Haarvezels kopen – beste hair fibers

Bijgewerkt: 22 juni 2022

Last van kale plekken op het hoofd? Met de beste haarvezels maskeer je deze plekken. De vezels bestaan uit organische keratine eiwitten. Ze hechten zich eenvoudig aan het haar, waardoor er een vol resultaat ontstaat. Soms wordt gezegd dat haarvezels slecht zijn, maar niets is minder waar! Het beschadigt het haar niet en draagt bij aan een beter zelfvertrouwen. Ontdek de beste hair fibers.

IMPERIO Premium Haarvezels

  • Prijs: rond de € 28

IMPERIO Premium is een van de beste haarvezels. Dit product maskeert effectief kaalheid bij mannen en vrouwen. Kies allereerst de kleur die het dichtst bij je eigen haarkleur ligt. Was en style het haar zoals je gewend bent. Strooi vervolgens wat van dit product op het droge haar. Doe dit in een hoek van 45 graden, dan hechten de vezels zich het beste. Vervolgens fixeer je het haar met haarlak, zodat de vezels niet loslaten.

Goed om te weten: IMPERIO Premium Haarvezels zijn statisch en hechten zich automatisch op de eigen haren. Het gebruik van haarlak is niet noodzakelijk maar biedt wel die extra fixatie. Hierdoor blijven de haar vezels ook met een stevige wind of bij een regenbui goed zitten.

Dit product ontvangt positieve beoordelingen van gebruikers. De gemiddelde gebruikersscore komt uit op 4,4 van de 5 sterren. Gebruikers zijn erg tevreden over het gewenste effect. De hoofdhuid schijnt niet door en het haar lijkt beduidend voller. Zeker het proberen waard.

Bekijk IMPERIO Premium Haarvezels

Boev Haarpoeder

  • Prijs: ongeveer € 30

Een andere uitstekende keuze is het Boev haarpoeder. Deze haarverdikker is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Het is uitermate geschikt voor het voller maken van kalende plekken en dunner wordend haar. Denk hierbij aan erfelijke kaalheid, Alopecia Androgenetica of kale plekken als gevolg van een zwangerschap of bevalling. Ook zeer geschikt voor het camoufleren van uitgroei.

Was het haar en breng het in model. Zorg dat het haar volledig droog is voordat je het haarpoeder aanbrengt.  Het aanbrengen gebeurt altijd in een hoek van 45 graden. Verdeel de vezels door zachtjes op het haar te tikken. Gebruik een goede haarspray om de vezels te fixeren. Bij een smalle uitgroei is het aan te raden om gebruik te maken van de speciale haarvezelpomp.

Gebruikers zijn ook over dit product te spreken. Het verschil met goedkopere merken is zeker waarneembaar: Boev Haarpoeder is van een hoge kwaliteit.

Naar Boev Haarpoeder

FIXIT Haarpoeder

  • Prijs: rond de € 23

In 2019 werd Fixit verkozen dat het haarproduct van het jaar. Ook enkele jaren later is dit merk nog steeds populair. Het is voordeliger geprijsd dan andere merken, en werkt ook nog eens uitstekend. De keuze met betrekking tot verschillende kleuren is wel wat minder.

Wat maakt FIXIT tot de beste haarvezels? Het is vooral het gebruiksgemak dat een grote rol speelt. Maar ook de uitstekende hechting, zelfs tijdens een regenbui. De vezels zijn eenvoudig uit te wassen middels shampoo. Maak hierbij masserende bewegingen om de haarvezels geheel te verwijderen.

FIXIT Haarpoeder bestaat uit extra sterke vezels van Gossypium Herbaceum fiber. Vriendelijk voor huid en haar en goed camouflerend. Tip: ook in een grijze kleur verkrijgbaar!

Bekijk FIXIT haarpoeder

Welke haarvezels zijn het beste?

Bovenstaande drie merken behoren tot de beste haarvezels. Er zijn natuurlijk nog veel andere merken verkrijgbaar. Let hierbij vooral goed op de kwaliteit. Hele goedkope merken hebben soms een minder goede hechting. Daarnaast is het belangrijk om een kleur te kiezen die het beste aansluit bij de eigen (geverfde) haarkleur. Bij twijfel een iets lichtere kleur pakken, maar zeker niet donkerder.

Hier zijn haarvezels van gemaakt

Haarvezels bestaan altijd uit organische en biologische keratine-eiwitten. Keratine is een stof (eiwit) die ook in het echte haar voorkomt. De vezels zijn dus niet slecht voor het haar of de hoofdhuid. Dankzij statische elektriciteit hechten ze zeer goed.

Toppik haarvezels en het alternatief

Een veel verkocht merk is Toppik, een cosmetische haaverdikker. Helaas is dit product niet overal verkrijgbaar. Daarom zijn er goede en soms zelfs betere alternatieven. Dit zijn de beste Toppik alternatieven:

  • IMPERIO
  • Boev

Deze twee merken heb je hierboven ook al voorbij zien komen, dus neem zeker even een kijkje.

Hoe gebruik je haarvezels?

Ongeacht het merk gebruik je haarvezels altijd op dezelfde manier. Hieronder nog eens een duidelijke handleiding.

  • Was het haar en maak het droog
  • Style het haar zoals gebruikelijk
  • Breng de haarvezels in een hoek van 45 graden aan
  • Fixeer met haarspray
  • Na een tot meerdere dagen uitwassen met shampoo

BesteTop5.nl test en beoordeelt producten, diensten en bedrijven. Jouw product/dienst of bedrijf laten beoordelen, of onder de aandacht brengen bij een groot publiek? Neem voor de mogelijkheden contact op.

Haarvezels kopen – beste hair fibers
Schuiven naar boven