Nepbloemen

Nep bloemen kopen? De mooiste kunstbloemen zijn niet van echt te onderscheiden. Voordeel is dat je het hele jaar door een mooi bosje bloemen in huis hebt staan (of op kantoor). Deze bloemen vergaan niet en vragen ook geen verzorging. Let wel op de kwaliteit want hele goedkope nepbloemen zien er kunstmatig uit. Gelukkig vind je hier altijd de beste kwaliteit kunstbloemen, en ook nog eens een enorme keuze.

Nep bloemen boeket of los

Je kunt voor een compleet nep bloemen boeket gaan, maar ook de bloemen los kopen. In dit laatste geval stel je het boeket zelf samen. Of je zet een enkele bloem in een smal vaasje, ook dit ziet er decoratief uit. Voordeel van een kunstbloemen boeket is dat je in één keer klaar bent. Je hoeft niet uit te kiezen wat bij elkaar past. Leuk voor de woning maar ook om cadeau te geven.

Koop je losse kunstbloemen? Ga dan eens voor een grote kunstbloem, bijvoorbeeld een nep zonnebloem, lange roos of appelbloesem tak. Dit soort nepbloemen staat ontzettend mooi in een smalle vaas van helder glas of in kleur. Ter decoratie op de vensterbank, de kast of misschien wel op de grond.

Kunstbloemen goedkoop

Zijn kunstbloemen goedkoop of duur? Dat hangt ervan af wat je kiest, maar ook de kwaliteit speelt mee. De kunstbloemen die je niet van echt kunt onderscheiden, die zijn naar verhouding wel duurder. Zou je nep bloemen bij een Aziatische webshop bestellen dan weet je dat ze er ook heel nep uitzien. Bovendien is de kwaliteit zo laag, dit soort bloemen blijft niet lang mooi.

Kunstbloemen goedkoop krijgen maar wel van een goede kwaliteit? Voor een grote appelbloesem tak van 84 cm hoog betaal je rond de € 9. Een bruidsboeket met 20 luxe kunstrozen kost rond de € 15. Een prachtig nep bloemen veldboeket kopen? De prijs varieert van € 25 tot € 95. Hier krijg je wel iets heel moois voor.

Nep water voor kunstbloemen

Naast nepbloemen heb je ook nep water voor kunstbloemen. Je kunt natuurlijk geen nepwater creëren, water is nat en hierdoor niet na te maken. Maar je kunt wel doen alsof er water in de glazen vaas zit. Nepwater voor kunstbloemen maak je met doorzichtig folie inpakpapier. Ander folie is hier minder geschikt voor.

Neem een groot stuk folie inpakpapier en doet dit in de glazen vaas. Steek de nep bloemen voorzichtig in de vaas. Het folie zal eruitzien als nep water.