Beste visitekaartjes (online laten drukken)

Wie gebruikt er tegenwoordig nog papieren visitekaartjes? Het zijn vooral zakenmensen die met dit soort kaartjes rondlopen. De beste visitekaartjes laat je online drukken. Dit kan bij verschillende aanbieders, maar welke biedt de beste service en is ook nog eens betaalbaar? Bekijk het overzicht.

De beste printservices

Visitekaartjes waar je mee opvalt of die aanzetten tot het opnemen van contact. Sommige ondernemers hebben een waar kunstwerk van hun visitekaartjes gemaakt. Bijvoorbeeld een Amerikaanse hovenier die zijn contactgegevens op een zakje graszaadjes liet drukken. Of de personal trainer die een elastisch/rekbaar ontwerp liet maken, waarbij direct het doel van zijn bedrijf duidelijk was.

Je hoeft het natuurlijk niet zo bont of opvallend te maken, maar de beste visitekaartjes zijn van een hoge kwaliteit. Hieronder vind je de beste printservices.

Praktisch: de visitekaartjeshouder (bekijk het aanbod)

Vistaprint

Een van de grootste en bekendste aanbieders is Vistaprint. Menig particulier en startende zzp’er heeft hier de allereerste visitekaartjes laten drukken. Er was een periode dat je hier gratis kaartjes kon laten drukken, maar dan stond er wel reclame van Vistaprint op de achterkant. Tegenwoordig profiteer je van een promocode waardoor je de beste visitekaartjes met korting laat drukken.

Het ontwerpen gaat eenvoudig en volledig online. Je laat niet alleen visitekaartjes printen maar ook etiketten, stickers, spandoeken, fotogeschenken en nog veel meer. Kortom: het ideale startpunt voor de ondernemer of voor iedereen die wat te promoten heeft.

Canva

Niet direct een drukkerij maar wel bedoeld om zelf je visitekaartjes online te maken. Canva werkt met gratis en betaalde sjablonen voor visitekaartjes. Ga voor een bijzonder, elegant of standaard ontwerp. Zeer geschikt voor influencers, zzp’ers en clubs.

Drukwerkdeal

Bij deze website ontwerp je de beste visitekaartjes tegen een voordelige prijs. Je maakt al een professionele indruk vanaf € 11, hiervoor krijg je maar liefst 500 kaartjes toegestuurd. Voor dat bedrag maak je een eenvoudig ontwerp, maar wanneer je meer kleur of letters wil dan betaal je ook meer.

Kies uit verschillende formaten waaronder het standaardformaat van 85 x 55 cm. Een standaardformaat is aan te raden omdat dit makkelijk in een beurs of smartphonehoesje past. Neem je een afwijkende maat, wees je dan bewust van het gebruiksgemak. Bij deze aanbieder heb je ook keuze uit verschillende materialen waaronder kraft, houtvrij karton of pvc transparant. Iets waar veel andere aanbieders geen rekening mee houden.

Drukland

De beste visitekaartjes met gratis verzending, dat regel je bij Drukland. Ontwerp ze vandaag en krijg ze morgen al toegestuurd. Maak gepersonaliseerde visitekaartjes, businesskaartjes of promotionele kaartjes. Ook nu weer keuze uit verschillende mogelijkheden. Bijvoorbeeld een enkelzijdige of dubbelzijdige bedrukking, verschillende materialen en welke afwerking je wil.

Hoe gedetailleerder de afwerking, hoe duurder het wordt. Maar wel luxueuzer, want bijvoorbeeld een afwerking met UV-lak hoogglans ziet er heel stijlvol uit.

Plasma Design

Zoek je exclusieve visitekaartjes, dan moet je zeker eens bij deze aanbieder kijken. Ze hebben namelijk kaartjes van unieke materialen zoals hout, plastic of metaal. Maak gebruik van een kant-en-klaar sjabloon of creëer zelf een ontwerp. Hoewel dit bedrijf gevestigd is in de VK, verzenden ze ook naar Nederland en België. Houd er wel rekening mee dat het niet de allergoedkoopste aanbieder is, maar je gaat dan wel voor iets unieks.

De website is Engelstalig maar via de Google Chrome browser vertaal je hem makkelijk naar het Nederlands. Klik hierbij op de rechtermuisknop en kies voor ‘Vertalen naar het Nederlands’. En zie daar, alles wordt in het Nederlands weergegeven.

De beste visitekaartjes app

Vanuit een applicatie op je smartphone of tablet visitekaartjes ontwerpen en af laten drukken? Dan heb je de beste visitekaartjes app nodig. Dit zijn echte aanraders:

  • ABBYY Business Card Reader
  • ScanBizCards
  • Business Card Reader Pro

Overigens is het via de smartphone ook altijd mogelijk om een van bovenstaande websites te bezoeken, en zo de kaartjes te ontwerpen en te bestellen.

Gratis visitekaartjes maken: doe het zelf

Tegenwoordig vind je nergens meer gratis visitekaartjes. Dat was voor het jaar 2000 wel anders, toen online kaartjes ontwerpen nog betrekkelijk nieuw was. Maar goed, we zijn inmiddels meer dan 20 jaar verder en je wil nog steeds gratis visitekaartjes maken. Dat kan, want je ontwerpt ze gewoon op je eigen computer. Of met behulp van het programma Canva (zie hierboven). Eventueel kun je ook gebruik maken van Microsoft 365 Publisher, dat speciale sjablonen voor visitekaartjes heeft.

Vervolgens geef je de eigen printer de opdracht om de kaartjes af te drukken. Hier heb je ten eerste een goede printer voor nodig, die ook visitekaartjes ondersteunt. Hieronder zie je welke printers het meest geschikt zijn.

Bekijk visitekaartjes printers

Ten tweede heb je dikker papier of karton nodig. Bovenstaande printers ondersteunen dikker papier en karton. Sla het ontwerp op de computer op en stel eventueel een paginaformaat in. Het is aan te raden om de kaartjes eerst op normaal testpapier af te drukken en dan pas voor het echte werk te gaan. Open hiervoor het document en klik op afdrukken.

Shop de leukste producten, bezoek bol.com

Beste visitekaartjes (online laten drukken)
Schuiven naar boven