Beste elektrische kinderauto 2 persoons

Bijgewerkt: 25 april 2022

Wat een feest: de beste elektrische kinderauto 2 persoons. Gewoon met twee kids tegelijk rond toeren. Een elektrische kinderauto 2 persoons moet wel veilig zijn en een lange accuduur hebben. Dit vergroot de gebruiksduur en natuurlijk het plezier. Welk model is een goede keuze? Dat ontdek je in het overzicht 5x beste elektrische kinderauto.

Dit moet je weten over de elektrische kinderauto 2 persoons

Een elektrische kinderauto voor twee personen (2 kinderen) werkt op een accu. Deze accu is oplaadbaar. Er is keuze uit elektrische kinderauto’s met een accu van 6, 12 of 24 volt. Een 6V accu heeft een lagere aH capaciteit dan een 24V accu. Je kunt er dus minder lang mee rijden en moet vaker opladen. Aan de andere kant gaat een 6V accu in zijn geheel langer mee. Bovendien is een accu met een lager voltage lichter van gewicht, iets dat ook mee kan spelen in de keuze tussen elektrische kinderauto’s.

Beste elektrische kinderauto twee persoons

Wat is nu de beste elektrische kinderauto 2 persoons? Kijk niet alleen naar de accu maar ook naar het model, aanwezigheid van een afstandsbediening, versnellingen, licht en geluid. Ook de maximale snelheid is een factor die meespeelt.

Moeilijk om een keuze te maken? Hier volgt een overzicht van de beste elektrische kinderauto 2 persoons.

1. Elektrische Kinderauto Mercedes Benz GT R

Deze elektrische kinderauto is zeker geschikt voor twee personen. Maar dan wel voor kinderen in de leeftijd 1-4 jaar. Hij heeft een 24 V accu en een maximale snelheid van 6 km/h. Deze stoere zwarte kinderauto heeft verschillende versnellingen en is voorzien van licht en geluid. Verkrijgbaar in verschillende kleuren waaronder zwart, wit, groen en roze.

Dit model is voorzien van een soft startfunctie. Hierbij trekt de auto niet in één keer met hoge snelheid op maar geleidelijk. Dit is een stuk veiliger. Om de veiligheid nog meer te verhogen is er ook een gordel aanwezig. Uitgerust met claxon, werkende koplampen, radio, USB ingang en SD-kaartingang. Lekker rijden en muziek luisteren!

Bekijk de Mercedes Benz GT R

2.  Mercedes Benz Unimog Zwart 2 Persoons 4×4

Een stoere elektrische kinderauto 2 persoons die zeker gezien mag worden. Met de looks van een echte terreinwagen maar voor de veiligheid blijf je op de stoep. Is voorzien van een 12 V accu wat een goede keuze is. Dit model rijdt met een snelheid van 6 km/h. Uiteraard voorzien van afstandsbediening zodat je de auto zelf bestuurt wanneer het kind hier nog te jong voor is.

Ook deze beste elektrische kinderauto 2 persoons heeft een soft startfunctie, rubberen wielen, een leren zitje en metallic lak. Met twee openslaande deuren, wel zo handig. Alle opties zijn aanwezig zoals een USB en SD kaart aansluiting en natuurlijk verlichting. Voorzien van veilige gordel en oplader.

Naar de Mercedes Benz Unimog Zwart

3. Elektrische Kinderauto BMW X6M Zwart 12V

Wegscheuren in een heuse BMW elektrische kinderauto maar dan wel met zijn tweeën. Want ook deze kinderauto beschikt over twee zitplaatsen. Deze elektrische auto heeft een 12 volt accu en een maximale snelheid van 6 km/h. Belastbaar tot 40 kg wat betekent dat hij geschikt is voor twee kinderen tot een jaar of vier. Net als alle voorgaande modellen voorzien van echt werkende koplampen en achterverlichting, geluid, een USB aansluiting en radio.

Let goed op de veiligheid en zet het kind altijd in de gordel vast. Blijf erbij wanneer kinderen met deze elektrische auto spelen. Is het kind nog wat jong, maak dan gebruik van de bijgeleverde afstandsbediening. Deze stoere BMW is leverbaar in de kleuren zwart of wit. Compleet met dubbele uitlaten, dat trekt veel bekijks!

Bekijk de Elektrische Kinderauto BMW X6M

4. Ford Ranger F650 met mp4 scherm

Deze elektrische kinderauto 2 persoons moet je gewoon gezien hebben! Een Ford Ranger F650 die in vier verschillende kleuren verkrijgbaar. Maar het mooiste aan dit model is het MP4 scherm. Dit staat voor geluidsbestand met filmmateriaal. Deze elektrische kinderauto is voorzien van versnellingen, afstandsbediening, licht en geluid.

De accu bedraagt 12 V en de maximale snelheid 6 km/h. De auto is voorzien van een viertal spotlights, dit ziet er extra stoer uit. Geschikt voor jongens en meisjes, vooral wanneer je naar de verschillende verkrijgbare kleuren kijkt. Een absolute aanrader!

Naar de Ford Ranger F650 met mp4 scherm

5. BMW X6M Wit 12V

Alweer de laatste in het overzicht beste elektrische kinderenauto voor 2 personen. Dit keer kiezen we voor een beach buggy, iets dat je veel op het strand tegenkomt. Deze elektrische kinderauto kan dan ook op het strand maar voor een langere accuduur is het aan te raden om voor een vlakke ondergrond te kiezen. Geschikt voor twee personen inclusief gordel.

Ook nu weer een 12 V accu wat voor elektrische kinderautos de beste keuze is. De maximale snelheid bedraagt 6 km/h. Houd er rekening mee dat veel elektrische kinderauto’s een stuk trager gaan! 6 km/h is dan ook een prima snelheid waar kinderen blij mee zijn.

Bekijk BMW X6M Wit 12V

Dat waren ze, ik ben benieuwd waar jij voor kiest en of je kindje het helemaal te gek vindt!

BesteTop5.nl test en beoordeelt producten, diensten en bedrijven. Jouw product/dienst of bedrijf laten beoordelen, of onder de aandacht brengen bij een groot publiek? Neem voor de mogelijkheden contact op.

Beste elektrische kinderauto 2 persoons
Schuiven naar boven