Minecraft

Een razend populair spel: Minecraft. Dit is een zogenaamd sandbox spel waarbij je door een virtuele wereld rondzwerft. Minecraft is zo populair dat er inmiddels heel wat van verkrijgbaar is. Bijvoorbeeld games voor de Nintendo switch, PlayStation, Xbox maar ook als Windows download. Daarnaast heb je Minecraft lego, boeken, het bordspel, speelgoed en nog veel meer. Alles voor de echte Minecraft liefhebber.

Minecraft kopen (of downloaden)

Speel je Minecraft het liefst op pc/laptop, smartphone, PlayStation, Nintendo of Xbox? Je hebt verschillende mogelijkheden. Minecraft kopen bied je de kans om offline te spelen. Uiteraard kun je ook online gaan, aan jou de keuze. Je kunt ook Minecraft downloaden. Dit is gratis waarbij je het spel op een server met een lan-verbinding speelt. Wil je offline spelen dan heb je een betaalde Minecraft download nodig.

Hoe Minecraft spelen met vrienden? Hierbij is het belangrijk dat vrienden binnen het spel op multiplayer klikken en vervolgens een server toevoegen. Hierna moeten ze bij serveradres jouw IP intypen. Uiteraard kun je op deze wijze ook je eigen server opzetten en hier vrienden aan toevoegen.

Minecraft lego en knuffel

Omdat dit spel zo populair is heb je tegenwoordig ook Minecraft lego. Hartstikke leuk voor alle leeftijden. Verzamel je lego dan moet je dit zeker een je collectie hebben. Populair zijn de lego Minecraft koraalrif, taiga avontuur of het laatste gevecht. Natuurlijk is er op het gebied van Minecraft lego nog veel meer verkrijgbaar. Alles met die typische Minecraft functies en figuren.

Populair onder (jonge) kinderen of verzamelaars: de Minecraft knuffel. Ook hierin is aardig wat verkrijgbaar. Bijvoorbeeld de Minecraft knuffel Crafter Zombie, Wolf, Saddle pig of Creeper. Deze knuffels zien er blokkerig uit en lijken hierdoor echte Minecraftfiguren. Maar dan wel hartstikke zacht.

Boek, speelgoed en nog veel meer

Het Minecraft boek laat je kennismaken met de onderwereld van dit spel. Leer alles over betoveringen, drankjes, hoe je dimensies trotseert of welke hulpmiddelen er zijn. Binnen no-time leer je de beginselen maar ook het echte leven van Minecraft kennen. Het Minecraft boek is het ideale cadeau voor jezelf of iemand anders.

Natuurlijk heb je ook Minecraft speelgoed. Bijvoorbeeld het eerder genoemde lego of de knuffel. Maar ook het Minecraft bordspel. Speel een Minecraft avontuur gewoon op de tafel. Geschikt voor 2-4 spelers en bedoeld voor iedereen vanaf 10 jaar oud. Je ziet, op het gebied van deze virtuele wereld zijn er genoeg leuke dingen verkrijgbaar.