Gymform Vibromax Plus reviews: ervaringen van gebruikers

Bijgewerkt: 7 juni 2022

De Gymform Vibromax Plus ken je vast wel van tv. Misschien heb je hem bij het teleshopping programma voorbij zien komen. Het gaat hier om een trilplaat die bedoeld is voor cardio en krachttraining. Het zoveelste apparaat dat een hoop belooft maar niks doet? Ontdek de Gymform Vibromax ervaringen van gebruikers.

Zo werkt een trilplaat

Deze trilplaat werkt met 10 verschillende programma’s en 99 intensiteitsniveaus. De Gymform Vibromax Plus geeft tot 50 spiercontracties per seconden. Dit betekent een gehele workout in slechts 10 minuten per dag.

Maar hoe werkt dit precies? Stap op de trilplaat en activeer het programma. Het zet de spieren aan het werk zonder dat je zelf beweegt. Om het effect te vergroten zijn er wel wat gym-oefeningen bijgevoegd, die je uitvoert terwijl je op het apparaat staat. Daarnaast is het apparaat ook zittend of liggend te gebruiken, afhankelijk van de oefening.

De Gymform Vibromax Plus is goed voor:

  • Pijnlijke en vermoeide spieren
  • Vetverbranding
  • Cellulitis
  • Spieropbouw

Bekijk de Gymform Vibroax inclusief prijs

Gymform Vibromax ervaringen (reviews)

De informatie over de werking van dit apparaat zegt natuurlijk ook niet alles. Daarom vind je hieronder de Gymform Vibromax Plus ervaringen oftewel reviews. Het gaat hier om beoordelingen die door echte gebruikers zijn geplaatst.

Positieve beoordelingen

Ruim 85% van de gebruikers is tevreden over de Gymform Vibromax Plus. Dit is terug te zien aan de gemiddelde beoordeling van 4,6 van de 5 sterren (op bol.com). Op Amazon krijgt dit product een beoordeling van 4,4 van 5, iets dat natuurlijk ook heel erg goed is. Dit zijn enkele positieve reviews over dit apparaat:

Een consument gebruikt dit dagelijks en vindt het prima werken. Het voldoet aan alle verwachtingen.

Iemand anders vindt het apparaat vooral heel stil, iets wat natuurlijk ook prettig is. Gebruik hem gerust in de woonkamer of de slaapkamer, andere huisgenoten hebben er geen last van.

Een Spaanse gebruiker (hij is ook in het buitenland verkrijgbaar) is tevreden over de stevigheid en stabiliteit. Hij ervaart dat het apparaat de spieren effectief traint en heeft geen moment spijt gehad van zijn aankoop.

De slechte ervaringen

Er zijn altijd mensen die slechtere ervaringen hebben. Zo vindt iemand dat het apparaat onvoldoende werkt. Het zou teveel lawaai maken, alsof het kapot is. Nu moet er bij gezegd worden dat het altijd voor kan komen dat een apparaat bij aankomst of binnen de garantietermijn defect is. Neem in dit geval contact op met de verkoper, deze moet het apparaat omruilen of repareren.

Nog een negatieve ervaring is dat de oefeninstructies ontbreken. Deze zijn met wat zoekwerk terug te vinden op het internet.

Verkrijgbare alternatieven

Voor de Gymform ben je ongeveer € 149 kwijt, maar er zijn ook duurdere aanbieders. Vind je € 149 erg prijzig? Bekijk dan twee goede alternatieven.

LifeGoods – Trilplaat

Dit model kost rond de € 139 en is hierdoor goedkoper in aanschaf. De werking is vergelijkbaar als de Gymform, ook weer met afstandsbediening en bijgeleverde weerstandsbanden. Train het gehele lichaam door op de plaat oefeningen te doen zoals squads, pushups, lunges en cores.

Er zijn vijf voorgeprogrammeerde trainingsprogramma’s aanwezig waarbij je gebruik maakt van 99 verschillende snelheidniveaus. Er is ook een schommelbeweging aanwezig, die het lichaam uit balans brengt. Dit is goed om het evenwicht te trainen en hiermee dus ook de spieren.

Verder werkt het apparaat ter ontspanning (massage). Luister ondertussen naar je favoriete muziek dankzij de ingebouwde Bluetooth speakers. Kortom: een echte aanrader die je zeker eens moet bekijken.

Naar LifeGoods trilplaat

VITALmaxx Vibration Trainer

De VITALmaxx Vibration Trainer is wat eenvoudiger maar € 99 ook een stuk goedkoper. Hij wordt inclusief afstandsbediening en twee weerstandsbanden geleverd. Je maakt gebruik van 10 voorgeprogrammeerde trainingen met verschillende vibratieniveaus (99 in totaal). Op het led display is het programma en de snelheid duidelijk afleesbaar.

Dit apparaat is ter ondersteuning van lichaamsoefeningen, voor het opbouwen van spieren en ter ontspanning. Train gericht verschillende spiergroepen en voel het verschil.

Bekijk VITALmaxx Vibration Trainer

Waarschuwing bij het gebruik van een trilplaat

Ondanks dat de ervaringen met betrekking tot de Gymform Vibromax goed zijn, kun je natuurlijk ook voor een alternatief gaan. De werking is vergelijkbaar. Let wel op met het gebruik tijdens de zwangerschap en bepaalde klachten.

Mensen met bepaalde lichamelijke aandoeningen zoals een hernia, epilepsie, acute trombose, een netvliesloslating, acute migraine of een prothese moeten eerst de huisarts raadplegen. Dit geldt niet alleen voor deze trilplaat maar voor alle modellen.

BesteTop5.nl test en beoordeelt producten, diensten en bedrijven. Jouw product/dienst of bedrijf laten beoordelen, of onder de aandacht brengen bij een groot publiek? Neem voor de mogelijkheden contact op.

Gymform Vibromax Plus reviews: ervaringen van gebruikers
Schuiven naar boven