Heineken Blade fust aanbieding – laat je niet misleiden!

Bijgewerkt: 30 januari 2022

Je ziet ergens een te gekke Heineken Blade Fust aanbieding. Achteraf blijkt dat je net zo duur of misschien wel duurder uit bent. Kijk dus goed uit met de eerste de beste aanbieding. Er verschijnen namelijk steeds meer ‘snelle’ websites op het internet. Dit zijn websites die middels geautomatiseerde software een aantal producten tonen. Dit zijn zeker niet de allergoedkoopste producten. Wil je toch een Heineken Blade aanbieding zien? Laat je niet misleiden, hieronder vind je realistische aanbevelingen.

Dit is de Heineken Blade biertap

Wat is dat precies, de Heineken Blade Fust? Hiervoor moet je eerst naar de Heineken Blade biertap kijken. Dit is een compact biertap systeem, geschikt voor de horeca of thuisgebruik. De koeltijd van dit apparaat bedraagt 16 uur. Je hoeft dit biertap systeem alleen maar op het stopcontact aan te sluiten. Hij neemt weinig ruimte in beslag, ongeveer 30 x 50 cm.

De Heineken Blade kan een bierfust van 8 liter aan. Dit komt overeen met ongeveer 30 biertjes. Dat deze biertap zeer gebruiksvriendelijk is, dat is wel duidelijk. Hij heeft namelijk geen externe koolzuurtank nodig. Ook met betrekking tot reiniging en onderhoud is dit een echte aanrader. De Heineken Blade biertap kost rond de € 599.

Bekijk Heineken Blade biertap*

*Op basis van beschikbaarheid

Over de Heineken Blade fust

Dan heb je nog de Heineken Blade fust. Dit is een bierfust die je dus op de bewuste biertap aansluit. De Blade fust heeft altijd in inhoud van 8 liter. Hierbij heb je keuze uit verschillende smaken. Zo heb je dus de originele Blade fust maar ook de Birra Moretti, Affligem Blond, 0,0 of Edelweiss.

Al die verschillende biertjes passen allemaal op de originele Heineken biertap. Dat is natuurlijk ideaal want zo kun je nog eens wisselen. Het ene moment heb je zin in het normale Heinekenbier, het andere moment maak je er een feestje van met een speciaal biertje.

Heineken Blade fust aanbieding & misleiding

Let op want wanneer je in Google Heineken Blade fust aanbieding intypt dan kom je wat websites tegen die helemaal niets in de aanbieding hebben. Ze proberen je gewoon van alles te verkopen. Hoe dit precies werkt? Dit soort websites werkt samen met Amazon of affiliate netwerken. Een beetje lastig uitleggen maar de betreffende website heeft er baat bij dat je iets via hun koopt. Het zijn namelijk geen webwinkels maar affiliate sites. Ze verwijzen via hun pagina door naar een webwinkel. Hiervoor wordt de website beloond.

Op zich is hier niks mis mee, maar wel met het feit dat je helemaal geen Heineken Blade fust aanbieding tegenkomt. En dat is nu net het probleem, want je was nu juist wel op zoek naar die aanbieding.

Hoe herken je een website die je probeert te verleiden en door te sturen naar een verkoper? Dit soort websites toont heel veel producten op een en dezelfde pagina. Er staat heel weinig informatie bij. Doel is om jou zo snel mogelijk door te sturen naar een verkoper. Alles voor het geld hè?

Zo herken je een aanbieding

Hoe weet je nu of het om een echte Heineken Blade fust aanbieding gaat? Door allereerste normale prijzen te kennen. Op de officiële website van Blade zie je dat het een apart onderdeel van Heineken Nederland is. Hier vind je ook de originele prijzen. In 2022 zijn de Heineken Blade fust prijzen als volgt, geselecteerd van goedkoop naar duur:

 • Heineken 0.0 Blade fust: € 23,97
 • Heineken Blade fust: € 24,19
 • Birra Moretti BLADE Fust: € 27,10
 • Affligem Blond BLADE Fust: € 34,36
 • Heineken BLADE startpakket: € 485
 • Edelweiss BLADE fust: uitverkocht

Let op: bij sommige aanbieders ben je duurder uit. Zo kwam ik een webshop tegen waar de prijzen ongeveer 10% hoger liggen dan elders. En waar je dan ook nog eens verzendkosten betaalt.

Naar Heineken biervilthouder

Hoe werkt de Heineken blade?

Heb je een Heineken blade aangeschaft? Hartstikke leuk want je maakt er voortaan een feestje van. Hoe werkt de Heineken blade? Deze biertap is ontzettend gebruiksvriendelijk. Je plaatst hem gewoon op het aanrecht, een tafel of de bar. Bekijk hieronder hoe je deze biertap aansluit en in gebruik neemt.

 • Plaats de blade biertap op een vlakke ondergrond
 • Houd 5 cm ruimte tussen de achterkant van het apparaat en de muur
 • Installeer de taphendel
 • Neem het lekrooster en plaats dit aan de voorzijde
 • Steek de stekker in het stopcontact

Moet je een blade fust plaatsen of vervangen? Dat werkt als volgt:

 • Aan de voorkant zit een schakelaar, zet deze om
 • Wacht tot het rode lampje niet meer knippert
 • Verwijder nu de koepel
 • Open de taphendelklep
 • Verwijder het fust
 • Druk op de oranje knop van het nieuwe fust
 • Plaats het fust in de biertap
 • Sluit de slang op de houder aan
 • Vergrendel het fust met de schakelaar aan de voorkant van de Blade

Goed, je hebt nu de Heineken Blade geïnstalleerd en zelfs een nieuw fust aangesloten (of er een vervangen). Wist je dat je eerst twee glazen schuim moet tappen voordat je echt kan beginnen? Doe dit altijd nadat je een nieuw fust hebt geplaatst.

Zo tap je een perfect biertje

Je hebt een Heineken Blade fust aanbieding gevonden en dit lekkere bier in huis gehaald? Mooi, dan kun je nu het perfecte biertje tappen. Zo moeilijk is dat niet, iedereen kan het:

 • Spoel het bierglas altijd goed schoon
 • Houd het glas onder de tab in een hoek van 45°
 • Laat het glas met bier vollopen
 • Strijk de schuimlaag met een natte afschuimer goed of

Tot hoe ver moet je het bierglas vullen? Wanneer je gebruik maakt van de originele Heineken glazen dan zal de schuimkraag op de schouders van dat rode sterretje moeten staan. Bij elk ander bierglas kun je aanhouden dat de schuimkraag ongeveer twee vingers dik moet zijn.

BesteTop5.nl test en beoordeelt producten, diensten en bedrijven. Jouw product/dienst of bedrijf laten beoordelen, of onder de aandacht brengen bij een groot publiek? Neem voor de mogelijkheden contact op.

Heineken Blade fust aanbieding – laat je niet misleiden!
Schuiven naar boven