Mooie boeken

Je helemaal inleven met mooie boeken, je houdt toch ook van lezen? Van een roman tot een horror of een thriller, mooie boeken weten je te boeien. Je hebt keuze uit meer dan 70.000 mooie boeken, hieronder vind je de best verkochte exemplaren. Allemaal in de Nederlandse taal dus voor iedereen te begrijpen. Koop een mooi boek voor jezelf of geef het aan iemand cadeau.

Boeken top 10

Wat is de boeken top 10 van vandaag?  Dat is niet zomaar te zeggen want het aanbod wisselt regelmatig. Wel zie je binnen de boeken top 10 altijd wat romans, waargebeurde of juist inspirerende verhalen voorbijkomen. Je hebt de boeken top 10 roman, vrouwen, thriller, horror, drama en nog veel meer. Eigenlijk teveel om op te noemen. Je kunt er in ieder geval zeker van zijn dat je op deze pagina altijd de mooiste boeken terugvindt.

Weet je dat er ook nog zoiets als de boeken top 100 aller tijden is? De beste boeken ooit zijn In de ban van de ring, Harry Potter en de steen der wijzen en natuurlijk De ontdekking van de hemel van Harry Mulisch. Ook titels als Haar naam was Sarah en De schaduw van de wind komen in de boeken top 100 aller tijden voorbij.

Mooie boeken kopen

Waarom wil je mooie boeken kopen? Omdat je zoveel van lezen houdt of om hier iemand anders mee te verrassen. Het is niet heel eenvoudig om een keuze te maken uit al die mooie boeken. Eerst het genre. Waar hou jij of de ontvanger van of wat zou je absoluut niet moeten kopen? Bedenk daarna de dikte van het boek. Het gemiddelde boek bestaat uit 200-300 pagina’s, maar je hebt ze ook dunner of dikker.

Wil je een fysiek mooi boek of misschien een e-book? Deze laatste is goedkoper maar je bent dan weer afhankelijk van een apparaat om het e-book te lezen. Bovendien is een e-book minder leuk om cadeau te geven. Je ziet, je zal eerst wat keuzes moeten maken om de mooiste boeken te vinden.

Mooie boeken voor op tafel

Soms wil je mooie boeken voor op tafel. Bijvoorbeeld in de woonkamer, binnen de horeca of misschien wel in de wachtkamer. Wat zijn mooie boeken voor op tafel? Populaire tafelboeken zijn Faces, The Italian Gentleman maar ook boeken van specifieke fotografen. Dit zijn mooie boeken om doorheen te bladeren, voorzien van prachtige foto’s.

Voor het gemiddelde boek betaal je tussen de € 15 en € 35. Een e-book kost tussen de € 2 en € 10. Een en ander is natuurlijk ook afhankelijk van de aanbieder, hoe dik het boek is en hoe bekend de schrijver is.