Mommy to be cadeau

Hoera, er is iemand zwanger. Je hoort natuurlijk een mommy to be cadeau bij. Dit heb is een zwangerschaps cadeautje waar de zwangere vrouw ook écht iets aan heeft. Of gewoon iets dat leuk is om te krijgen (en natuurlijk te geven). Van luiertaart tot verwenpakket, je vindt hier de leukste mommy to be cadeautjes.

Cadeau voor toekomstige mama

Een mommy to be cadeau is natuurlijk voor de toekomstige mama bedoeld. Heb je geen idee wat je moet geven? Hier volgen een aantal leuke mommy to be cadeau-ideeën. Zeker weten dat je hier iets leuks tussen vindt.

Misschien een beetje standaard maar dit mommy to be cadeau slaat nog steeds aan: een luiertaart. Vroeger maakten mensen deze zelf maar tegenwoordig koop je ze ook kant-en-klaar. In dit laatste geval ziet het er prachtig uit want de taart is blauw of roze (of je kiest een neutrale kleur), bevat meerdere luiers en natuurlijk babyspeelgoed of hebbedingetjes. Een geschikt cadeau voor de babyshower of gewoon omdat het kan.

Nog meer mommy to be cadeautjes

Die luiertaart doet het altijd goed, maar misschien ben je op zoek naar een ander mommy to be cadeau. Het is niet altijd makkelijk om een cadeau voor mama in spé te vinden. Wat dacht je van een zwangerschapsdagboek, mijlpaalkaarten, kleding voor de zwangere vrouw, een mooi voedingskussen of een goed gevuld verwenpakket voor mama en/of baby.

Wees voorzichtig met mommy to be cadeautjes die de ouders later pas kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld een driewieler, daar kan het kind pas op wanneer het ongeveer twee jaar oud is. In dit geval moeten de ouders je cadeau gedurende 2-3 jaar lang bewaren, dat is ook niet erg praktisch. Wees ook voorzichtig met het kopen van babykleding. Waarschijnlijk hebben ze de babykast al vol hangen of hebben ze hun eigen stijl.

Mommy to be cadeau kopen

Je wil een mommy to be cadeau kopen maar hebt nog steeds geen goed idee. Denk dan eens aan een gipspakket voor het maken van baby’s hand- of voetafdruk. Of misschien wel een tandendoosje voor die allereerste melktandjes. Een mijlpaaldeken is tegenwoordig ook helemaal de trend. Als laatste zou je ook voor een kraammand kunnen gaan. Dit is een mommy to be cadeau dat boordevol leuke en praktische producten zit. Handig tijdens die eerste week na de bevalling.

Je ziet, op het gebied van een mommy to be cadeau kopen is er voldoende keuze. Laat je inspireren door bovenstaande ideeën.

Schuiven naar boven