Beste middel tegen wratten

Bijgewerkt: 10 april 2022

Het beste middel tegen wratten zorgt ervoor dat deze aandoening snel verdwijnt. Want niets zo vervelend als wratten op handen, voeten, in het gezicht of ergens anders. Zowel kinderen als volwassenen kunnen hier last van hebben. Benieuwd wat echt goed werkt? We maken een overzicht beste middel tegen wratten.

Het ontstaan van wratten

Wratten ontstaan niet zomaar, de oorzaak ligt in een virus. Dit betekent dat dit virus ook overdraagbaar is. Hierdoor kunnen wratten dus besmettelijk zijn. Gelukkig zijn wratten wel onschuldig. Wanneer je niets doet dan verdwijnen wratten zonder littekens achter te laten. Dit duurt ongeveer een jaar maar kan ook vele jaren duren.

Wanneer je veel last hebt van wratten of wanneer ze ontsierend zijn dan is een behandeling wel aan te raden. Dit kan bij de huisarts maar ook gewoon thuis. Hiervoor heb je wel het beste middel tegen wratten nodig.

Beste middel tegen wratten

Elk jaar verschijnt er wel weer een nieuw middel dat tegen wratten werkt. Het een heeft een groot effect terwijl het ander bijna niets doet. Laten we het overzicht duidelijk houden. Bekijk het beste middel tegen wratten!

1. Lucovitaal – Wrat Weg

Lucovitaal staat normaal bekend om de uitstekende kwaliteit vitaminen, mineralen en voedingssupplementen. Van dit merk is er ook Wrat Weg, ter behandeling van wratten op handen en voeten. Bedoeld voor kinderen en volwassenen. Hiermee behandel je op een pijnloze manier lastige wratten. Dit gebeurt middels monochloorazijnzuur dat de wrat afbreekt.

Voordeel van dit beste middel tegen wratten is dat je de wrat slechts één keer hoeft aan te stippen. Alleen bij grote en dikke wratten moet je de behandeling na een week nog een keer herhalen. Een hartstikke goed middel dus.

Bekijk Lucovitaal Wrat Weg

2. Wartner – Wrattenverwijderaar

Om wratten goed aan te pakken kun je ook voor de thuisbehandeling van Wartner kiezen. Hierbij maak je gebruik van een soortgelijke bevriezingsmethode als de huisarts toepast. Het middel bevriest de wrat tot in de kern. Binnen 10-14 dagen valt de wrat van de huid. Hierbij is slechts één behandeling voldoende, maar het kan zijn dat een tweede behandeling noodzakelijk is.

Dit beste middel tegen wratten is geschikt voor behandeling van wratten op de handen, ellebogen, voeten en andere lichaamsdelen. Wees voorzichtig met behandeling in het gezicht, hiermee kun je beter langs de huisarts. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Naar Wartner wrattenverwijderaar

3. Wratx – Wrattenbehandeling

Zoek je het beste middel tegen wratten? Misschien is Wratx dan iets voor jou. Dit middel droogt wratten effectief uit. Dit is dus weer een andere methode dan de bevriezingsmethode. Dit hulpmiddel is veilig en makkelijk maar duurt wel wat langer. Gemiddeld zijn er 5 tot 15 behandelingen nodig.

Je mag dit product net als andere middelen tegen wratten niet in het gezicht gebruiken. Deze wratten behandeling is geschikt voor kinderen en volwassenen.

Bekijk Wratx – Wrattenbehandeling

4. Wartner wrattenpleister

Wil je niet met vloeistof aan de slag dan bieden de wrattenpleisters van Wartner een goede oplossing. Geschikt voor elke type wrat. Deze pleisters beschermen tegen het afbreken van wratten. Tegelijkertijd bevatten de pleisters een vloeistof die ervoor zorgt dat wratten verdwijnen. Bovendien zorgt de samenstelling ervoor dat de huid zich vernieuwt. Het mooie van alles is dat de pleisters ook ontsierende wratten camoufleren, waardoor je er minder last van hebt.

De wratten pleisters zijn geschikt voor kinderen vanaf vier jaar en natuurlijk ook voor volwassenen. Een verpakking bevat 24 stuks pleisters. Een enkele pleister kan meerdere dagen blijven zitten.

Naar de Wartner wrattenpleisters

5. Excilor Wrat 2-in-1

Een van de meest verkochte en beste middelen tegen wratten, van het bekende merk Excilor. Deze behandeling bestaat uit een combinatie van bevriezing en een gel. Dit zorgt ervoor dat de wrat zowel van binnenuit als ook van buitenuit wordt behandeld. Het virus wordt gedood en de verdikte huid van de wrat verdwijnt. Vaak is het effect al na vijf dagen zichtbaar.

Dit middel gebruik je bij kinderen vanaf vier jaar en volwassenen. Het product is  klinisch bewezen effectief, aldus de producent. Gebruik dit middel niet in het gezicht of bij overgevoeligheid voor een van de bestanddelen. Volg ook altijd de aanwijzigingen op de verpakking.

Oh ja, dankzij de stick is dit product ook nog eens erg handig in gebruik. Kortom: ook dit product behoort tot het beste middel tegen wratten.

Bekijk Excilor Wrat 2-in-1

BesteTop5.nl test en beoordeelt producten, diensten en bedrijven. Jouw product/dienst of bedrijf laten beoordelen, of onder de aandacht brengen bij een groot publiek? Neem voor de mogelijkheden contact op.

Beste middel tegen wratten
Schuiven naar boven