TikTok zonder account

Kun je TikTok zonder account gebruiken? Ja hoor, iedereen kan via deze dienst video’s bekijken. Maak gebruik van de TikTok app voor iOS en Android. Zo kijk je de leukste video’s op je smartphone. Zelf een video uploaden of bekijken? Ontdek of ook dit mogelijk is zonder TikTok account.

kerstboom opzetten

Kerstboom opzetten?

Doe het met een kerstboomstandaard

Korte informatie over TikTok

Er zijn een aantal dingen die je over TikTok moet weten. Feit één: dit is een Chinese videodienst. Dit betekent dat je ook aan de Chinese regels gebonden bent. Doordat China een land is met soms wel heel aparte regelgeving kan het ook voorkomen dat je van sommige functies geen gebruik kunt maken. Of dat functies ineens verdwijnen.

Feit twee: op TikTok vind je veel jongeren. Toch komen er ook steeds meer 30-plussers bij, maar de app is en blijft onder jongeren razend populair.

Feit drie: je moet minimaal 13 jaar oud zijn om een TikTok account te openen. Ben je onder de 13 jaar en heb je een account? Dan is de kans groot dat je account verwijderd wordt. TikTok zonder account gebruiken kan op elke leeftijd, dus ook voor kids onder de 13 jaar.

Voor jou: het TikTok boek

TikTok zonder account: video’s kijken

Het voordeel van deze dienst is dat je TikTok zonder account kunt gebruiken. Maar alleen voor het bekijken van video’s/ filmpjes. Zonder account kun je video’s niet liken of een reactie achterlaten. Bovendien is het ook niet mogelijk om anderen te volgen.

Het kijken van video’s is gratis

Bij TikTok hebben gebruikers de mogelijkheid om video’s van 15 seconden tot maximaal 30 seconden te maken. Hoe origineler de video hoe meer deze opvalt.

Het bekijken van video’s is gratis. Hierbij maakt het niet uit of je TikTok zonder account of met account gebruikt. Ben je benieuwd naar de leukste video’s, download dan de app voor je smartphone. Ook kun je gebruik maken van TikTok Online Viewer waarmee je naar trendy video’s zoekt. Overigens kun je ook de zoekfunctie inzetten en zo minder populaire video’s ontdekken.

TikTok account aanmaken

TikTok zonder account gebruiken is heel handig om op de hoogte te blijven van de leukste en nieuwste video’s. Maar wanneer je zelf video’s wilt delen dan zul je toch een account aan moeten maken. Hieronder een handleiding TikTok account aanmaken.

  • Download de TikTok app
  • Open de applicatie
  • Maak een account aan via Facebook, je Google account, Twitter of een e-mailadres
  • Vul je geboortedatum in

Wanneer je een TikTok account via een e-mailadres aanmaakt dan ontvang je een bevestigingsmail. Het is belangrijk dat je deze mail opent en bevestigt. Hiermee geef je aan dat je het juiste e-mailadres hebt doorgegeven.

Video’s uploaden worden zonder TikTok account

Je wil geen TikTok account aanmaken maar wel video’s naar deze dienst uploaden? Dat kan via een omweg. Hiervoor heb je namelijk het TikTok account van iemand anders nodig. Van een vriend, familielid of collega. Je hebt ook de smartphone van diegene nodig want de TikTok app werkt samen met de smartphone camera.

Er zijn geen andere manieren om video’s te uploaden terwijl je geen TikTok account hebt. Blijf je liever anoniem? Dan kun je natuurlijk een account aanmaken zonder je echte gegevens door te geven.

Maak de beste TikTok filmpjes met behulp van een ringlamp. Check de prijzen.

Bekijk ringlampen

Gebruik TikTok veilig!

TikTok zonder account gebruiken is altijd veilig. Maar wanneer je een account hebt is het wel even opletten met je privacy. De reacties die anderen op jouw video’s achterlaten worden niet gecontroleerd. Hierdoor verschijnen er wel eens vervelende reacties of reacties van mensen met verkeerde bedoelingen.

Het is natuurlijk altijd mogelijk om het account op privé te zetten. Hierbij zijn video’s alleen voor volgers en niet voor iedereen zichtbaar. Daarnaast is het belangrijk om nooit de achternaam en het woonadres aan vreemden door te geven.

Shop de leukste producten, bezoek bol.com

Een gedachte over “TikTok zonder account

Reacties zijn gesloten.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial