Leuke bordspellen

Voor 2 personen, met vrienden of voor het gezin, leuke bord spellen doen het altijd goed. Dit staat namelijk garant voor een hilarische en spannende avond (of weekend). Op het gebied van leuke bordspellen is er voldoende keuze. Hieronder vind je de leukste bordspelen van dit moment. Dit zijn onder andere Rummikub, Codenames en Monopoly. Maar er is nog veel meer verkrijgbaar.

Leuke bordspellen voor het gezin

Je zoekt bordspellen voor 2 personen of misschien wel voor meerdere personen. Hoe dan ook, we kunnen wel een aantal leuke bordspellen voor het gezin opnoemen. Dit speel je samen met de familie bestaande uit volwassenen en misschien wel kinderen. Je hebt in dit geval keuze uit strategische spellen, denkspel, party, behendigheid en nog veel meer.

Monopoly doet het altijd goed als gezinsspel. Al decennia oud maar een echte topper. Dit geldt ook voor Rummikub, geschikt voor iedereen vanaf zes jaar oud. Andere aanraders zijn Qwixx, Ticket to Ride Europe en Clever. Vergeet ook Maya of Skye niet. Dit zijn allemaal leuke bordspellen voor het gezin. Houd er rekening mee dat er regelmatig nieuwe bordspellen bijkomen.

Leuke bordspellen voor vrienden (vriendenweekend)

Je ontvangt bezoek of er staat een vriendenweekend op de planning. Hoe dan ook, leuke bordspellen voor vrienden maken het avondje helemaal compleet. Spellen die je samen met vrienden doet zijn Kolonisten van Catan, Halli Galli, 30 seconds en Codenames. Maar ook Party & Co of Wedden dat je het kan

Het vaagste spel ooit is Drinkopoly, hierbij speel je het spel alsof je verschillende caf├ęs bezoekt. En ja je gaat erbij drinken, dus dat wordt een grappige en gezellige avond. Je ziet, leuke bordspellen voor vrienden zijn er zeker. Koop in ieder geval iets wat alle vrienden ook echt leuk vinden om te doen.

Nieuwe bordspellen kopen

Jaarlijks komen er weer nieuwe bordspellen uit. Niet allemaal zijn ze zo succesvol. De best verkochte bordspellen zijn Kolonisten van Catan, Monopoly, Risk, Scrabble en Zeeslag. Daarnaast heeft bijna ieder huishouden wel een schaakbord liggen. Dat zijn in ieder geval de bestverkochte bordspellen ooit.

Zoek je het nieuwste bordspel dat pas is uitgebracht? Op internet vind je altijd een lijst van nieuwe bordspellen. De vraag is echter of dit ook tot de leukste bordspellen behoort. Dat is altijd even afwachten. Ondertussen kun je kiezen uit veel andere spellen waarvan je zeker weet dat ze je een topavond bezorgen.