Bijzondere fruitschaal

Wat je woonstijl ook is, een bijzondere fruitschaal doet het altijd goed. Dus niet een standaard schaal, je wil dit keer iets anders. De meest bijzondere fruitschaalen hebben een opvallend design, zijn van apart materiaal of de kleur valt op. Bekijk het aanbod met betrekking tot de bijzondere fruitschaal, er zit zeker iets van je keuze bij.

Fruitschaal hout, keramiek of glas

Een bijzondere fruitschaal kan van verschillende materialen gemaakt zijn. Zo is de fruitschaal van hout razend populair. Dit natuurlijk materiaal past namelijk binnen elk interieur. Met sommige van deze fruitschalen haal je de natuur in huis, want ze hebben wel een heel natuurlijke en bijzondere vorm. Alsof ze zo uit een stukje boom zijn uitgehold, en dat is in sommige gevallen ook écht zo.

Ook de fruitschaal van keramiek doet het goed. Toegeven, met dit materiaal haal je wel een heel bijzondere fruitschaal in huis. Want keramiek laat zich goed bewerken en kleuren. Hierdoor kom je ze in verschillende vormen, met vrolijke opdrukken of in aparte kleuren tegen. Ook de fruitschaal van glas doet het altijd goed. Modern en strak, soms met een apare vormgeving.

Goud of zilver

Zoek je een bijzondere fruitschaal die ook best mag opvallen? Denk dan eens aan de fruitschaal van goud, zilver of misschien wel brons. Nee je hoeft geen bakken geld uit te geven want het kan ook gewoon om een goudkleur of zilverkleur gaan. Dat is natuurlijk een stuk goedkoper dan een echte gouden fruitschaal.

Wat betaal je voor een fruitschaal goud, zilver of brons? De gemiddelde fruitschaal kost tussen de € 20 en € 40. Maar let op, ga je voor echt goud dan ben natuurlijk een stuk duurder uit. Dit is alleen voor mensen met veel geld weg gelegd, bovendien koop je dat ook niet zomaar in een webshop. Hoe dan ook, met een gouden fruitschaal (alleen de kleur dus) haal je zeker klasse in huis.

Bijzondere fruitschaal: nog enkele tips

Je zoektocht naar een bijzondere fruitschaal start online. Heb je ook al eens aan een antieke schaal gedacht? Een vintage model heeft vaak een zilverkleur, dat was vroeger namelijk heel populair. Dit betekent dat je hem af en toe wel op moet poetsen.

Misschien vind je deze ideetjes ook leuk. Bijvoorbeeld de Art Deco fruitschaal, een schaal in de vorm van een groot blad, een open fruitschaal, rotan of bamboe mandje, schaal met twee etages of misschien wel de bananenhouder en fruitmand ineen. Voldoende keus wanneer je op zoek bent naar de meest bijzondere fruitschalen.

Schuiven naar boven