Een gids voor woon- en meubelboulevards in het noorden

Bijgewerkt: 26 februari 2024

Het noorden van Nederland biedt verschillende woon- en meubelboulevards. HIer vindt je alles wat je nodig hebt om je huis in te richten. Op zoek naar nieuwe meubels, accessoires of inspiratie? Deze boulevards hebben het allemaal. In dit artikel nemen we je mee op een virtuele tour langs enkele van de populairste woon- en meubelboulevards in het noorden, waaronder de Woonboulevard Leeuwarden en de Meubelboulevard Surhuisterveen.

Een paradijs voor interieur liefhebbers

De Woonboulevard Leeuwarden is een must-visit-bestemming voor iedereen die op zoek is naar wooninspiratie of nieuwe meubels. Met meer dan 20 winkels biedt deze boulevard een breed scala aan interieur- en meubel winkels, waaronder bekende namen als IKEA, Leenbakker en Pronto Wonen.

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe bank, eettafel, slaapkamer meubilair of decoratieve accessoires, je vindt het allemaal op de Woonboulevard Leeuwarden. Bovendien biedt de boulevard ook keuken- en badkamerspecialisten, zodat je je hele huis op één locatie inricht.


Een walhalla voor meubelliefhebbers

De Meubelboulevard Surhuisterveen is een trekpleister voor meubel-liefhebbers in het noorden van Nederland. Met een diverse selectie van meubelwinkels, variërend van klassiek tot modern, is er voor elk wat wils.

Deze boulevard staat bekend om zijn uitgebreide collectie banken, stoelen, tafels en kasten, evenals accessoires zoals verlichting en vloerkleden. Of je nu op zoek bent naar een tijdloze klassieker of een trendy designstuk, de meubelboulevard Surhuisterveen heeft het allemaal.

Andere woon- en meubelboulevards in het noorden

Naast de Woonboulevard Leeuwarden en de Meubelboulevard Surhuisterveen zijn er nog andere woon- en meubelboulevards in het noorden van Nederland die een bezoek waard zijn. Zo is er de Woonboulevard Groningen, waar je een breed scala aan woonwinkels kunt vinden, waaronder meubelzaken, keukenspecialisten en tuincentra.

Daarnaast is er de Meubelboulevard Drachten, die bekend staat om zijn grote diversiteit aan meubelwinkels. Hier vind je onder andere trendy design meubels, landelijke meubels en alles daartussenin. Kortom, als je zoek naar nieuwe meubels of simpelweg wat inspiratie wilt opdoen voor je interieur, dan zijn de woon- en meubelboulevards in het noorden van Nederland de perfecte oplossing.

BesteTop5.nl test en beoordeelt producten, diensten en bedrijven. Jouw product/dienst of bedrijf laten beoordelen, of onder de aandacht brengen bij een groot publiek? Neem voor de mogelijkheden contact op.

Een gids voor woon- en meubelboulevards in het noorden
Schuiven naar boven