Beste anti rimpel crème

Bijgewerkt: 19 maart 2022

De beste anti rimpel crème brengt niet alleen vocht in maar vermindert diepe rimpels. Daarnaast zorgt de crème ervoor dat fijne lijntjes minder snel zichtbaar zijn. De antirimpelcrème is een absolute aanrader voor iedereen vanaf 35 jaar oud. Zowel mannen als vrouwen hebben baat bij een goede gezichtsverzorging.

Voor mannen en vrouwen

Vaak wordt gedacht dat een antirimpel crème alleen voor vrouwen is maar dit klopt niet. Mannen krijgen net zo vaak last van fijne lijntjes en rimpels. Wel is het zo dat huidveroudering bij vrouwen sneller verloopt. Dit komt omdat de mannenhuid meer collageen bevat en hierdoor minder snel oud wordt.

Roken en Uv-licht heeft een negatieve invloed op de gezondheid van de huid. Door deze factoren ontstaan er ook sneller rimpels.

Beste anti-rimpel crème test-aankoop

Vaak wordt gekeken naar de beste anti-rimpel crème test-aankoop. Wat houdt dit precies in? Er worden regelmatig antirimpel crèmes getest en vergeleken. Hierbij wordt naar prijs, kwaliteit en effectiviteit gekeken. Zo ontstaat er een lijst van de beste anti-rimpel crème test-aankoop.

Je hebt ook nog de beste anti rimpel crème Consumentenbond. Wanneer je lid bent van de Consumentenbond kun je deze test inzien, maar gelukkig zijn de resultaten zo ook bekend. Hoe die lijst eruitziet, dat zie je hieronder.

Beste anti rimpel crèmes: de beste tips

Volgens de Consumentenbond zijn goedkope anti rimpel crèmes de beste in hun soort. Dat zou je in eerste instantie niet denken want dure merken worden altijd beter verkocht. Maar het is toch echt waar. Zo heeft de Consumentenbond in 2017 een aantal producten getest. Toentertijd kwam de Lidl anti rimpel crème als beste uit de bus.

Onderzoek van Test-Aankoop heeft eerder ook al aangetoond dat de goedkoopste antirimpelcrème vaak de beste is. Hoe kan het dat goedkopere producten beter zijn dan de duurdere varianten? Dit is niet goed bekend maar sommige crèmes slagen er beter in om de huid meetbaar gladder te maken.

Deze antirimpel crème moet je hebben

De vraag is nu wat de beste anti rimpel crème voor jouw huid is. Kijk, ten eerste moet het product je huid goed verzorgen en voelbaar gladder maken. Maar het moet ook prettig aanvoelen. De een heeft een droge huid en de ander juist een vette huid. Bovendien kan geur ook meespelen. Daarom hieronder de best verkochte crèmes ter bestrijding van rimpels en fijne lijntjes.

1. Niveau Q10

De Nivea Q10 dagcrème (antirimpel) is het best verkochte product dat momenteel verkrijgbaar is. De nachtcrème doet het ook ontzettend goed. Wanneer je naar beoordelingen van gebruikers kijkt scoort de Nivea Q10 antirimpelcrème erg hoog.

Deze crème is bedoeld voor vrouwen en bevat 10 keer meer creatine. Hiermee bestrijd je effectief fijne lijntjes en de wat diepere rimpels. Het merk belooft dat je in twee weken een voelbaar stevigere huid hebt.

Vrouwen gebruiken het tot volle tevredenheid. Tussen de beoordelingen vind je dan ook veel positieve dingen over de effectiviteit. Het smeert goed, trekt goed in de huid en is ideaal tegen een droge huid en schilfers. Daarnaast ruikt dit product heerlijk en lijkt echt goed te werken. Deze anti rimpel crème is ook nog eens goedkoper dan andere merken. Hieraan zie je weer: duur is echt niet beter.

Bekijk Nivea Q10 producten

2. Simia serum

Wanneer je kijkt naar de beste anti rimpel crème kom je ook het Simia serum tegen. Niet echt een anti rimpel crème maar het gaat hier om druppeltjes. Deze gaan huidveroudering tegen. Ook bedoeld ter behandeling van acne, mee-eters, grove poriën en pigmentvlekken.

Je hebt hier verschillende varianten in maar de Simia met vitamine E & hyaluronzuur verkoopt het best en wordt ook zeer goed beoordeeld. Hierna volgt het serum met vitamine C.

Mensen die dit gebruiken merken dat rimpels minder aanwezig zijn en de huid herstelt. Dit geeft een gladde en egale uitstraling. Qua prijs is deze serum redelijk betaalbaar.

Naar Simia serum

3. L’Oréal Paris anti rimpel

Van het bekende merk L’Oréal Paris een goede anti rimpel crème. Iets duurder geprijsd maar dat ben je van dit merk gewend. Dat deze zo goed verkocht wordt heeft vooral met de kwaliteit en natuurlijk de naamsbekendheid te maken.

De beste anti rimpel crème van L’Oréal Paris is de Skin Expert Revitalift. Deze bevat de bestanddelen LHA en Pro-Xylaan dat huidveroudering tegengaat. Hiermee verminder je fronsrimpeltjes, kraaienpootjes en lijntjes in het gezicht.

Is deze crème ook effectief? De meeste beoordelingen zijn afkomstig van mensen die dit product hebben mogen testen. Hierdoor zijn de beoordelingen misschien niet helemaal transparant. Het is in ieder geval het proberen waard maar bedenk dat de goedkopere crèmes net zo goed of misschien wel beter werken.

Bekijk L’Oréal Paris antirimpel

Hoe werkt een anti rimpel crème?

Feit of fabel: werkt een anti rimpel crème? Het is een feit dat dit soort crèmes je rimpels niet laten verdwijnen. Maar ze zorgen er wel voor dat je huid minder droog is. Hierdoor zijn rimpels ook minder goed zichtbaar.

Het is belangrijk dat de ingrediënten de huid hydrateren en beschermen. Daarnaast moeten ze over een goede sun protection factor (SPF) beschikken. De anti rimpel crème van L’Oréal Paris heeft dit zeker en ook die van Nivea Q10 is een aanrader.

Je kunt weinig tegen rimpels doen. Met het ouder worden krijgt de huid minder volume en verliest het zijn elasticiteit. Hierdoor ontstaan dus rimpels. Dit is enerzijds genetisch bepaald, anderzijds heeft het met je levensstijl te maken.

Het blijft belangrijk om gezond te leven en je huid dagelijks goed te hydrateren en beschermen. Hierbij helpt de beste anti rimpel crème, en deze hoeft echt niet duur te zijn.

BesteTop5.nl test en beoordeelt producten, diensten en bedrijven. Jouw product/dienst of bedrijf laten beoordelen, of onder de aandacht brengen bij een groot publiek? Neem voor de mogelijkheden contact op.

Beste anti rimpel crème
Schuiven naar boven