Safari decoratie

Je bent helemaal ‘wild’ van safari in Afrika? Versier je huis, terras, overkapping of tuin met safari decoratie. Ook erg leuk als thema tijdens een jubileum, verjaardag of barbecue. Safaridecoratie kan altijd, de kleuren passen namelijk prima binnen elk interieur. Safari decoratie is ook leuk voor in de slaapkamer, dat is pas avontuurlijk slapen. Bijvoorbeeld onder een safari dekbed.

Safari lamp en kleedjes

Je interieur een nieuwe stijl of extra dimensie geven? Kies dan voor een safari lamp, dat valt altijd op. Je hebt de keuze uit een hanglamp, schemerlamp of staande lamp. De safari lamp is voorzien van warme aardetinten en heeft een bedrukking die betrekking heeft op Afrika. Bijvoorbeeld de olifant of leeuw. Ook leuk: een tafellamp met een beeldsculptuur van een olifant en daarboven een lampenkap.

Je hebt ook safari kleedjes. Bijvoorbeeld de keukenloper met panterprint. Of het vloerkleed met zebraprint. Rond, vierkant, groot of klein, echt alles is mogelijk. Je hebt ook de fluweelzachte of het hoogpolige safaritapijt, hierdoor blijven je voeten lekker warm.

Een feest met safari versiering

Een verjaardagsfeest of iets anders te vieren? Is het thema Afrika of wilde dieren, dan moet je zeker aan safari versiering denken. Ook hierin heb je een ruime keuze. Bijvoorbeeld slingers, ballonnen, stickers, bekers, uitnodigingen en nog veel meer. Safari versiering is leuk voor jong en oud. Een absolute aanrader voor privéfeestjes, bedrijfsfeesten maar ook voor in de horeca.

Wat kost safari decoratie? Dat is natuurlijk afhankelijk van wat je precies nodig hebt. Slingers en ballonnen zijn niet zo duur, reken op een paar euro, maar een safari lamp is natuurlijk wel een stuk prijziger. Een mooi safari vloerkleed kost tussen de € 25 en € 200. Een en ander hangt van de afmeting en de kwaliteit af. Voor een safari lamp ben je tussen de € 45 en € 80 kwijt.

Safari deco voor iedereen

Safari decoratie is voor iedereen. Het is al jarenlang populair en dat zal niet verdwijnen. Er is zelfs kleding in safari stijl verkrijgbaar. Bloesjes, broeken of shirts met panter- of tijgerprints. Vooral binnen de damesmode zie je dit soort prints. Maar ook voor heren is er leuke safari kleding verkrijgbaar. Dit past perfect bij je safari decoratie.

Op zoek naar dingen uit de jungle om je woning, slaapkamer of terras leuk in te richten of te versieren? Gebruik ook eens hangplanten of klimplanten. Je kunt echte hang/klimplanten gebruiken maar natuurlijk ook voor kunstplanten gaan. Daarnaast een aantal grote planten, zo creëer je een echte jungle.