Je eigen thuisbioscoop met STOBE

Bijgewerkt: 20 december 2023

Beamers zijn voor thuisgebruik erg populair. Ze zijn ruimtebesparend, goedkoper dan tv’s van vergelijkbare grootte en hebben een aangenaam en stil licht. Je creëert de perfecte thuisbioscoop. Met het ruime aanbod aan beamers is het zoeken naar het beste merk. STOBE voldoet aan alle eisen om van je huis een echte thuisbioscoop te maken.

Home entertainment van het hoogste niveau

Met een beamer realiseer je een groot schermformaat. Niet alleen geweldig voor het bekijken van actiefilms, grote letters zijn ook makkelijker leesbaar. Naar een groot scherm kijken is voor veel mensen prettiger dan een klein scherm.

Toch is de schermgrootte slechts één factor die van invloed is op het kijkcomfort. Voor veel mensen speelt betaalbaarheid een net zo grote rol.

We hebben verschillende beamers bekeken. In dit artikel leggen we de focus op de STOBE beamer.

Actie! Camera! STOBE! Dit wordt een geweldig blockbusteravontuur binnen het home entertainment. STOBE is niet zomaar een merk; het is de regisseur van jouw thuisbioscoopbeleving.

STOBE maakt van jouw huiskamer een filmtheater

De meeste tv’s hebben een maximale grootte van 85 inch. Met een beamer kun je een groter beeld projecteren, tot wel 300 inch. Dat is meer dan drie keer zoveel als het grootste tv-scherm. Actiefilms, drama en romantiek, het komt op een groot scherm tot leven. Hierdoor word je helemaal in de film getrokken.

Uiteraard is een beamer ook geschikt voor het bekijken van je favoriete series en je mooiste foto’s. Bekijk ze samen met vrienden of familie, of wanneer je alleen thuis bent. Toegeven, met een beamer ervaar je nooit meer verveelmomenten.


Dit heeft STOBE je te bieden

STOBE is geen bijrol speler. Ze streven ernaar de televisiewereld op zijn kop te zetten. Hun visie? Een thuisbioscoop voor iedereen!

Je hebt keuze uit verschillende beamers van dit merk. Bijvoorbeeld de Cinematic met 4,5 inch lcd-display. Met een resolutie van 1920 × 1080P bekijk je beelden in Full HD-kwaliteit. Je ervaart haarscherpe en heldere beelden, of je nu naar films, series of foto’s kijkt.

De STOBE Comfort is ook meer dan de moeite waard. Dit model is geschikt voor bureau- en plafondmontage. Richt het naar beneden of naar boven, je vindt altijd de juiste hoek voor je projectie. Deze beamer is voorzien van een resolutie van 1920 × 1080P (full HD).

En wat dacht je van de mini beamer? Compact van formaat maar met een verrassend kracht. Het is misschien niet het meest geavanceerde model, maar wel heel betaalbaar en makkelijk mee te nemen. Ideaal om op een andere locatie te projecteren.

STOBE heeft een overzichtspagina van alle beamers. Maak een keuze en bestel er gelijk een beamerscherm bij. Met dit scherm creëer je in elke ruimte een goed projectieoppervlak. Zowel thuis als op het werk.

Wat je over STOBE moet weten

“In elke scène, een groter scherm.” Dit gefluister hoor je niet alleen op de set, het laat ook jouw hart kloppen. Vooral wanneer je fan bent van je eigen thuisbioscoop. STOBE vergroot jouw scènes van het leven.

De webshop van STOBE biedt een duidelijk overzicht van de beschikbare beamers en schermen. Heb je een vraag over een van de modellen? Neem telefonisch of via de e-mail contact op. De klantenservice is ook via sociale media (Facebook en Instagram) bereikbaar. Hier vind je ook updates omtrent nieuwe producten en aanbiedingen.

Online bestellingen mag je binnen 14 dagen retourneren. Handig wanneer je een verkeerde beamer besteld hebt.

Het slotpleidooi

Cut! Maar niet te serieus. STOBE is als die ene acteur die altijd de set opvrolijkt. Van modern en energiek tot plezierig en spontaan, STOBE zorgt dat elke scène een feestje wordt.

Als laatste nog iets over de hoeveelheid lumen / ANSI lumen. Kijk je alleen ‘s avonds, dan is een beamer met 5000 lumen oftewel 150 ANSI lumen een prima keuze. Veel mensen gebruiken de beamer ook met wat daglicht. Kies in dit geval voor 10.000 lumen of 330 ANSI lumen.

Wil je vooral overdag projecteren of misschien wel buiten? De STOBE beamer met 20.000 lumen (660 ANSI lumen) is de beste keuze. Heb je nog meer vragen over de verschillende modellen of het gebruik van de beamer, neem dan contact op met de STOBE klantenservice.

Dit artikel is in samenwerking met Stobe tot stand gekomen.

BesteTop5.nl test en beoordeelt producten, diensten en bedrijven. Jouw product/dienst of bedrijf laten beoordelen, of onder de aandacht brengen bij een groot publiek? Neem voor de mogelijkheden contact op.

Je eigen thuisbioscoop met STOBE
Schuiven naar boven