Best verkochte producten op internet

Bijgewerkt: 22 mei 2022

Een smartphone, fidget spinner of kleding: ontdek de best verkochte producten of internet. Leuk om te weten maar ook wanneer je zelf een webshop wil starten. Met de best verkochte producten drijf je mee op het succes van anderen. Dit artikel moet je zeker even doorlezen en bij je favorieten zetten.

Trends en noodzakelijke dingen

De best verkochte producten op internet betreffen altijd trends en dingen die echt noodzakelijk zijn. Onder noodzakelijke dingen valt kleding, gezondheidsproducten, huishoudelijke producten en verzorgingsproducten. Eten en drinken wordt online ook wel verkocht, maar supermarkten doen het beter.

Onder trends vallen zaken die tijdelijk erg populair zijn. Denk hierbij aan bepaalde soorten speelgoed, boeken, muziek, gadgets en elektronica.

Best verkochte producten op internet

Wat zijn nu de best verkochte producten op het internet? Hieronder vind je een aantal van die populaire artikelen.

De nieuwste smartphones

Zodra er een nieuwe smartphone van een topmerk uitkomt ontstaat er een heuse run op. Dit zie je bijvoorbeeld met de nieuwste iPhone. Mensen liggen soms in de rij voor de winkels te wachten. Online zijn de wachttijden lang. De nieuwste smartphones van de merken Apple en Samsung behoren tot de best verkochte online producten.

Daarnaast zijn budget smartphones erg in trek. Denk hierbij aan de goedkopere merken zoals Oppo of Xiaomi. Maar ook de budgetmodellen van Samsung verkopen goed.

Bekijk de nieuwste smartphones

Smartwatches

Steeds meer mensen schaffen een smartwatch aan. Deze is heel eenvoudig met de smartphone te koppelen. De smartwatches van de merken Apple en Samsung lopen goed. Opvallend is dat de goedkopere modellen nog harder gaan. Vooral de modellen van € 39 tot € 79 verkopen goed.

Zonnepanelen

De energieprijzen stijgen flink. Hierdoor is er een steeds grotere vraag naar zonnepanelen. Die bestel je tegenwoordig gewoon via het internet. Door zelf te installeren zijn mensen een stuk goedkoper uit. Een doe het zelf pakket zonnepanelen is verkrijgbaar vanaf € 1000. Zonnepanelen voor de camper of caravan zijn ook geliefd.

Naar zonnepanelen

Knikkerbaan voor jong en oud

Door verschillende televisieprogramma’s zijn knikkerbanen een trend. Het leuke aan een knikkerbaan is dat het geschikt is voor jong en oud. Een bekende knikkerbaan is die van Gravitax, waarbij er veel uitbreidingsmogelijkheden zijn. De knikkerbaan van VTech wordt ook goed verkocht maar is meer bedoeld voor jonge kinderen.

Slimme sleutelhangers

Dan heb je nog de slimme sleutelhanger. Dit is ook een van de best verkochte producten op internet. Een slimme sleutelhanger is voorzien van Bluetooth en soms zelfs van wifi. Ideaal voor het terugvinden van de sleutels, huisdier, tas of iets anders.

Baby nagelknipper

In 2021 verkoopt de babynagelknipper in de Verenigde Staten en Canada heel goed. Binnen Europa is die vraag niet echt toegenomen, maar het is wel een product dat jonge ouders absoluut nodig hebben.

Huisdier bed

In 2020 en 2021 zijn er ontzettend veel huisdieren bijgekomen. Hierdoor is er ook een groeiende vraag naar huisdierbedden. Vooral hondenmanden en hondenbedden verkopen goed. Als tweede zie je dat de kattenafdeling goed loopt.

Gepersonaliseerde handdoeken

Het was 20 jaar geleden al een mooi cadeau en nu nog steeds: de gepersonaliseerde handdoek. Dit is een handdoek of badlaken met een eigen foto, print of tekst. Leuk om cadeau te krijgen of te geven. Vooral rond de feestdagen zie je een toename in de verkoop van gepersonaliseerde handdoeken.

Nagellak

Er is geen vrouw die een of meerdere potjes nagellak heeft. Nagellak verkoopt al decennialang goed. Een opkomende trend is mannen met nagellak. Goed verkopende lakjes zijn de glitternagellak, de transparante topcoat en de kleuren zwart, wit, lila en groen. Je had vast gedacht dat dit de rode nagellakglas maar die komt pas verderop in het lijstje voor.

Keukendoeken

Wereldwijd zijn er in 2021 maar liefst 170% meer keukendoeken verkocht. In de verenigde Staten was hier de meeste groei in te zien. De verwachting is dat de vraag naar keukendoeken toe blijft nemen. Dit komt omdat we steeds vaker en langer in de keuken staan. Maar ook omdat we aan vernieuwing toe zijn. Middels een keukendoek geef je de keuken een geheel eigentijdse uitstraling.

Bekijk keukendoeken

Fietszadels

Sinds dat gedoe met die coronacrisis is fietsen een geliefde bezigheid. Het was zelfs een tijdje zo dat fietsen en met name de elektrische variant moeilijk verkrijgbaar waren. Maar ook oude fietsen krijgen een opknapper. Daarom verkopen fietszadels zo goed. Opvallend: in de verenigde Staten is de vraag naar fietszadels ook toegenomen, terwijl dit niet echt een fietsland is.

Speelgoedkeukens

Had jij vroeger een speelgoedkeukentje? Vast wel, en ouders kopen dit nog steeds voor hun kinderen. Bijzonder is dat de vraag naar speelgoedkeukens is toegenomen. In 2020 nam deze vraag met maar liefst 200% toe. Vooral de Miele houten speelgoedkeuken wordt veel verkocht. Hierna volgt die van Little Dutch.

Overige best verkochte producten op internet

Er zijn natuurlijk nog veel meer producten die goed verkopen. Bijvoorbeeld training halsbanden voor honden, haarclips, stijltangen, telefoonstatieven en telefoonhoesjes. Maar ook kamerplanten, sportkleding, uitwasbare verf en de broodbakmachine.

BesteTop5.nl test en beoordeelt producten, diensten en bedrijven. Jouw product/dienst of bedrijf laten beoordelen, of onder de aandacht brengen bij een groot publiek? Neem voor de mogelijkheden contact op.

Best verkochte producten op internet
Schuiven naar boven