Zomer gympen

Op zoek naar de leukste zomer gympen? Deze schoenen zijn licht en lekker luchtig. Je hebt de keuze uit moderne zomergympen in een casual, trendy of juist opvallende stijl. Hierdoor vind je altijd wel een paar schoenen die bij jouw stijl en je outfit passen voordeel van zomer gympen is dat ze ook nog eens lekker geprijsd zijn.

Sneakers voor dames en heren

Zomer gympen noem je ook wel sneakers. Hierbij kun je kiezen uit dames- of herenmodellen. Let wel op want met gympen worden soms ook die platte linnen schoenen bedoeld. Ook dat zijn echte zomerschoenen. Hoe dan ook, het is belangrijk dat zomer gympen niet te warm zijn. Ze moeten goed ventileren, licht van gewicht zijn en ook nog eens comfortabel zitten.

De bestverkochte sneakers voor dames of heren zijn van de merken Filling Pieces, Wolky of Santoni. Dit zijn echte gympen voor de lente en zomer. Andere merken je veel voorbijkomen zijn Nike, Adidas, Vans en Skechers. Die laatste behoren echt tot de zomergympen want het gaat hier om dunne schoenen die ook nog eens comfortabel zitten.

Dit kosten zomergympen

Wat betaal je voor zomer gympen? Dat hangt een beetje van het merk, het model, de maat en natuurlijk de kleur af. Goede zomergympen kosten tussen de € 40 en € 100. Dan kom je wel bij een van de betere merken zoals Skechers, Nike of Adidas uit. Zoek je goedkopere zomer gympen? Reken dan op een prijs variërend van € 15 tot € 35. Hier zitten ook die platte linnen gympen bij. Iets dat ook wel bekendstaat als canvas schoenen, het is maar net welke naam je eraan geeft.

Onder de canvas schoenen vind je trouwens ook een aantal merken die er bovenuit springen. Dit zijn de merken Vans en Coverse. Vooral Vans doet het als zomergympen ontzettend goed. Hierbij kun je zowel heren als dames zomer gympen aanschaffen. De prijs varieert van € 25 tot € 40, maar er zijn ook modellen die wel € 70 kosten.

Zomer gympen online bestellen

Je wil zomer gympen kopen. Natuurlijk kun je hiervoor in een schoenenwinkel terecht, maar waarom zou je ze niet online bestellen? Dit bespaart je veel tijd, je krijgt alles thuisgestuurd en vaak is het ook nog eens goedkoper. Een webshop in zomer gympen heeft weinig personeelskosten en hoeft ook geen winkelpand te financieren.

Zomer gympen online kopen heeft nog een voordeel: je kunt gedurende 30 dagen de gympen beoordelen en passen. Ben je niet tevreden dan is het altijd mogelijk om de zomergympen te ruilen of retour te sturen.

Schuiven naar boven