Beste deurbel met camera

Bijgewerkt: 15 april 2022

Dankzij de beste deurbel met camera weet je 24 uur per dag wie er voor de deur staat. Dit soort deurbellen is tegenwoordig razend populair. Toch zit je aan een aantal modellen vast. Bovendien moet je niet voor de eerste de beste deurbel met camera gaan. Er zit namelijk veel verschil in prijs en kwaliteit.

Dit is een deurbel met camera

Wat kun je met een deurbel met camera en waarom zou je hiervoor kiezen? Veel van deze deurbellen werken draadloos en met wifi. Bovendien zijn ze voorzien van nachtzicht en bewegingsdetectie. Een en ander hangt wel van het merk af.

Een deurbel met camera zorgt ervoor dat je ziet wie er aanbelt. Wanneer je er een abonnement bijneemt kun je later ook terugzien die er voor de deur stond. Wanneer het model over bewegingsdetectie beschikt controleer je ook wie zich in jouw voortuin of bij de voordeur bevindt. Of op een andere locatie, het hangt er maar net vanaf waar je de deurbel hangt.

Is een wifi deurbel veilig?

Bij een wifi deurbel ontvang je meldingen en beelden op je smartphone, tablet, laptop of pc. Is een wifi deurbel veilig? Alle internet-of-things apparaten zijn kwetsbaar voor hacks. Het is aan te raden om standaard wachtwoorden van routers en je deurbel te veranderen. Maak bij voorkeur een speciaal wifinetwerk voor gasten aan en verbindt hier de deurbel mee.

Beste deurbel met camera

Wat is een goede deurbel met camera? Het meest bekende merk is Ring, ze leveren ook een uitstekende kwaliteit. Maar er zijn meer verschillende merken verkrijgbaar, vaak veel voordeliger geprijsd. En je hebt ze ook nog duurder, bijvoorbeeld de Google Nest Hello deurbel.

Op zoek naar een videodeurbel? Hieronder een beknopt overzicht beste deurbel met camera.

1. Ring Video Deurbel (2de generatie)

De meest verkochte deurbel met camera, ook al is dit de allereerste versie. Het gaat hier wel om de tweede generatie dus met verbeterde specificaties. De Ring video deurbel 1 is voorzien van een oplaadbare ingebouwde batterij. Het is aan te raden om een reservebatterij aan te schaffen, zo kun je deze direct verwisselen.

Ontvang meldingen op je smartphone of tablet over mensen die voor je deur staan (aanbellen) maar ook bewegingsdetectie. Je kunt de bewegingsinstellingen zelf aanpassen. Filmt in 1080 B HD video kwaliteit en is voorzien van tweerichtingsspraak. Dit betekent dat je met degene die voor de deur staat kan praten.

Voorzien van een standaard wifiverbinding via 2,4 GHz. Deze videodeur werkt met Alexa. Installatie is zeer eenvoudig en binnen enkele minuten gebeurd. Deze videodeurbel ontvangt goede beoordelingen. Enige nadeel is dat je een abonnement moet aanschaffen om achteraf beelden terug te kijken.

Bekijk Ring Video Deurbel

2. Google Nest Hello videodeurbel

De beste deurbel met camera maar dat betaal je ook voor. Google heeft de Nest Hello videodeurbel ontwikkelt en hij kan veel. De camera laat namelijk alles in detail goed zien. Hierbij heb je een compleet beeld, dus ook van pakketjes die op de grond staan.

Wanneer je een abonnement op Nest Aware neemt dan kan de videodeurbel je vertellen of er een bekende voor de deur staat.  Praat met bezoekers en hoor wat ze te zeggen hebben. Je kunt ook gebruik maken van vooraf opgenomen reacties en de functie snelle reacties. Deze deurbel met camera streamt 24 uur per dag zodat je altijd toezicht houdt.

Met nachtzicht ervaar je haarscherpe en heldere beelden. Alles wordt opgenomen in HD-video kwaliteit. Via de app kun je de bel ook op stil zetten, handig wanneer je even niet gestoord wil worden of door wil slapen. Houd er rekening mee dat dit zeker niet de goedkoopste deurbel met camera is.

Naar Google Nest Hello videodeurbel

3. Deurbel met camera

Is je budget niet zo groot? Dan heb je ook nog deze goedkope deurbel met camera. Voor minder dan € 50 maak je gebruik van een videodeurbel. Hij werkt hetzelfde als de duurdere modellen, dus ook met een app voor je smartphone of tablet. Praat met bezoekers, zie wie er voor de deur staat en ontvangmeldingen op je mobiele apparaat.

Voordeel van deze goedkope deurbel met camera is dat je geen extra abonnement nodig hebt. Dit bespaart weer bijkomende kosten. Er is een bewegingssensor aanwezig met automatische video opname. Je krijgt er gratis een chime-gong bij zodat je ook in de woning de deurbel over hoort gaan.

De camera filmt in een resolutie van 720p oftewel HD-kwaliteit. Werkt op drie batterijen. Het bereik bedraagt 30 m.

Bekijk budget deurbel met camera

Overzicht beste deurbellen met camera

Ben je op zoek naar een andere deurbel met camera? Er is genoeg verkrijgbaar. Bijvoorbeeld van het merk Eken, zeer voordelig geprijsd (tussen de € 44 en € 60). Voor de Ring video deurbel 3 betaal je meer dan € 200, maar deze heeft wel extra beveiligingsfuncties.

Het duurste is het video intercom pakket dat geschikt is voor 6 huishoudens. Hiervoor betaal je bijna € 2000. Maar goed, dat is meer geschikt voor een appartementencomplex. Wat is een goede deurbel met camera? Hieronder zie je het complete overzicht van bestverkochte modellen.

Bekijk beste deurbel met camera

Heb je al eens gedacht aan een video deurbel van AliExpress? Niet doen! Het gaat hier niet om de allerbeste video deurbellen. Bovendien kun je niet veel met de garantie, vaak is het toch weggegooid geld. Beter koop je iets in Nederland/België, dan weet je zeker dat deze goedgekeurd zijn en dat er garantie op zit.

BesteTop5.nl test en beoordeelt producten, diensten en bedrijven. Jouw product/dienst of bedrijf laten beoordelen, of onder de aandacht brengen bij een groot publiek? Neem voor de mogelijkheden contact op.

Beste deurbel met camera
Schuiven naar boven