Woolrich sale voor dames en heren

Al kennisgemaakt met het kwalitatieve merk Woolrich? Heerlijke warme jassen, mooie parkers of moderne schoenen, het assortiment is groot. Heel goedkoop zijn de producten niet, daarom is het altijd goed om de Woolrich sale in de gaten te houden. Tijdens de uitverkoopdagen loopt de korting tot 70% op.

Waarom je voor Woolrich kiest

De Woolrich sale is geweldig, maar is dit merk ook alles wat je ervan mag verwachten? Het bedrijf richt zich op outdoorkleding (jassen en schoenen). Het weet al decennialang hoogwaardige producten op de markt te brengen. Hierdoor zijn er veel aanhangers van dit merk.

Woolrich sale 2022 en 2023: de data

Ben je op zoek naar Woolrich aanbiedingen? Winkels en webshops houden een paar keer per jaar een uitverkoop. Vooral bij fysieke winkels kun je in de zomer en de herfst op korting rekenen. Webshops richten zich voornamelijk op bijzondere feestdagen, waarbij een Woolrich sale wordt gehouden. De volgende data zijn interessant:

 1. Zomeruitverkoop, meestal in juli en soms in augustus
 2. Winteruitverkoop, meestal in januari, uitlopend naar februari
 3. Webshops: black Friday, tegen het einde van november

Andere bijzondere sale dagen zijn blue Monday (eind januari), Valentijnsdag (14 februari) vrouwendag (8 maart), Moederdag (9 mei) en Vaderdag (19 juni). Dan heb je nodig de Vogue Shopping Night in het voorjaar, waarbij je soms ook korting krijgt op Woolrich producten. Vergeet ook Glamour Day in het voorjaar niet, en de vele kortingsdagen in november:

 • Singles Day – 11 november
 • Dutch Friday – rond 20 november
 • Black Friday – rond 25 november
 • Green Friday – rond 25 november
 • Cyber Weekend
 • Cyber Week
 • Cyber Monday – rond 28 november
 • Travel Tuesday – rond 30 november

De gemiddelde prijs van Woolrich jassen

Voor een Woolrich jas moet je rekenen op een aankoopbedrag dat tussen de € 400 en € 900 ligt. Zoals je ziet zijn deze jassen helemaal niet goedkoop, maar wel van de allerhoogste kwaliteit.

Bekijk assortiment Woolrich jassen

De jassen, onderverdeeld en dames- en herenmodellen, hebben een zeer goede pasvorm en zitten comfortabel. De winterjassen zijn volledig winddicht en houden het lichaam lekker warm, hoe koud het ook is. De meeste van deze jassen zijn ook nog eens waterafstotend.

Korting tijdens de Woolrich sale

Ondanks de vele kortingsdagen in Nederland en België, zie je een Woolrich sale niet zo vaak. Juist vanwege de hoge aanschafprijs zou dit wel fijn zijn. Probeer de komst van de nieuwe collectie in de gaten te houden. Wanneer die verschijnt kun je erop rekenen dat de oudere collectie tegen een lagere prijs over de toonbank gaat. Hierdoor kun je deze jassen met wel 50% korting kopen.

In sommige gevallen bedraagt de korting 70%, maar dit is niet iets waar je vanuit moet gaan. Elke korting is mooi meegenomen. 70% korting zou wel erg hoog zijn, je moet geluk hebben wanneer je dit tegenkomt.

Let op met namaak jassen

Zie je een Woolrich jas voor een bedrag van € 100 of € 200 te koop? Bedenk eerst of het om een Woolrich sale gaat, en wie deze aanbieding doet. Kijk altijd of het originele label in de jas staat. Bij een online aankoop is dit wat moeilijker, koop daarom alleen iets bij een betrouwbare webshop.

Vanwege de populariteit van dit merk zijn er veel nepproducten in omloop. Vaak zijn deze niet van echt te onderscheiden. Maar wanneer je goed kijkt zie je dat bijvoorbeeld de naden niet recht zijn, het materiaal toch wat anders aanvoelt of dat het labeltje of het logo ontbreekt. Soms is het labeltje nagemaakt.

Woolrich schoenen in de aanbieding kopen

Net als de jassen zijn ook de Woolrich schoenen van dit merk van een ongekend hoge kwaliteit. De schoenen zijn over het algemeen wel goedkoper. Je betaalt tussen de € 95 en € 199. Hiermee zijn de schoenen redelijk goed geprijsd en voor veel mensen (nog) betaalbaar.

Bekijk Woolrich schoenen

Ook met betrekking tot de schoenen vind je deze regelmatig in de aanbieding. Houd hierbij de meest bekende kortingsdagen in de gaten. Voor de schoenen geldt hetzelfde als voor de jassen: voornamelijk de oudere collectie wordt met korting verkocht. De gloednieuwe collectie is niet afgeprijsd, dit gebeurt pas een jaar later.

Kan ik het product ruilen?

Wanneer je iets in de aanbieding of met korting koopt, kan je het vaak nog wel ruilen. Let hierbij goed op de voorwaarden. Koop je iets in een fysieke winkel, dan heb je als consument in principe geen recht om iets te ruilen of je geld terug te vragen. De winkel verleent dit als extra service.

Koop je iets online? Dan geldt een wettelijke bedenktermijn van 14 dagen. Veel webshops verlengen dit naar 30 dagen (wat ze niet verplicht zijn). Binnen de bedenktermijn, ook wel zichttermijn genoemd, mag je het product altijd retour sturen. De winkel is dan verplicht om het geld terug te geven.

Krijg je een tegoedbon in plaats van geld terug? Laat je hier niet mee afschepen. Wanneer je binnen die 14 dagen iets terugstuurt moet de verkoper ALTIJD het aankoopbedrag terugstorten.

Shop de leukste producten, bezoek bol.com