Beste mini vriezer (2022)

De beste mini vriezer kopen? Mini vriezers zijn geschikt voor de camping, de studentenwoning maar ook als extra vriezer thuis. Het is belangrijk dat de vriezer een minimale vriescapaciteit van 2 kg per 24 uur heeft. Let bij aankoop goed op het energielabel want dit soort kleine vrieskasten kan aardig wat stroom vreten. Kijk maar eens naar het overzicht beste mini vriezer 2022.

Mini vriezer nieuw of tweedehands kopen

Ga je voor de beste mini vriezer dan kun je beter een nieuw model kopen. Deze heeft een beter energielabel. Een mini vriezer koop je in verschillende winkels waaronder Blokker, de Lidl, Mediamarkt of Coolblue. Tweedehands vind je een mini vriezer op marktplaats.

Een nadeel van een tweedehands vriezer is dat deze minder lang meegaat, veel energie verbruikt en niet meer optimaal werkt. Omdat een gloednieuwe mini vriezer niet zo duur is kun je beter hiervoor kiezen.

Beste mini vriezer 2022

Waarvoor gebruik je een mini vriezer? Dit is ideaal op de camping, bijvoorbeeld in combinatie met een mini koelkast. Ook voor de studentenkamer is een mini vriezer aan te raden. Denk ook eens aan extra vriesruimte wanneer dit nodig is, ter ondersteuning van een normale vriezer.

Een mini vriezer heeft een inhoud van 32-36 l. Het geluidsniveau bedraagt tussen de 40 dB en 50 dB. Hieronder een overzicht van 5X de beste mini vriezer.

1. Primo PR105DV – A+

De Primo mini vriezer is een absolute aanrader. Hij heeft energieklasse A+ en is hiermee redelijk energiezuinig. Met een inhoud van 34 l is dit een prima model. De hoogte bedraagt 51 cm, de breedte 44 cm. De deur is omkeerbaar waardoor je hem overal kunt plaatsen. Je ontvangt maar liefst twee jaar garantie op deze vriezer.

Bekijk Primo PR105DV

2. Primo DV2-WS – A+

Alweer van het merk Primo deze beste mini vriezer. Net als het vorige model is ook deze in verschillende kleuren verkrijgbaar. Hij heeft een inhoud van 34 l en past hiermee prima op de camping, in een kleinere ruimte of waar dan ook. Met een geluidsniveau van 41 dB is dit ook nog eens een stille vriezer. Hij is 51 cm hoog en 44 cm breed. De draairichting van de deur is aanpasbaar. Uiteraard is deze cfk vrij.

Naar Primo DV2-WS

3. Exquisit GB05-4.1 – A+

Bijna alle mini vriezers zijn voorzien van het energielabel A+, zo ook dit model. Verder wijkt deze mini vriezer niet af van andere merken of modellen. Hij heeft een netto inhoud van 34 l en een geluidsniveau van 41 dB. De draairichting van de deur kun je aanpassen. Voldoende ruimte voor ijsjes, snacks of misschien wel pizza’s. Dit model is beoordeeld met 4,8 van de 5 sterren.

Bekijk Exquisit GB05-4.1

4. Zanussi ZFX31401WA – A++

Zanussi is wel een heel bekende op het gebied van vriezers en koelkasten. Dit merk komt met de beste mini vriezer op de markt. Wat kun je verwachten? In ieder geval energieklasse A++ en dat is ontzettend energiezuinig. Verder een inhoud van 30 l, dit is iets minder dan andere mini vriezers.

Maar niet getreurd want dit model is stil: hij heeft een geluidsniveau van 41 dB. Verder is hij geschikt voor ruimtes vanaf 10 °C dus kan ook gewoon in de garage of de schuur staan. De hoogte bedraagt 51 cm en de breedte 43,9 cm. de deur kun je uiteraard aan beide kanten bevestigen. Iets duurder geprijsd maar ontvangt wel goede beoordelingen. Gebruikers zijn vooral tevreden over het energiezuinige vermogen, de stille werking en natuurlijk het design.

Naar Zanussi ZFX31401WA

5. Tomado TFM4401W E+ (nieuwe klasse)

Behoefte aan extra vriesruimte of een mini vriezer meenemen naar de camping? Of misschien naar het vakantiehuisje, want niet elk vakantiepark heeft vriezers in de huisjes staan. De Tomado behoort zeker tot de beste mini vriezers, waarbij de energieklasse op het nieuwe E uitkomt. Omdat je een mini vriezer toch niet het hele jaar door gebruikt kan dit heel goed.

Absoluut pluspunt is het handmatig ontdooisysteem, dit maakt een stuk makkelijker schoon. Het invriesvermogen bedraagt maar liefst 3 kg per 24 uur. Met een inhoud van 30 l past er voldoende in. Ook niet onbelangrijk: bij stroomuitval blijven de producten gedurende 12 uur goed. Nu snap je waarom dit model zeker tot de beste mini vriezer behoort.

Hoogte: 51 cm. Breedte: 43,9 cm. Het geluidsniveau komt op 40 dB uit, dit is iets stiller dan voorgaande modellen. Hij is dan ook een absolute aanrader. Bijna vergeten te vermelden, de draairichting van de deur is uiteraard verwisselbaar. Goede kwaliteit en een voordelige koop, dat vinden gebruikers ervan.

Bekijk Tomado TFM4401W

Garantie op een mini vriezer

Wanneer je een nieuwe mini vriezer koopt dan heb je hier 1 tot 2 jaar garantie op. Veel merken geven 2 jaar garantie, daarmee zit het wel goed. Bewaar de aankoopbon altijd, dit is tevens je garantiebewijs.

Koop je een mini vriezer tweedehands, bijvoorbeeld via Marktplaats? Misschien heeft de verkoper de originele aankoopbon nog. Wanneer de vriezer niet ouder is dan twee jaar dan zit hier vaak nog wel garantie op.

Een mini vriezer ouder dan twee jaar kun je beter niet tweedehands kopen. Voor een paar tientjes meer heb je een heel goed merk of model en ook nog eens gloednieuw. Inclusief garantie, wat wil je nog meer?

Mini vriezer huren

Een mini vriezer huren? Dit is in veel gevallen niet mogelijk. Bedrijven verhuren alleen tafelmodel vriezers of grote vriezers (professioneel gebruik). Heb je echt een kleine vriezer nodig dan ontkom je er niet aan om er een te kopen.

Shop de leukste producten, bezoek bol.com

© bestetop5.nl 2021 - 2022 - 2023
De producten waarnaar op deze website wordt verwezen betreft affiliate linkjes. Hier ontvangt bestetop5.nl een (kleine) vergoeding voor. Op deze manier kan de website blijven bestaan.