Nep champagnefles

Op zoek naar een nep champagne fles? Het gaat hier dus niet om drank maar om de champagnefles zelf. Namaak dus je kunt hier alle kanten mee op. Denk bijvoorbeeld aan een heliumballon in de vorm van een champagnefles maar ook een spaarpot of bellenblaas in deze vorm. Hartstikke leuk tijdens versiering op een feestje, om cadeau te geven of omdat je een verzamelaar bent.

Dit kun je met een nep champagne fles

Waarom zou je een nep champagnefles kopen? Omdat je op zoek bent naar iets unieks. Of het nu als cadeau of voor een feestje is, er zijn altijd leuke ideeën. Laten we wat van deze ideeën bekijken.

Een nep champagne fles, gevuld met een snoepmix of chocolaatjes. Afhankelijk van de gelegenheid kies je voor een opdruk geslaagd, hoera met pensioen of iets anders. Een echte aanrader om tijdens een jubileumcadeau te geven. Ook leuk: de bellenblaas in de vorm van een champagnefles. Zeker aan te raden bij een bruiloft. Dan is er ook nog de spaarpot in deze vorm, leuk om een champagneliefhebber cadeau te geven.

Ballonnen, slingers en nog veel meer

Heb je al eens aan nep champagneflesballonnen gedacht? Dit zijn helium balonnen en erg opvallend. Zoiets gebruik je bij een bruiloft, jubileum maar ook om iemand op te vrolijken. Je hebt natuurlijk ook gewone ballonnen of slingers met het thema champagne. Er is veel verkrijgbaar, laat je creativiteit de vrije loop.

Heb je al eens die leuke champagnefles kaarsjes gezien? Ze zijn te leuk om op te branden. Echt een collectors item, want er zijn heel wat mensen die kaarsen verzamelen. Verder wordt er druk gezocht naar champagnefles douchegel, verpakking of speelgoed voor de hond. Best bijzonder om te zien hoeveel mensen iets met een nep champagnefles zoeken.

Champagnefles verlichting

Weet je wat ook leuk is, de champagnefles verlichting. Dit is een fles die voorzien is van energiezuinige ledverlichting. Middels een stekker sluit je de champagneflesverlichting op het stopcontact aan. Het resultaat: opvallende en mooie sfeerverlichting. Ideaal voor de woonkamer, op kantoor, in de slaapkamer of misschien wel in de serre. Overigens ook een leuke lamp voor in de keuken.

Daarnaast heb je ook de rond ledlamp met afbeelding van een champagnefles, dit past net wat beter binnen het moderne interieur. Je ziet, alles is mogelijk met de nep champagnefles.

Schuiven naar boven