Verrassing voor vriend of vriendin

Bijgewerkt: 15 maart 2023

Een verrassing voor hem of haar bedenken is niet makkelijk. Moet het romantisch, grappig of bijzonder zijn? Bekijk de top 7 leukste verrassingen voor vriend of vriendin. Hierbij zijn ook inbegrepen: partner, collega, de buren of wie dan ook. Laat je gerust inspireren door onderstaande tips.

De dag begint goed met een ontbijtservice

Laat een luxe blijft thuisbezorgen. Dit is de leukste verrassing om de dag goed mee te beginnen. Ga je voor een champagneontbijt? Wees er dan wel zeker van dat hij of zij dit waardeert. Niet iedereen houdt van champagne, en al helemaal niet op de vroege ochtend.

Ondanks dat een ontbijtservice een leuke verrassing voor vriend of vriendin is, betaal je hier wel voor. Daarom zijn er wat goedkopere alternatieven. Bijvoorbeeld een ontbijt laten bezorgen door Bakker Bart (een stuk goedkoper). Dit bestaat uit broodjes en presentjes, verschillende soorten luxe beleg en drankjes. Mogelijk vanaf € 12,50 per persoon.

Een bureau stofzuiger

Wil je met een originele verrassing komen, denk dan eens aan een bureau stofzuiger. Een cadeau waar niemand op zal komen. Deze mini stofzuiger is uitermate geschikt voor het schoonmaken van het toetsenbord, het bureau of de auto. Eindelijk een schone en opgeruimde omgeving! Geschikt voor workaholics, bloggers of iedereen die van orde en netheid houdt. Of juist een sloddervos is.

Voor een bureau stofzuiger betaal je tussen de € 8 (budgetmodel) en € 20 (hoge kwaliteit).

Bekijk bureau stofzuigers

Microfoon voor smartphone

We zijn tegenwoordig allemaal verbonden met onze smartphone. Kan degene die je wil verrassen totaal niet zonder dit ding? En zingt hij of zij vaak het hoogste lied? Koop dan een microfoon die speciaal bedoeld is voor de smartphone. Leuk voor karaoke, live streaming of videobellen. Maar vooral een hebbeding, want niet iedereen heeft een microfoon voor zijn smartphone. Verrassing!

Naar microfoon voor smartphone

Bezoek een museum

Normaal ga je als verrassing uit eten, bowlen, naar de bioscoop of je organiseert een feestje met familie, vrienden en/of collega’s. Pak het eens anders aan, bezoek een museum. Dit kan heel verhelderend, ontspannend en ook bijzonder zijn. Alleen al in Nederland zijn er tientallen musea waar je nog nooit van gehoord hebt.

Wat dacht je bijvoorbeeld van het Zaanmuseum in Zaandam, met duizenden voorwerpen uit de 17e eeuw? Of beleef een reis door een rampgebied, mogelijk in het Humanity House in Den Haag. Voor de liefhebbers of een bedrijfsuitje is er het flipperkast museum in Zuid-Holland. Kijk eens op de website van MuseumTV, daar vind je heel veel inspiratie.

Mok met foto

Een veel voorkomend cadeau maar wel een leuke verrassing: laat een foto op een mok afdrukken. Bijvoorbeeld een foto van jullie tweetjes (indien het voor de partner is), van het huisdier, een foto uit het verleden of een toepasselijke tekst. Een mok met foto is een persoonlijk cadeau en zal de ontvanger levenslang bewaren.

Perzisch tapijt onderzetters

Dat verzin je toch niet, onderzetters in de vorm van een Perzisch tapijt? Jawel, ze bestaan echt. Deze leuke onderzetter hebben de originele kleuren en het patroon van de beroemde Perzische tapijten. Kies uit vierkante of ronde onderzetters in een passende kleur.

De Perzisch tapijt onderzetters zijn gelukkig niet zo duur als de echte tapijten. Voor een setje van zes stuks betaal je tussen de € 17 en € 25. Inclusief verzendkosten.

Bekijk deze leuke onderzetters

Verrassing voor een verjaardag

Zoek je inspiratie voor een leuke verrassing voor de jarige? Populaire verrassingen zijn bloemen, dranken, chocolade en ballonnen. Daarnaast zijn de Happy Socks erg populair als verjaardagscadeau. En natuurlijk de cadeaubonnen, waar heel veel keuze in is. Bijvoorbeeld een restaurant cadeaubon, de bioscoopbon, boekenbon of de cadeaukaart voor een bekende winkel of webshop.

Geld geven voor een verjaardag is niet echt een verrassing. Wil je toch een financieel steentje bijdragen, verpak het geld dan op een leuke manier. Vouw van papiergeld hartjes, vogels of bloemen. Op internet vind je tientallen methoden om papiergeld op een leuke manier cadeau te geven.

Gaat het om muntgeld, dan zijn hier ook wel een aantal ideeën voor. Geef de munten in een schatkistje of een spaarpot cadeau. Of in een schoongemaakte champagnefles of wijnfles.

Ook een leuk idee: neem een dennenappel en laat hem enige tijd in het water liggen. De schubben gaan hierdoor openstaan. Stop het geld in de schubben en laat de dennenappel volledig drogen. De schubben sluiten weer waarna het muntgeld vastzit.

Genoeg ideeën om mee aan de slag te gaan.

BesteTop5.nl test en beoordeelt producten, diensten en bedrijven. Jouw product/dienst of bedrijf laten beoordelen, of onder de aandacht brengen bij een groot publiek? Neem voor de mogelijkheden contact op.

Verrassing voor vriend of vriendin
Schuiven naar boven