Adverteren op Bestetop5.nl

We bieden bedrijven of privépersonen de mogelijkheid om op bestetop5.nl te adverteren. Hiertoe zijn verschillende mogelijkheden.

Banneradvertentie

Bestaat uit een afbeelding ter promotie van diensten of producten. De banneradvertentie wordt getoond op elke pagina/blog van de website of op specifieke pagina’s/blogs. De advertentie verschijnt tussen de titel en de inleidende tekst, waardoor deze direct opvalt.

Gesponsorde blogpost

Vergroot de naamsbekendheid of productbekendheid met een gesponsorde blogpost. De blogpost heeft een onderwerp dat perfect bij het bedrijf, dienst of product van de adverteerder aansluit. De inhoud van dit artikel mag commercieel zijn. In de blog zijn maximaal twee linkjes naar de website van de adverteerder opgenomen.

Vermelding in bestaand artikel

Op basis van beschikbaarheid is het ook mogelijk vanuit een bestaand artikel/blog één hyperlink naar de website van de adverteerder op te nemen.

Tarieven

Alle tarieven zijn per views, per maand of per plaatsing en exclusief 21% btw.

Adverteren per dag

  • Momenteel niet mogelijk

Blog met permanente plaatsing

  • Blog van 600 – 700 woorden inclusief 2 do-follow links – € 99 – Zelf aanleveren van een blog is alleen mogelijk wanneer dit aan het beleid van Bestetop5.nl voldoet.
  • Zelf een blog aanleveren (minimaal 500 woorden), inclusief 2 do-follow links – € 25 (tijdelijk aanbod)

Backlink, dofollow

  • In bestaand artikel 1 do-follow backlink – € 25
  • Topvermelding in bestaand top-5 lijstje, inclusief 1 do-follow backlink – € 50 (op basis van beschikbaarheid)
  • Vermelding op positie 2 t/m 5 in bestaand top-5 lijstje, inclusief 1 do-follow backlink – € 25

Het bereik van bestetop5.nl

Deze website heeft een maandelijks bereik van 300.000 unieke bezoekers. De doelgroep is zeer divers en afhankelijk van het betreffende onderwerp.

Voorwaarden

Bestetop5.nl helpt bij het onder de aandacht brengen van bedrijven, producten of diensten. We werken soms aan linkbuilding mee. Alle hyperlinks naar de website van de adverteerder zijn in beginsel voorzien van de tag <rel=”sponsored nofollow”>, uitgezonderd gesponsorde blogs. Op aanvraag een do-follow link voor banneradvertenties.

Advertenties of vermeldingen moeten een samenhang hebben met het onderwerp van de blogpost. Bij een blogpost die over auto accu’s gaat is het adverteren in de volgende categorieën wel en niet toegestaan:

Wel toegestaan: garage, occasion, autovakantie, wasstraat, verkeersregels, auto accessoires, auto kinderzitje, fietsdragers, brandstof, hondenaanhanger, paardentrailer, caravan etc.

Niet toegestaan: wandelschoenen, keukengerei, vogelkooi, cryptocurrency, vliegreizen, aambeien, meubels etc

Contact

Vragen over adverteren op deze site? Laat hieronder een reactie inclusief e-mailadres achter. Reacties worden rechtstreeks naar de redactie doorgestuurd.

    Schuiven naar boven