Over ons – wie is BesteTop5.nl?

Deze website is een initiatief van een enthousiaste blogger. Samen met een aantal andere bloggers delen we de leukste tips, ideeën en informatie op het gebied van huishouden, elektronica, auto, gezin en nog veel meer.

De oprichting van deze website is bijzonder te noemen. Als ervaren blogger had ik wat artikelen op de plank liggen die nergens terecht konden. Dus werd besloten om ze op een aparte website te plaatsen. Het publiek vond dat leuk want er stond waardevolle informatie in. Omdat er door de jaren heen zoveel kennis en ervaring omtrent bepaalde onderwerpen was opgebouwd, ontstond het idee om nog meer van dit soort waardevolle blogs te schrijven.

Natuurlijk kun je niet de volledige kennis over alle onderwerpen hebben. Daarom worden sommige blogs geschreven aan de hand van tips en advies van experts. Terwijl andere blogs zijn geschreven door mensen met de juiste ervaring. Bijvoorbeeld wanneer het om een kritisch onderwerp gaat, hierbij is het belangrijk dat dit geschreven wordt door iemand die de juiste tips kan geven.

In sommige artikelen worden ervaringen gedeeld, dit zijn altijd persoonlijke ervaringen óf er is gesproken met mensen die hun kennis met ons hebben gedeeld.

(Leren) bloggen, ook jij kan het

Lijkt het je leuk om te bloggen over een onderwerp waar je veel kennis of ervaring mee hebt? Misschien vind je het lastig om dit op de juiste manier op het internet te krijgen. We nodigen je uit om voor deze site te schrijven, maar alleen over zaken waar je veel vanaf weet. Hierbij ontvang je begeleiding en tips. Laat hieronder een reactie achter (wordt niet gepubliceerd).

Liever adverteren op de website? Bezoek het artikel omtrent advertentiemogelijkheden.

Verdienmodel

De duizenden artikelen kunnen we niet zomaar aanbieden. Het verdienmodel ligt in affiliate linkjes. Bestetop5.nl ontvangt een kleine vergoeding wanneer je een product via een van de linkjes bestelt. Zo kunnen we de site in de lucht houden én bloggers begeleiden in hun ontwikkeling.

2 gedachten over “Over ons – wie is BesteTop5.nl?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven