Tuinfakkels kaars

Je kent de normale fakkels voor in de tuin wel, maar een tuinfakkel kaars ziet er eigenlijk veel mooier uit. Dit noem je ook wel de kaarsenfakkels. Je geniet van het mooiste vlammenspel zonder dat de wind de kaars direct uitblaast. Bovendien plaats je tuinfakkels kaars heel eenvoudig in of op de grond.  Creëer net dat beetje extra sfeer in je tuin.

Tuinkaars voor elke gelegenheid

Samen genieten van de zomerse avonden, een barbecue met vrienden of een tuinfeest. Er is altijd een goede reden voor een tuinkaars. Het staat hartstikke gezellig, dat is in ieder geval duidelijk. Waar kun je deze fakkels open? Tuinfakkels kaarsen vind je niet overal, want in veel gevallen betreft het de normale fakkels. Gelukkig vind je hier wel de echte tuinkaarsen.

Je hebt keuze uit verschillende modellen. Bijvoorbeeld de zwarte tuinfakkel kaars, een echte aanrader. Zwart is een kleur die echt overal bij past. Bovendien heeft het een moderne maar ook mysterieuze uitstraling. Je hebt ook de gouden tuinkaars, ook dat ziet ontzettend stijlvol uit. Je ziet, er is voldoende keuze wanneer je op zoek bent naar kaarsfakkels.

Kaarsenfakkels: dit moet je weten

Natuurlijk plaats je niet zomaar wat kaarsenfakkels in de tuin. Allereerst is het belangrijk om rekening te houden met voorbijgangers. Een jurk of een wapperend vest, dan moet natuurlijk niet in aanraking komen met de tuinfakkel kaars. Dit geldt ook voor huisdieren, vooral honden en katten willen er uit nieuwsgierigheid aan snuffelen.

Blijft een tuinfakkel kaars ook goed branden? Ja, kaarsenfakkels zijn specifiek afgestemd op gebruik buitenshuis. De wind zal de kaars niet zomaar uitblazen. Dat is natuurlijk heel wat anders bij normale kaarsen. Overigens moet je wel rekening houden met de weersomstandigheden. Regen of een stevige wind is niet goed, dan kun je beter geen tuinkaars aansteken.

Tuinkaars fakkels kopen

De mooiste tuinfakkel kaars shop je online. Wat betaal je hier ongeveer voor? Meestal worden tuinfakkels kaarsen per meerdere stuks verkocht. Voor 6 stuks betaal je tussen de € 25 en € 40. Een en ander is afhankelijk van de hoogte en de kleur. Je hebt ook heel aparte decoratieve modellen, bijvoorbeeld de flamingo kaarsen. Ontzettend leuk tijdens een party maar natuurlijk wel iets duurder. Voor twee tuinfakkel kaarsen met decoratieve vormen betaal je tussen de € 15 en € 20.

Je ziet dat de prijs is een beetje afhankelijk is van het design, de hoogte en of het om een aparte of standaard kleur gaat. Hoe dan ook, de mooiste tuinfakkel kaars vind je zeker online.