Nep aquarium

Een nep aquarium kopen? Hartstikke leuk want dit heeft een rustgevende uitstraling. Aan de andere kant hoef je geen vissen, planten en/of een ecosysteem te verzorgen. Je hebt het complete nep aquarium met bak, planten, vissen en decoratie. Maar je kunt ook je eigen nep aquarium creëren. Hierbij koop je losse aquariumplanten en nep vissen.

Mini aquarium met nepvissen

Het wordt steeds meer de hype, een mini aquarium met nepvissen. Je haalt sfeer in huis dat voor de nodige rust zorgt. Ideaal in de woonkamer, op de slaapkamer of in een snoezelruimte.  Het nep aquarium staat ook leuk op kantoor, in de hobbyruimte of werkplek. Lekker ontspannen en effectief werken, het nep aquarium werkt net zo rustgevend als kamerplanten.

Wat is er allemaal mogelijk op het gebied van het nep aquarium? In het beste geval krijg je een mini aquarium met nepvissen. Erg populair is het nepaquarium van Waterworld. Dit werkt misschien net wat een anders dan je gewend bent. Je koopt namelijk een corky glas of je gebruikt een accubak of grote glazen pot. Vervolgens koop je Waterworld echte plantjes en nep visjes.

Het effect van een nep aquarium

Een nep aquarium inrichten is helemaal niet zo moeilijk. De echte aquariumplanten van Waterworld hebben alleen een bodem nodig om in te wortelen. Hiervoor gebruik je kiezels, af en toe voeg je wat plantenvoeding aan het water toe. Daarnaast het water regelmatig verversen. Natuurlijk is het wel belangrijk dat de plant voldoende licht krijgt. Wanneer de plant te groot wordt is het heel eenvoudig om deze in te korten.

De nep visjes zien er vrolijk en realistisch uit. Ga je voor een compleet nep aquarium dan krijg je alles erbij. Dus ook een glazen vaas met kurk waar verlichting inzit. Hierdoor is het nep aquarium heeft ‘s avonds ontzettend decoratief.

Nep aquarium met bewegende vissen

Zoek je een nep aquarium met bewegende vissen? Ook dit is mogelijk. Je komt dan eigenlijk bij het speelgoed aquarium uit. Bedenk dat dit wat minder realistisch uitziet. Het nep aquarium met echte planten en nepvisjes blijft er toch het mooist uitzien, maar dit is natuurlijk een persoonlijke keuze.

Wat kost een nep aquarium? De prijs voor een complete set bedraagt tussen de € 25 en € 40. Je kunt de onderdelen ook los bestellen, hierdoor kun je misschien besparen op de kosten.

Schuiven naar boven