VakantieVeilingen account verwijderen

De website VakantieVeilingen is een zogenaamde biedveiling omtrent uitjes en gadgets. Gebruikers bieden mee en bepalen zelf de prijs van het item. Ben je klaar met deze site en wil je het VakantieVeilingen account verwijderen? In slechts 6 stappen sluit je het account.

Qlima petroleumkachel

Een van de laatste petroleumkachels. Op = op.

+2800 keer bekeken vandaag

We tonen je de handleiding VakantieVeilingen account verwijderen of het deactiveren van je account.

Onze favoriet: Bucketlist eropuit in Nederland
Hét boek met de mooiste plekjes en leukste tips in Nederland

Het account deactiveren

Er is een verschil tussen het VakantieVeilingen account verwijderen, waarbij het definitief weg is, of deactiveren. Bij deactivatie blijven de gegevens van het account enige tijd bewaard. Mocht je binnen een bepaalde periode toch nog gebruik maken van je profiel, dan activeer je het weer.

Het deactiveren werkt op een vergelijkbare manier als het verwijderen van het account. Doorloop onderstaande stappen. Wil je het account toch weer activeren, neem dan contact op met de klantenservice.

Handleiding VakantieVeilingen account verwijderen

Waarschuwing: bij het verwijderen van het account gaan alle gegevens verloren. Zorg dat je een kopie van je gegevens maakt en dat waardebonnen of vouchers veilig zijn gesteld.

1. Inloggen op je profiel

Om je account op VakantieVeilingen te verwijderen log je eerst in op je profiel. Ben je het wachtwoord vergeten? Vraag een nieuw wachtwoord aan en volg de aanwijzingen in de e-mail.

2. Ga naar profielgegevens

Ben je ingelogd, gaat dan rechts bovenaan naar het gedeelte ‘Profielgegevens’.

3. Tabblad Profiel en instellingen

Onder het gedeelte Profielgegevens vind je het tabblad ‘Profiel en instellingen’. Klik hierop.

4. Account deactiveren

Scrol naar beneden en ga naar het gedeelte ‘Deactiveer mijn account’. Klik op ‘Ja, deactiveer’.

5. Bevestig je aanvraag

Door op de deactiveer-knop te klikken bevestig je dat je het account wil sluiten (verwijderen).

Het verwijderen van je account lukt niet

Je wil je VakantieVeilingen account verwijderen maar dit lukt niet. Hieronder enkele veelvoorkomende problemen en oplossingen.

Bekijk vakantie veilingen producten

Wachtwoord of inlognaam vergeten

Inloggen doe je met behulp van het geregistreerde e-mailadres. Weet je dit niet meer, klik dan op het vakje waarin je het e-mailadres invoert. Meestal komt er dan een suggestie tevoorschijn. Ben je het wachtwoord vergeten, klik dan op het gedeelte ‘Wachtwoord vergeten’.

Inloggen kan ook met Google of Facebook, maar alleen wanneer je dit bij aanmelding geregistreerd hebt. Zonder in te loggen kun je het account niet verwijderen.

VakantieVeilingen account geblokkeerd

Bij misdragingen wordt je account geblokkeerd. Het is helaas niet mogelijk om een geblokkeerd account opnieuw te activeren. Gaat het om een blokkade, dan is het ook niet nodig om je account te verwijderen: VakantieVeilingen heeft dit al gedaan.

Storing op de website

Ondanks dat VakantieVeilingen er alles aan doet om de website goed te laten werken, kan er een storing plaatsvinden. De website is dan niet of gedeeltelijk bereikbaar, inloggen is niet mogelijk en het verwijderen van je account is opgeschort.

Wanneer de website weer normaal werkt is het ook mogelijk om het account te deactiveren of te verwijderen. Op de website allestoringen.nl vind je meer informatie over actuele storingen.

Meest voorkomende klachten over VakantieVeilingen

Over het algemeen werkt het verwijderen van het account vrij goed en probleemloos. Hier zijn dan ook weinig klachten over. Wel krijgt VakantieVeilingen andere klachten van gebruikers. Hieronder de drie meest voorkomende klachten.

1. Waardebon niet ontvangen

Wanneer je meedoet aan een veiling en je bent de winnaar, dan ben je verplicht om het product, de dienst of de aanbieding af te nemen. Wel heb je er recht op om dit binnen 14 dagen te annuleren, mits het niet om een gereserveerde of persoonlijke veiling gaat.

Normaal gesproken ontvang je de waardebon van de gewonnen veiling in je account en een bevestiging per e-mail. Wees er ten eerste zeker van dat je het juiste e-mailadres gebruikt. Kijk ook in de spammap van je e-mail. Heb je nog steeds niet ontvangen? Het beste is om contact op te nemen met de klantenservice.

2. Workshop kan niet geboekt worden

Bij het winnen van een workshop moet je een datum boeken. Soms werkt het systeem niet en is het onmogelijk om een datum te reserveren. In andere gevallen blokkeert het systeem. Neem zo snel mogelijk contact op met VakantieVeilingen. Vaak ontvang je binnen een uur e-mail met een oplossing.

Reageert VakantieVeilingen niet? Blijf contact opnemen. Een tweede oplossing is rechtstreeks contact opnemen met de aanbieder van de workshop. Leg het probleem hier voor.

3. Geen pakket ontvangen

Je hebt een product of pakket gewonnen en krijg dit thuisgestuurd. Soms gebeurt het dat je het pakket niet ontvangt. Het is belangrijk dat je bij het winnen van deze veiling de juiste stappen volgt. Download de voucher en ga naar de website vakantieveilingen.nl/reserveren. Vul het waardebonnummer in en klik op ‘Reserveer’.

Wees er zeker van dat je de gehele reservering afrondt, inclusief betaling. Wanneer de code inactief blijkt te zijn kun je het beste contact opnemen met de klantenservice van VakantieVeilingen, of de aanbieder van het pakket.

Shop de leukste producten, bezoek bol.com

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial