Beste 2 persoons luchtbed (2022) – tweepersoons getest

Bijgewerkt: 10 april 2022

Het beste 2 persoons luchtbed biedt voldoende ruimte voor twee personen en licht comfortabel. Vaak kom je dan bij het bekende merk Intex uit. Nu heeft dit merk veel verschillende soorten luchtbedden. Hierdoor is het lastig om een keuze te maken. Daarom zet ik vijf keer het beste 2 persoons luchtbed op een rij.

Intex Rising Comfort Luchtbed – 2-persoons
Bekijk luchtbed

De voordelen van een tweepersoons luchtbed

Een luchtbed is ideaal tijdens een kampeervakantie maar ook wanneer je logies krijgt. Voordeel van een luchtbed is dat je het snel en eenvoudig opbouwt en weer afbreekt. Eenmaal leeg gelaten neemt het luchtbed weinig ruimte in beslag.

Het is belangrijk dat een met lucht gevuld bed van een goede kwaliteit is. Ga daarom nooit voor het allergoedkoopste model, de kans op lekkage en scheuren is dan vele malen groter. Bovendien zal een tweepersoons luchtbed van € 10 echt niet comfortabel liggen. Wanneer je iets meer uitgeeft krijg je de beste kwaliteit, en veel scheelt het niet qua prijs.

Beste 2 persoons luchtbed 2021

Je hebt een opblaasbaar bed nodig dat van een uitstekende kwaliteit is. Je wilt immers niet met rugpijn wakker worden (of dat je logies dit ervaren). Laten we daarom gaan kijken naar het beste 2 persoons luchtbed 2020 en 2021. Hieronder de vijf best verkochte modellen inclusief reviews.

1. Intex Ultra Plush Queen

Dit model heeft een ingebouwde pomp, wel zo makkelijk. Hierdoor hoef je niet zelf de pompen. Het Intex luchtbed heeft een afmeting van 203 X 152 cm. De hoogte bedraagt 46 cm. Belangrijk, want een te dun bed ligt echt niet prettig. De toplaag voelt zacht aan en zorgt ervoor dat een hoeslaken niet verschuift. Schoonmaken doe je met een vochtige doek zonder schoonmaakmiddel.

Gebruik je het bed op een koude vloer of in een kampeertent? Leg er dan een isolerende mat onder, zo heb je geen last van optrekkende kou. Is meer dan 800 keer beoordeeld en ontvangt een score van 4,4 van de 5 sterren. Er zijn zelfs mensen die dit als tijdelijk bed gebruiken maar zo tevreden zijn dat ze er al maandenlang op slapen. Helemaal top!

Bekijk Intex Ultra Plush Queen

2. Intex – Luchtbed – Rising Comfort

Een lux en comfortabel 2 persoons luchtbed met ingebouwde elektrische pomp. Er is een geïntegreerd hoofdkussen aanwezig, dit maakt dit de beste luchtbed extra comfortabel. Het opblazen duurt slechts 3 minuten, wat natuurlijk ontzettend snel is. De afmeting van dit bed bedraagt 203 X 152 cm met een hoogte van 47 cm. De toplaag is zacht en waterafstotend. Uiteraard eenvoudig schoon te maken.

Mocht je dit model kleiner willen hebben: je kunt ook kiezen voor een breedte van 99 cm. Met meer dan 700 beoordelingen geven gebruikers dit product 4,4 sterren (van de 5).

Naar Intex – Luchtbed – Rising Comfort

3. Intex Comfort Plush Queen Luchtbed

Jawel, alweer een beste 2 persoons luchtbed van het bekende merk Intex. Je moet gewoon weten dat dit het beste merk op het gebied van opblaasbare luchtbedden, zwembaden en nog veel meer is. Ook dit model heeft een afmeting van 203 x 152 cm en een hoogte van 46 cm. Het ligoppervlakte is plat zonder geïntrigeerd kussen. De ingebouwde pomp zorgt ervoor dat het bed binnen no-time gereed is. Het bed weegt in zijn totaliteit 8,7 kg, waardoor je dit makkelijk verplaatst. Het materiaal is van stevig pvc.

Je ontvangt niet alleen het luchtbed inclusief luchtbedpomp maar ook een draagzak en een Nederlandstalige handleiding. Is beoordeeld met 4,3 sterren.

Bekijk Intex Comfort Plush Queen Luchtbed

4. Intex Classic Downy Queen Luchtbed

Natuurlijk kijken we in het overzicht beste 2 persoons luchtbed ook naar de prijs. Daarom is er gekozen voor dit voordelig geprijsd model, alweer van het merk Intex. Hij is goedkoper dan voorgaande modellen maar ook minder hoog (22 cm). Dit compacte en voordelige luchtbed is dan ook vooral geschikt voor sporadisch gebruik. Houd er rekening mee dat je voor dit luchtgevulde bed wel een pomp nodig hebt. Het twee in een ventiel maakt oppompen extra snel, net als het leeg laten lopen.

Dit luchtbed weegt slechts 4,5 kg en is hierdoor makkelijk mee te nemen. Het materiaal bestaat uit stevig pvc. Exclusief draagzak, hier moet je zelf voor zorgen. Wordt wel in een doos geleverd. Een prima bed voor een prima prijs en beoordeeld met 4,2 sterren. Bezoek op bol.com.

5. Intex Supreme Air-Flow Luchtbed

Het neusje van de zalm op het gebied van tweepersoons luchtbedden. Het gaat hier om de Intex Supreme, een model dat absoluut tot het beste 2 persoons luchtbed hoort. Hij is dan wel duurder dan voorgaande modellen maar heeft wel de perfecte dikte (51 cm). Binnenin vind je een netwerk van onderling verbonden luchtzakken. Deze luchtzakken laten de lucht geleidelijk over het slaapoppervlak vloeien. Hierdoor ervaar je optimaal comfort en een goede stabiliteit. De toplaag is zeer zacht en comfortabel.

Uiteraard is dit luchtbed zelf opblazend, een luchtpomp is dus niet nodig. Je krijgt er ook nog een draagzak bij. Wordt goed beoordeeld met 4,3 sterren waarbij vooral de kwaliteit en het comfort voorop staan. Houd er wel rekening mee dat dit product erg zwaar is (16,1 kg). Je tilt dit dus niet zomaar even op. Maar goed, de uitstekende kwaliteit is wel een absoluut pluspunt.

Wat is het beste 2 persoons luchtbed?

Het merk Intex verkoopt altijd zeer goed. De prijs-kwaliteit verhouding is uitstekend.

BesteTop5.nl test en beoordeelt producten, diensten en bedrijven. Jouw product/dienst of bedrijf laten beoordelen, of onder de aandacht brengen bij een groot publiek? Neem voor de mogelijkheden contact op.

Beste 2 persoons luchtbed (2022) – tweepersoons getest
Schuiven naar boven