Koffietafelboeken

Geef je interieur een extra uitstraling met koffietafelboeken. Dit is tegenwoordig helemaal de trend. Omdat deze boeken soms prijzig zijn vind je op deze pagina goedkope koffietafelboeken. Goed betaalbaar voor iedereen. Bovendien bevatten deze exemplaren de mooiste inhoud, ideaal voor op tafel. Maar ook voor in de wachtkamer of op het bureau.

Wat zijn koffietafelboeken?

Al sinds de jaren ‘80 bestaat de term koffietafelboek. Dit is in veel gevallen een hardcover boek vol met mooie en inspirerende foto’s. Bijvoorbeeld foto’s van de natuur, architectuur, interieur ideeën maar er kunnen ook inspirerende teksten instaan. Oorspronkelijk was een koffietafelboek zo groot dat hij niet in een normale boekenkast paste, daarom legde je hem dus op de koffietafel. Tegenwoordig bedoelen we met dit soort boeken een inkijkexemplaar of een inspirerend boek.

Hoe dan ook, koffietafelboeken stralen altijd positiviteit uit. Een koffietafelboek leg je op een tafeltje maar je kunt er ook een aparte standaard voor kopen. Zo kun je het boek opengeslagen op de tafel of het dressoir laten liggen.

Goedkope koffietafelboeken

Je bent op zoek naar goedkope koffietafelboeken. Een goede keuze want veel boeken zijn best wel prijzig. Bedenk dat je makkelijk tussen de € 80 en € 150 voor een boek betaalt. Gelukkig ben je met goedkope koffietafel boeken een stuk voordeliger uit. Reken op een aanschafprijs variërend van € 20-€ 70.

Een goedkoop koffietafelboek heeft net als alle andere koffietafel boeken een harde kaft (hard cover). Je hebt verschillende mogelijkheden waaronder het educatief fotografieboek, een lifestyleboek of een met de mooiste of grappige, leuke of inspirerende teksten. Goedkope koffietafelboeken zijn er voor iedereen.

Koffietafelboek architectuur

Erg populair is het koffietafelboek architectuur. Hier hoort natuurlijk ook interieur bij, want daar heb je ook mooie boeken van. Interessant is een koffietafelboek architectuur van Nederlandse gebouwen, maar misschien ook wel wereldwijd. Metropolitan Luxury is een aanrader, maar ook het boek van Julian Watson verkoopt goed.

Bestel je koffietafelboek online. Je krijgt het thuisgestuurd waarna je de inhoud even goed kan bekijken. Ben je niet tevreden dan mag je het boek altijd ruilen of retour sturen. Houd in ieder geval rekening met de afmetingen want het mooiste koffietafelboek is vaak wat groter dan andere boeken. Het moet dus wel op je tafel, bureau of dressoir passen. Nog een extra tip: geef iemand anders eens een koffietafelboek cadeau. Informeer van tevoren waar de ontvanger van houdt, dan kom je altijd met het meest perfecte cadeau.