Sloffen uit Nepal: waarom ze comfortabel zijn

Last van koude voeten? Koop sloffen uit Nepal. Je hoeft hier niet voor rond te reizen, pantoffels uit Nepal koop je gewoon bij een Nederlandse webshop. Deze sloffen zijn handgemaakt en van Nepalese kwaliteit. Hierbij heb je keuze uit verschillende merken waarbij het design en de prijs wisselt. Kijk maar eens wat het beste bij jou past.

Waarom pantoffels uit Nepal populair zijn

De vraag is waarom je zou kiezen voor sloffen uit Nepal. Heel simpel, bij deze sloffen of pantoffels wordt gebruik gemaakt van handgemaakte tapijtjes uit Nepal. Dit betekent dat er gebruik wordt gemaakt van natuurlijke materialen. Sterker nog, in Nepal staan ze bekend om de veelzijdigheid aan natuurlijke materialen.

Misschien leuk om te weten wanneer je pantoffels uit Nepal koopt: dit land ligt in Azië je, namelijk tussen India en China. Eigenlijk ligt Nepal in het Himalaya gebied (hooggebergte).

De beste sloffen uit Nepal

Je gaat voor kwaliteit, comfort en een betaalbare prijs. Hieronder vind je een overzicht van de beste sloffen uit Nepal. Alles is geselecteerd naar merk, model en prijs.

Tofvel pantoffels

Bij dit merk draait het echt om pantoffels uit Nepal. De Tofvel sloffen zijn namelijk handgemaakt en comfortabel. Draag ze met blote voeten, dit voelt het prettigst aan. Je hebt met betrekking tot het Nepal model keuze uit diverse kleuren en maten.

Wat kun je verwachten? Deze handgemaakte Nepalese sloffen zijn voorzien van een rubberen zool. Ze zijn zeer geschikt om binnenshuis maar ook buitenshuis te dragen. De rubberen zool is ideaal om even naar de tuin of schuur te lopen, vocht dringt niet naar binnen. Deze sloffen bestaat uit 100% wolvilt. Bovendien is er gebruik gemaakt van schokabsorberend materiaal. Dit zorgt voor een betere bloedsomloop en stimuleert de kleine voetspieren.

Voor deze sloffen uit Nepal betaal je rond de € 80 (prijspeil 2021). Ervaar zelf het comfort.

Bekijk Tofvel Nepal sloffen

Tofvel Tibet pantoffels

Ook weer uitstekende sloffen uit Nepal hoewel ze de benaming Tibet dragen. Op zich niet zo vreemd want Tibet grenst aan Nepal. De Tofvel Tibet pantoffels zijn wat lager dan voorgaande model. Het gaat om een instapper.

Deze handgemaakte Nepalese pantoffels hebben een rubberen zool. Ook weer geschikt om even naar buiten te lopen, maar natuurlijk ook voor gebruik binnenshuis. Er is gebruik gemaakt van 100% natuurlijk wol. De buitenkant is vochtbestendig, dit maakt ze nog eens extra geschikt om even door de tuin te lopen.

Natuurlijk zijn deze pantoffels uit Nepal op authentieke wijze gemaakt. Het draagcomfort is hoog, het materiaal is ademend. Voor deze pantoffels betaal je rond de 70 uur (prijspeil 2021). Kies uit verschillende kleuren waaronder zwart, blauw, grijs of beige.

Naar Tofvel Tibet sloffen

Tofvel Everest

Als laatste in het overzicht beste pantoffels uit Nepal het model Everest, ook van het merk Tofvel. Deze pantoffels hebben vooral een mooi design. Ze omsluiten de enkels waardoor ze je voeten extra warm houden.

Net als voorgaande modellen gemaakt van 100% wolvilt. Verschil met voorgaande twee is dat deze Nepalese sloffen een leren zool hebben. Dit is bedoeld voor gebruik binnenshuis. Het is dus niet de bedoeling dat je hiermee door het vochtige gras loopt.

Deze sloffen zijn in veel leuke kleurtjes verkrijgbaar. Bijvoorbeeld wit, grijs, mintgroen of blauw. Prijs: rond de € 70 (prijspeil 2021).

Bekijk Everest pantoffels

Sloffen uit Nepal of Scandinavië

Waarom zou je kiezen voorsloffen uit Nepal? Er zijn namelijk ook pantoffels uit andere landen verkrijgbaar. Bijvoorbeeld de Scandinavische pantoffels, die worden ook veel verkocht. Scandinavische landen zijn een stuk kouder, daar weten ze wel hoe ze zich warm moeten houden.

Het grootste verschil tussen sloffen uit Nepal of Scandinavië zit hem in het gebruik van het materiaal. Vaak zijn Scandinavische pantoffels van speciaal schapenwol gemaakt. Ook kunnen ze een het verander design hebben. Voor een leek gezien de pantoffels er aan de buitenkant bijna hetzelfde uit, maar de kwaliteit verschilt wel. Bovendien hebben Scandinavische sloffen vaak een zachte zool, hoewel ze ook met harde zool verkrijgbaar zijn.

Het verschil met Spaanse sloffen

Let op van sloffen uit Nepal zijn heel wat anders dan Spaanse sloffen. Die laatste worden gemaakt van suède en zijn minder warm. Op zich wel logisch want in Spanje daalt de temperatuur niet zo hard als Nepal of Scandinavië. Spaanse sloffen zijn dan ook vooral voor het voorjaar, zomer en najaar. In de winter draag je heerlijke warme sloffen uit Nepal.

Shop de leukste producten, bezoek bol.com

Sloffen uit Nepal: waarom ze comfortabel zijn
Schuiven naar boven