Ajax live kijken of luisteren

Opgelet, je favoriete voetbalclub speelt binnenkort een wedstrijd. Ajax live kijken kan via televisie of internet. Hoe je dit het beste en goedkoopste doet, lees je in dit artikel. Liever Ajax luisteren? Geen probleem, ook dit kan op verschillende manieren.

Ajax speelschema

Wil je weten wanneer Ajax speelt? Dat vind je terug in het Ajax speelschema. Te vinden via Google: speelschema. Bekijk wanneer de aankomende wedstrijden plaatsvinden, waarbij je altijd datum en tijd ziet staan. Wanneer je op het onderdeel ‘standen’ klikt zie je ook wat ze tot nu toe gepresteerd hebben.

Ajax live kijken – stream

De makkelijkste manier om Ajax live te kijken is via streaming. Dit verloopt via het internet, je hebt hier dus een pc, laptop, tablet of smartphone voor nodig. Kijk eens op de website Sportstream24, die verwijzen je door naar verschillende diensten. Of probeer het eens via Hahasport, hier kijk je ook gratis voetbal via live stream.

Let op want sommige websites werken middels een pop-up venster. Blokkeert je browser dit soort vensters? Maak die blokkering dan eerst ongedaan. Kijk ook even naar je addblocker, die kan ook het een en ander blokkeren. Zet je addblocker liever uit voordat je Ajax live via een stream bekijkt.

Met dit apparaat kijk je overal Ajaxwedstrijden in een hoge kwaliteit

Nlsport.net

Bezoek ook eens de website Nlsport.net. Hierop kijk je verschillende voetbalwedstrijden via livestream. Bijvoorbeeld Ajax, Feyenoord, PSV, Nederlands of Belgisch voetbal en natuurlijk de Champions League.

Nadeel is dat deze website niet beveiligd is. Bovendien zitten er een hoop verborgen reclames achter. Niet de meest ideale website om Ajax live te kijken.

Ajax live kijken via de app

Kijk je Ajax via je smartphone? Dan heb je ook de mogelijkheid om een app te downloaden. Sommige apps zijn gratis maar bevatten advertenties. Betaalde apps zijn advertentievrij en hebben met betrekking tot wedstrijden veel aanbod. De app download je via de Google Play Store of via de App Store van Apple.

Livestream is een betaalde app, Live voetbal tv is juist gratis. Check van tevoren welke app voor jou het prettigste werkt. Ga dit dus niet tijdens een wedstrijd doen.

Via Ziggo of KPN

De twee providers Ziggo en KPN zijn niet alleen de grootsten, ook zenden ze veel sportwedstrijden uit. Daarnaast heb je de betaalde sportzenders, hierop heb je veel meer mogelijkheden. Wil je Ajax live kijken? Dit kan via de betaalzender (sportkanaal) van Ziggo of KPN.

Voor de sportkanalen van Ziggo of KPN betaal je tussen de € 13 en € 16 per maand. Dit kan iets meer zijn, afhankelijk van het pakket dat je kiest. Deze kosten komen bovenop je normale abonnement.

Veronica of RTL 7

Je hebt niet altijd een betaald abonnement nodig om via je televisie live naar Ajax te kijken. De televisiezenders Veronica of RTL 7 zenden ook vaker deze voetbalwedstrijden uit. Kijk hiervoor in de actuele tv-gids. Houd er rekening mee dat niet alle wedstrijden worden uitgezonden. Dit hangt weer van de uitzendrechten af.

De NOS

Uiteraard staat de NOS ook bekend om het uitzenden van goede voetbalwedstrijden. Wil je Ajax live kijken, neem de televisiegids er dan bij. De NOS zendt regelmatig belangrijke wedstrijden uit. Is dit niet het geval, kijk dan eens op de website van de NOS. Via livestream heb je namelijk ook de mogelijkheid om een wedstrijd te bekijken.

Ajax live luisteren

Heb je niet de mogelijkheid om Ajax te kijken? Dan is Ajax live luisteren een goed alternatief. Dankzij het commentaar en uitgebreid verslag volg je alles wat er op het speelveld plaats vindt. Een aanrader is de Ajax Radio via de website juke.nl. Of bezoek de website Ajax.nl zelf, zo kom je ook bij Juke terecht.

Ajax live luisteren houdt je continu inspanning. De commentator is zeer betrokken waardoor je helemaal in de wedstrijd wordt meegezogen. Uiteraard ontvang je ook het laatste nieuws rondom je favoriete voetbalclub. Maar ook verhalen die vanuit de club komen, zodat je van alles op de hoogte blijft. Spraakmakend en meeslepend.

Voordeel van Ajax Radio is dat het gratis is. Je luistert live mee zonder dat je een cent kost. Bovendien kan dit overal vanaf je smartphone, dus ook vanuit het buitenland. Zelfs op vakantie hoef je geen Ajax wedstrijd te missen.

Zo werkte live streaming

Wordt er geen website live op tv uitgezonden? Dan kijk je de Ajaxwedstrijd via live streaming. Hiervoor heb je twee dingen nodig: een apparaat en een goede internetverbinding.

Het is aan te raden om gebruik te maken van een thuis wifinetwerk of vaste bekabeling (internet). Kijk je de wedstrijd via het mobiele netwerk (3G, 4G of 5G) dan kan dit vertraagd worden. Bovendien kost dit ontzettend veel data, waardoor de wedstrijd kijken erg prijzig wordt. Of je moet een onbeperkt internet abonnement hebben.

Tip: de wifi versterker voor thuis

Je kijkt op je pc, maar dan zit je vast aan deze plek. Een laptop zet je overal neer en een tablet, iPad of smartphone neem je makkelijk mee. Het is aan te raden om voor een apparaat met een hoge schermhelderheid te kiezen. Dit is het geval bij de betere modellen van Samsung, Huawei, Apple en andere grote merken.

Begin tijdig met het controleren van de werking van de streamingdienst. Je loopt vanzelf tegen problemen aan, meestal heeft dit met een trage internetverbinding te maken. Los deze problemen tijdig op, dan ben je klaar voor de eerstvolgende Ajax wedstrijd.

Shop de leukste producten, bezoek bol.com

Ajax live kijken of luisteren
Schuiven naar boven