffiemokken sets van 6 of 12 stuks. Maar ook de complete set van keramiek is erg geliefd. Dit soort mokken is van een mooie en hoge kwaliteit. Hier kun je tenminste mee voor de dag komen.

Koffiemok met tekst of foto

Op zoek naar een bijzondere koffiemok om cadeau te doen of misschien wel voor jezelf? Een koffiemok met tekst is altijd leuk. Ook hierin heb je verschillende keuzes. Ga voor een vooraf bedrukte tekst of verzin er zelf een. Want ja, je kunt ook een koffiemok met tekst laten maken. Dit geldt ook voor de koffiemok met foto. Ook die heb je kant-en-klaar of je laat er een met een eigen foto bedrukken.

Bedenk dat een koffiemok met tekst of foto vrij uniek is. Vaak sluit dit niet aan bij de koffiemokken die je al in de keuken hebt staan. Koop zoiets daarom alleen als hebbeding of om cadeau te doen.

Zonder oor of met oor

Wat is nu makkelijker, een koffiemok zonder oor of toch een koffiemok met oor? Feitelijk is een koffiemok met oor veiliger, je hoeft namelijk de hete buitenkant niet aan te raken. Toch kan een koffiemok zonder oor net wat mooier zijn. Sommige modellen hebben een dubbele laag. Hierbij blijft de warmte aan de binnenkant en wordt de buitenzijde niet warm. Let wel op met dit soort koffiemokken, want de inhoud kan erg heet zijn zonder dat je dit in de gaten hebt.

Wat kosten koffiemokken? De prijs voor een complete set begint vanaf € 15. Een losse koffiemok kost ongeveer € 4 tot € 8 per stuk. Let gelijk even op de inhoud, want een koffiemok heeft een inhoud van 150 ml. Is deze kleiner dan is dit een koffiekop (125 ml). Een kop en schoteltje heeft een inhoud van 100 ml.