Dure aansteker

Op zoek naar een dure aansteker? De mooiste aanstekers zijn van het merk Zippo, Colibri of Porsche Design. Je krijgt dan een aansteker van echt zilver of met een heel bijzonder design. Een dure aansteker kost tussen de € 150 en € 250. Leuk om cadeau te geven of te krijgen, want een design aansteker heeft veel (emotionele) waarde.

Luxe aanstekers voor iedereen

Een luxe aansteker is niet alleen voor rokers, je gebruikt een aansteker voor veel meer dingen. Bijvoorbeeld voor het aansteken van het gasfornuis, de barbecue of kaarsjes. Luxe aanstekers zijn erg in trek. Het is namelijk een mooi en bijzonder cadeau voor iedereen. Vooral de Zippo aansteker is razend populair. Deze behoort tot de dure aansteker, maar er zijn zeker ook goedkopere modellen verkrijgbaar.

Wat kosten luxe aanstekers? De duurste aansteker wereldwijd werd ooit voor ongeveer € 63.000 verkocht. Voor een 18 karaats Zippo aansteker betaal je rond de € 16.000. Je ziet, een dure aansteker betekent diep in de buidel tasten. Gelukkig kan het veel goedkoper, want voor een bedrag tussen de € 150 en ongeveer € 250 vind je ook veel luxe aanstekers.

Dure aansteker kopen

Je wil een dure aansteker kopen, waar moet je allemaal rekening mee houden? Ten eerste kom je dan vaak bij de Zippo aansteker of de Dupont aansteker uit. Dit zijn speciale aanstekers vanwege hun bijzondere design en de hoge kwaliteit.

Een absolute topper is de Zippo model Harley Davidson Brass Antique. Deze is voorzien van een goudkleurig antiek design. Ook de Zippo Jack Daniel’s Label Brass Emblem wordt goed verkocht. De tweede kost minder dan € 100, dat is ook weer een voordeel. Andere goed verkochte modellen zijn de Sterling zilveren Zippo en de Lamborghini Argo Black carbon.

Aanstekers verzamelen

Heb je al eens aan aanstekers verzamelen gedacht? Er zijn genoeg mensen die dit doen. Vaak gaat het dan om oude aanstekers maar ook dure aanstekers worden verzameld. Een leuke hobby want met aanstekers verzamelen kom je de meest bijzondere modellen tegen.

Een dure aansteker is dan ook een mooi cadeau voor de echte liefhebber of de verzamelaar. Sommige dure modellen zijn in limited edition op de markt gebracht, hierdoor krijgen ze met de jaren een hogere waarde. Misschien nog praktisch om te weten: een dure aansteker kun je altijd navullen. Wanneer deze leeg is hoef je dus echt geen nieuwe te kopen.

Schuiven naar boven