Adverteren op Bestetop5.nl

BesteTop5.nl is gemaakt voor mensen die op zoek zijn naar vergelijkingen of trends. We bieden bedrijven of privépersonen de mogelijkheid om op bestetop5.nl te adverteren. Hiertoe zijn verschillende mogelijkheden.

Banneradvertentie

Bestaat uit een afbeelding ter promotie van diensten of producten. De banneradvertentie wordt getoond op elke pagina/blog van de website of op specifieke pagina’s/blogs. De advertentie verschijnt tussen de titel en de inleidende tekst, waardoor deze direct opvalt.

Gesponsorde blogpost

Vergroot de naamsbekendheid of productbekendheid met een gesponsorde blogpost. De blogpost heeft een onderwerp dat perfect bij het bedrijf, dienst of product van de adverteerder aansluit. De inhoud van dit artikel mag commercieel zijn. In de blog zijn maximaal twee linkjes naar de website van de adverteerder opgenomen.

Vermelding in bestaand artikel

Op basis van beschikbaarheid is het ook mogelijk vanuit een bestaand artikel/blog één hyperlink naar de website van de adverteerder op te nemen.

Tarieven

Alle tarieven zijn per views, per maand of per plaatsing en exclusief 21% btw. Stuur een mail en vraag naar de mogelijkheden.


Het bereik van bestetop5.nl

Deze website heeft een maandelijks bereik van 300.000 unieke bezoekers (2022). De doelgroep is zeer divers en afhankelijk van het betreffende onderwerp.

Voorwaarden

Bestetop5.nl helpt bij het onder de aandacht brengen van bedrijven, producten of diensten.

Advertenties of vermeldingen moeten een samenhang hebben met het onderwerp van de blogpost. Bij een blogpost die over auto accu’s gaat is het adverteren in de volgende categorieën wel en niet toegestaan:

Wel toegestaan: garage, occasion, autovakantie, wasstraat, verkeersregels, auto accessoires, auto kinderzitje, fietsdragers, brandstof, hondenaanhanger, paardentrailer, caravan etc.

Niet toegestaan: wandelschoenen, keukengerei, vogelkooi, cryptocurrency, vliegreizen, aambeien, meubels etc

Contact

Vragen over adverteren op deze site? We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

    Schuiven naar boven