De beste goedkope drone (2022) – met camera/ wifi

Bijgewerkt: 23 januari 2022

Je zoekt de beste goedkope drone, het liefst met camera en gps of wifi. Nu zijn veel drones stevig geprijsd. Voor een zeer uitgebreid model betaal je makkelijk meer dan € 2000. Gelukkig kan dit een stuk goedkoper waarbij je toch voor een goede kwaliteit gaat. Hieronder vind je dan ook 5X de beste goedkope drone.

Het gebruik van een drone

Wat is een drone en hoe gebruik je deze? Een drone is een onbemand luchtvaartuig. Je bestuurt dit kleine model via een afstandsbediening. Tegenwoordig zijn drones zeer populair omdat ze over een camera en soms ook over gps beschikken. Hiermee kun je foto’s vanaf afstand aan op grote hoogte maken. Maar ook bepaalde situaties bekijken of ontdekken.

Wil je met een drone vliegen? Houd je dan aan de wetgeving. Zo is het niet toegestaan om rondom een vliegveld met een drone te vliegen. Ook je mag je niet hoger dan 120 m boven de grond of het water vliegen. Als laatste mag drone niet zwaarder zijn dan 25 kg (inclusief lading).

Filmen en fotograferen met een drone is heel leuk, maar je hebt je wel aan de privacywetgeving te houden.

De beste goedkope drone 2022

Ben je van plan om een drone aan te schaffen? Check van tevoren of je WA-verzekering eventuele schade die de drone veroorzaakt ook daadwerkelijk dekt. Is dit niet het geval dan moet je nog even een aparte verzekering of aanvullende verzekering afsluiten.

De duurdere drones hebben een aanschafprijs vanaf € 1500. Goedkope modellen kosten tussen de € 50 en € 300. Hieronder vind je 5x de beste goedkope drone. Hierbij bedraagt de maximale aanschafprijs € 300, maar vaak zijn ze nog veel goedkoper.

1. Eachine E58 – FPV Drone

De eerste in het overzicht beste goedkope drone is zeer voordelig geprijsd (minder dan € 100). Dit model is uitgerust met 720p camera en wifi. Om trillingsvrije beelden te maken is deze drone uitgerust met de functie “altitude hold”. Je bestuurt de camera vanaf de smartphone (app gratis downloaden) of via de meegeleverde zender.

De Eachine E58heeft een reikwijdte van 80-100 m. De batterij gaat 7-9 minuten mee. Het opladen van de batterij duurt tussen de 60 en 70 minuten, daarna is deze weer klaar voor gebruik. Tijdens het vliegen maak je gebruik van een aantal leuke vliegmodi zoals de 360 graden draai (rol). Moeite met het terughalen van de drone? Geen probleem met de automatische return to home functie. Is goed beoordeeld en een aanrader wanneer je voor een goedkope drone gaat.

Bekijk Eachine E58 – FPV Drone

2. Visuo Battleshark by Exilien

Deze drone beschikt over een zeer goede 4K HD-camera, waarmee je de beste beelden (foto’s en video’s) maakt. Dankzij de 50X optische zoom breng je alles duidelijk in beeld. Natuurlijk voorzien van wifi en een krachtige accu. De accu gaat maar liefst 20 minuten mee waardoor je er lang vliegplezier van hebt. Het mooie is dat deze drone minder dan € 150 kost en hiermee een van de beste goedkope drones van dit moment is.

Je krijgt er ook nog een extra batterij bij dus je kunt 2X 20 minuten vliegen. Voor een stabiele vlucht is dit model voorzien van optische stroompositioneringssysteem. Er is ook een intelligent vervolgsysteem aanwezig. Hiermee kan de drone automatisch een vooraf aangegeven persoon volgen. Via de smartphone controleer je de vliegrichting, je kunt van tevoren ook een vluchtlijn inplannen. De drone kwijt of wil je hem terughalen? Dit doe je met één druk op de knop, waarbij de drone terugkeert naar zijn startpositie.

Naar Visuo Battleshark by Exilien

3. Syma X22W mini drone

Een zeer goede goedkope drone die opvalt door zijn compacte formaat. Deze voordelige prijs te drone is uitgerust met 720 P camera en wifi. Download gratis de voor Android of iOS. Via de app stuur je de camera aan, bekijkt foto’s en deelt deze met anderen. Is voorzien van live view en terugkeerfunctie.

Met de bijgeleverde standsbediening stuur je de drone aan, maar je kunt ook een vluchtplan op het scherm van je smartphone vastleggen. Maak gebruik van verschillende vliegmodi waaronder altijd 360 graden rol. De accu gaat in vliegtijd ongeveer 6 minuten mee. Het bereik van deze drone bedraagt 70 m, waarbij vier bereik ongeveer 40 m is. Vanwege de zeer voordelige prijs (minder dan € 60) een absolute aanrader.

Bekijk Syma X22W mini drone

4. SG907 Smart Drone – 4K dual camera

Op ga je voor de beste goedkope drone met een goede camera aan de beste specificaties, dan kom je bij dit model uit. Het kost minder dan € 250 maar is wel van een uitstekende kwaliteit. De SG907 Smart Drone herkent gebaren waardoor je foto’s maakt middels handgebaren. Dit kan op afstanden tot 5 m. Plan van tevoren je route, waarna de drone automatisch de route volgt. Zo hoef jij alleen nog maar bezig te houden met fotograferen, filmen of de omgeving ontdekken.

Fotograferen en filmen doe je in 4K kwaliteit en het zie je dan ook direct terug. De camera is zeer stabiel waardoor foto’s echt scherp zijn. De accu van deze drone gaat in vliegtijd tot wel 20 minuten mee. Omdat je er een tweede accu bijkrijgt kun je dit direct verlengen tot een vliegtijd van 40 minuten.

Wordt geleverd inclusief USB oplaadkabel, afstandsbediening, twee oplaadbare accu’s en alle benodigdheden. Deze drone ontvangt zeer goede beoordelingen (4,7 van de 5 sterren). Absoluut kwaliteit wanneer je op zoek bent naar de beste verkoper drone.

Naar SG907 Smart Drone

5. Quad Drone met camera

De laatste in het overzicht beste goedkope drone is de Quad Drone met camera. Deze is uitgerust met een goede camera waarmee je de mooiste beelden vastlegt. Het model heeft stabiele zweefbewegingen, wat voor een soepele vlucht zorgt. Heeft verschillende vliegfuncties zoals achteruit, hoogte houden, rechtsom of linksom draaien. Is ook voorzien van een volg mij functie en een meerpuntsvlucht.

De maximale afstand bedraagt 100 m. De krachtige accu gaat gedurende 12 minuten mee. Dankzij 5G/wifi kun je op je smartphone direct meekijken of ontdekken. Wanneer het signaal verloren gaat dan keert deze drone direct terug naar de startpositie. Met de hoogtemodus kan de drone automatisch zijn hoogte vasthouden, waarmee je voldoet aan de regelgeving.

Dit model behoort zeker tot de beste goedkope drone van dit moment. Ontvangt dan ook zeer goede beoordelingen en kost minder dan € 60. Zie bol.com.

Dit was het overzicht beste goedkope drone met camera en wifi. Zie hier mooie modellen van een goede kwaliteit en ook nog eens voordelig geprijsd. Een goede vlucht!

BesteTop5.nl test en beoordeelt producten, diensten en bedrijven. Jouw product/dienst of bedrijf laten beoordelen, of onder de aandacht brengen bij een groot publiek? Neem voor de mogelijkheden contact op.

De beste goedkope drone (2022) – met camera/ wifi
Schuiven naar boven