Beste gps tracker hond zonder abonnement

Met de beste gps tracker hond lokaliseer je waar het huisdier zich bevindt. Vaak hoort hier een abonnement bij, maar je wilt een GPRS tracker zonder ergens aan vast te zitten. Wat is de beste gps tracker hond zonder abonnement? Hieronder vind je de vijf best verkochte modellen.

kerstboom opzetten

Kerstboom opzetten?

Doe het met een kerstboomstandaard

De werking van een gps tracker voor de hond

Waarom zou je een gps tracker voor de hond gebruiken? Het is vooral handig wanneer de hond vaker wegloopt. Of wanneer je lange wandelingen maakt maar ook wanneer je op vakantie gaat.

Hoe werkt een gps tracker? Dit systeem maakt gebruik van het global navigation satellite system netwerk. Het is een netwerk met meerdere satellieten die ver boven de aarde zweven. Deze satellieten zenden microgolfsignalen naar de gps tracker uit. Zo ontstaat er informatie over de locatie, de richting maar ook de snelheid waarmee de gps tracker zich verplaatst.

Beste gps tracker hond zonder abonnement

Vaak schaf je een gps tracker voor de hond met abonnement aan. Je krijgt maandelijks te maken met abonnementskosten. Gelukkig zijn er ook modellen zonder abonnement. Hierbij maak je gebruik van een prepaid simkaart (zelf opwaarderen). Let op: gebruik altijd een gps tracker voor huisdieren, deze zijn klein en waterdicht. Bekijk 5X de beste gps tracker hond zonder abonnement.

1. Reptrek GPS Tracker met halsband

 Dit is zeker de beste gps tracker hond zonder abonnement. Verkrijgbaar in drie verschillende kleuren en wordt inclusief halsband geleverd. Dit model werkt met een Nano simkaart (niet bijgeleverd).

Zorg dat er voldoende beltegoed op de prepaid simkaart staat. Je hebt dus geen abonnement nodig en je zit nergens aan vast. Bovendien is het dataverbruik van de prepaid simkaart minimaal waardoor de kosten zeker niet hoog oplopen.

Deze gps tracker heeft ook een tweeweg audiofunctie. Dit betekent dat je hem ook voor het lokaliseren of bewaken van kinderen of volwassenen kunt gebruiken. Absoluut voordeel is dat deze gps tracker erg licht van gewicht is en dat je hem eenvoudig aan de bijgeleverde halsband bevestigt (maximale diameter 22 cm).

Oplaadbaar via micro USB-kabel (bijgeleverd). Je ontvangt er ook een gratis app voor je smartphone bij, te downloaden via Apple App Store of de Google Play Store. Gezien de prijs-kwaliteitverhouding een uitstekende aankoop.

Bekijk Reptrek GPS Tracker met halsband

2. Bluetooth GPS Tracker

Ook dit is de beste gps tracker hond zonder abonnement want hij werkt met Bluetooth. Ideaal voor het traceren van hond of kat maar ook van autosleutels of bagage. De locatie ontdek je via de smartphone of tablet. Hiermee geschikt voor elke iOS smartphone of Android toestel. Je ontvangt ook een gratis app waardoor je gebruik kunt maken van het lokaliseren via Google-Maps.

Het bereik van deze tracker bedraagt maximaal 25 m (binnen). Wanneer de hond verder verwijderd is dan 25 m is het ook niet mogelijk om hem te lokaliseren. Via een speciale app kun je meerdere van dit soort Bluetooth gps trackers aansluiten en lokaliseren. Pluspunt: zeer voordelig geprijsd. Nadeel: niet geschikt voor grote afstanden.

Naar Bluetooth GPS Tracker

3. Mr. Safe Smart Pet Tracker

Voor de derde in het overzicht beste gps tracker hond zonder abonnement is er gekozen voor de Mr. Safe Smart Pet Tracker. De tracker van dit model werkt met het gps en GPRS netwerk of via wifi/ 4G. Via de app voor Android of iOS houd je nauwkeurig de locatie van het huisdier in de gaten. Dit model heeft verder een eenvoudige werking en doet wat het moet doen: het huisdier lokaliseren.

Licht van gewicht (35 g). Deze gps tracker is waterdicht waardoor het huisdier ook in de regen kan lopen. Werkt met een simkaart die je zelf nog moet aanschaffen. Kies hierbij voor een prepaid simkaart, dan zit je niet aan een abonnement vast. Gezien de prijs van dit model een uitstekende aankoop. Houd hierbij rekening met de minimale verstelbare lengte van 26 cm (halsband).

Bekijk Mr. Safe Smart Pet Tracker

4. Membeli GPS Tracker

Heb je het over de beste gps tracker hond zonder abonnement dan is dit model zeker een aanrader. Prettig geprijsd en van een uitstekende kwaliteit. Deze gps tracker is geschikt voor honden en katten, de minimale halsbandomtrek bedraagt 26 cm. De halsband zit comfortabel en de tracker is ook nog eens licht van gewicht.

Is voorzien van GPS en wifi en bepaalt aan de hand hiervan de locatie. Je hebt alleen een prepaid simkaart nodig, geen abonnement. Deze gps tracker is zeer uitgebreid en bevat onder andere een stappenteller, etenstijd herinnering en spraakoproep. Het is zelfs mogelijk om middels geluid en licht de hond of kat terug te vinden.

Heeft een gps-nauwkeurigheid van 5-15 m. Dit model is waterdicht (IP 66) en kan hiermee onder water. In stand-by tijd gaat de batterij tot wel vijf dagen mee. Maak tevens gebruik van de gratis app voor Android of iOS. Niet meer verkrijgbaar.

5. Mini GPS tracker Volg Systeem

Dit mini GPS tracker systeem is niet alleen geschikt voor het lokaliseren van kat of hond maar ook voor kinderen, fietsen, de scooter of auto. Je kunt het zelfs voor tassen en koffers gebruiken. Dit zeer kleine volgsysteem is voorzien van een SOS-knop en meeluisterfunctie. Je ziet dat deze dus niet specifiek voor honden bedoeld is maar ook voor kinderen en volwassenen. Hierdoor is het vooral een multifunctionele gps tracker.

Wil je deze gps tracker aan de hond bevestigen, maak hem dan vast aan een stevige leren halsband. Hij heeft ook een smalle opening waar een leren of textiele halsband doorheen past. Je hebt dus verschillende mogelijkheden om deze gps tracker vast te maken. Voordelig geprijsd model en werkt zonder abonnement. Je ontvangt de locatie per sms. Niet echt makkelijk aan de halsband te bevestigen dus sla deze liever over.

Met bovenstaand overzicht van de beste GPRS trackers voor honden vind je vast wel een goed model. Zonder abonnement, dat scheelt weer.

Shop de leukste producten, bezoek bol.com

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial