Over ons – wie is BesteTop5.nl?

Deze website is een initiatief van een enthousiaste blogger. Samen met een aantal andere bloggers delen we de leukste tips, ideeën en reviews op het gebied van huishouden, elektronica, auto, gezin en nog veel meer.

Qlima petroleumkachel

Een van de laatste petroleumkachels. Op = op.

+2800 keer bekeken vandaag

De website is ooit opgericht als een vergelijkingssite. Dat idee kwam niet zomaar uit de lucht vallen.  De oprichter van bestetop5.nl vond het jammer dat je nergens goede vergelijkingen met betrekking tot producten kon maken. Alles was enorm gericht op een zo hoog mogelijke verkoop, niet op een eerlijke vergelijking.

Zo ontstond bestetop5.nl. Dat bloggen viel zo in de smaak, zowel bij de oprichter als bij het publiek, dat dit verder is uitgegroeid. Inmiddels vind je hier meer dan 1300 blogs omtrent tientallen verschillende onderwerpen.

(Leren) bloggen, ook jij kan het

Lijkt het je leuk om te bloggen over een onderwerp van jouw keuze? Wil je jouw schrijfskills verbeteren of benieuwd of het schrijven iets voor jou is? We nodigen je uit om een blogpost voor deze site te schrijven. Hierbij ontvang je begeleiding en tips. Laat hieronder een reactie achter (wordt niet gepubliceerd).

Verdienmodel

De honderden artikelen kunnen we niet zomaar aanbieden. Het verdienmodel ligt in affiliate linkjes. Bestetop5.nl ontvangt een kleine vergoeding wanneer je een product via een van de linkjes bestelt. Zo kunnen we de site in de lucht houden én bloggers begeleiden in hun ontwikkeling.

2 gedachten over “Over ons – wie is BesteTop5.nl?

 • 23 maart 2022 om 11:49
  Permalink

  Hoe zet ik foto van smartphone op laptop om te daten

  Beantwoorden
  • 23 maart 2022 om 18:18
   Permalink

   De makkelijkste methode is door hem naar jezelf te e-mailen. Open vervolgens e-mail op je laptop en download de foto.

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial