Over ons – wie is BesteTop5.nl?

BesteTop5.nl is bedacht en opgericht door Domino, iemand met een neus voor koopjes.

Het ontstaan van BesteTop5.nl

Naast online marketeer is de oprichtster van BesteTop5 ook een doodnormaal mens. In de zoektocht naar nieuwe producten kwam ze er al snel achter dat er geen goede vergelijkingssites zijn. De meeste websites proberen de websitebezoeker of consument een bepaalde richting op te sturen met als doel hun eigen producten verkopen.

De Consumentenbond is een van de weinige onafhankelijke vergelijkingssites. Een team van testers bekijkt en beoordeelt verschillende producten. Helaas zitten hier niet de gebruikerservaringen van consumenten tussen.

BesteTop5.nl combineert testresultaten van de Consumentenbond met gebruikerservaringen van de consument. Daarnaast worden diverse reviews en ervaringen via het internet verzameld, maar doet BesteTop5.nl ook onderzoek via social media. En test ze af en toe zelf producten.

Doelstellingen

Belangrijkste doel is het informeren van de lezer. Binnen elke productcategorie worden de meest populaire en best verkochte producten met elkaar vergeleken. Hierbij spelen testresultaten van de Consumentenbond, ANWB, Basemark, speelgoedvanhetjaar.nl en nog veel meer onafhankelijke testbureaus een rol. Daarnaast worden gebruikerservaringen/ reviews van websites als Trustpilot, bol.com, Kiyoh en andere beoordelingssystemen bekeken. Echte reviews van echte mensen.

Door deze informatie te verzamelen en met elkaar te vergelijken, komen we tot een eigen top 5. Het staat je echter altijd vrij om het hier niet mee eens te zijn en je eigen top 5 samen te stellen. BesteTop5.nl doet suggesties met betrekking tot de best verkochte of best beoordeelde producten van dat moment. Dit blijft ook altijd de doelstelling van deze website, zonder de websitebezoekers een bepaalde richting op te dwingen.

Ik wens je veel leesplezier maar vooral: veel wijsheid bij het maken van een keuze.