Adverteren op Bestetop5.nl

We bieden bedrijven of privépersonen de mogelijkheid om op bestetop5.nl te adverteren. Hiertoe zijn verschillende mogelijkheden.

Banneradvertentie

Bestaat uit een afbeelding ter promotie van diensten of producten. De banneradvertentie wordt getoond op elke pagina/blog van de website of op specifieke pagina’s/blogs. De advertentie verschijnt tussen de titel en de inleidende tekst, waardoor deze direct opvalt.

Gesponsorde blogpost

Vergroot de naamsbekendheid of productbekendheid met een gesponsorde blogpost. De blogpost heeft een onderwerp dat perfect bij het bedrijf, dienst of product van de adverteerder aansluit. De inhoud van dit artikel mag commercieel zijn. In de blog zijn maximaal twee linkjes naar de website van de adverteerder opgenomen.

Vermelding in bestaand artikel

Op basis van beschikbaarheid is het ook mogelijk vanuit een bestaand artikel/blog één hyperlink naar de website van de adverteerder op te nemen.

kerstboom opzetten

Kerstboom opzetten?

Doe het met een kerstboomstandaard

Tarieven

Alle tarieven zijn per views of per maand en exclusief 21% btw.

Adverteren per dag

  • Banneradvertentie gehele website – € 5 per 1000 unieke bezoekers (maximaal 7 dagen achter elkaar)
  • Banneradvertentie specifieke pagina – € 2,80 per 1000 unieke bezoekers (maximaal 7 dagen achter elkaar)

Adverteren per maand

  • Gesponsorde blogpost inclusief twee uitgaande links – € 30 per maand (maandelijkse verlenging mogelijk)
  • 1 uitgaande link in bestaand artikel – € 2 per 1000 unieke bezoekers (maandelijkse verlenging mogelijk)

Rekenvoorbeeld

(Adverteren per dag) – een blog heeft een bereik van 400 unieke bezoekers per dag. Een banneradvertentie op deze pagina kost dan 400 x (€ 2,80/1000) = € 1,12 per dag. Dezelfde advertentie op de gehele website tonen kost bij 10.000 unieke bezoekers: 10.000 x (€ 5/1000) = € 50 per dag.

(Adverteren per maand) – 1 uitgaande link in een bestaand artikel is goedkoper maar valt minder op. Bij 400 unieke bezoekers per dag kost dit 400 x (€ 2/1000) x 30 = € 24 per maand. Kies liever voor een gesponseerde blogpost incl. twee uitgaande links voor € 30 per maand.

Het bereik van bestetop5.nl

Deze website heeft een maandelijks bereik van 300.000 unieke bezoekers. De doelgroep is zeer divers en afhankelijk van het betreffende onderwerp.

Voorwaarden

Bestetop5.nl helpt bij het onder de aandacht brengen van bedrijven, producten of diensten. We werken niet aan linkbuilding mee. Alle hyperlinks naar de website van de adverteerder zijn voorzien van de tag <rel=”sponsored nofollow”>.

Advertenties of vermeldingen moeten een samenhang hebben met het onderwerp van de blogpost. Bij een blogpost die over auto accu’s gaat is het adverteren in de volgende categorieën wel en niet toegestaan:

Wel toegestaan: garage, occasion, autovakantie, wasstraat, verkeersregels, auto accessoires, auto kinderzitje, fietsdragers, brandstof, hondenaanhanger, paardentrailer, caravan etc.

Niet toegestaan: wandelschoenen, keukengerei, vogelkooi, cryptocurrency, vliegreizen, aambeien, meubels etc

Contact

Vragen over adverteren op deze site? Laat hieronder een reactie inclusief e-mailadres achter. Reacties worden rechtstreeks naar de redactie doorgestuurd.

    Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial