Beste handnaaimachine (2022) – elektrisch/ met adapter

Bijgewerkt: 19 maart 2022

De beste handnaaimachine moet je altijd in huis hebben. De moderne uitvoering is heel erg praktisch waarmee je snel een knoop aannaait of een zoom stikt. Het voordeel van een handnaaimachine is dat deze vrij compact is. Je neemt hem overal mee naartoe. Bovendien is deze kleine naaimachine absoluut niet duur. Ontdek 5X de beste handnaaimachine van nu.

Het gebruik van een handnaaimachine

Hoe werkt dat eigenlijk, een handnaaimachine? In principe bijna hetzelfde als een gewone naaimachine. Verschil is dat je met een handnaaimachine alleen snelle naaiklusjes kunt doen. Wanneer je een grote naaimachine weinig tot nooit gebruikt dan is een handnaaimachine een absolute must.

Deze kleine naaimachine is geschikt voor snelle en makkelijke reparaties van kleding, gordijnen, lakens en nog veel meer. In veel gevallen werkt hij zowel draadloos (batterijen of oplaadbare adapter) als via het netstroom (handnaaimachine elektrisch).

Beste handnaaimachine

Gemiddeld betaal je voor een handnaaimachine tussen de € 15 en € 40. Dit is absoluut geen geld voor een compacte naaimachine! Bovendien krijg je er ook nog eens reservenaalden, garenklosjes en andere dingen bij. Waar moet je voor kiezen? Bekijk de beste handnaaimachine.

1. Handy Stitch – 79 delig

Dit is absoluut de beste handnaaimachine. Niet alleen vanwege de prijs en kwaliteit maar ook over alles wat je erbij krijgt. Er zijn namelijk een completer 79-delige starterskit bij punt dit is inclusief 30 naainaalden, 10 naalpins, veiligheidsvelden, knopen, 21 spoelen in verschillende kleuren, schaar, meetlint, tornmesje en nog veel meer. Dit alles in een handig tasje met ritssluiting.

Werkt draadloos met vier AA-batterijen of via een 6 volt adapter. Let op: deze moet je apart aanschaffen. Van een uitstekende kwaliteit en ook nog eens voordelig geprijsd. Je betaalt minder dan € 50! Een absolute aanrader van handnaaimachines.

Bekijk Handy Stitch – 79-delig

2. Handnaaimachine – inclusief Adapter en benodigdheden

Dit is een kleine naaimachine waarbij de adapter en 4 AA-batterijen zijn bijgeleverd. Hij is dus direct klaar voor gebruik. Van hetzelfde model als maar dan zonder starterskit. Je krijgt wel drie spoelen garen en accessoires bij punt natuurlijk inclusief handleiding.

Deze naaimachine is te gebruiken voor verschillende soorten stof. Hij is zeer compact en hierdoor eenvoudig mee te nemen. Tip: neem de handnaaimachine ook mee op vakantie. Je weet immers als geen ander dat je kapotte kleding op vakantie niet zomaar repareert of vervangt. Gezien de voordelige prijs (minder dan € 25) is ook dit model zeker een aanwinst voor je huishouden.

Naar Handnaaimachine inclusief adapter

3. WT Trading – Handnaaimachine

Alweer een goedkoop geprijsd model van een mooie kwaliteit. Deze handnaaimachine doet wat hij moet doen. Hij beschikt niet over een automatische draadinrijger of automatische naaldstop maar dat is iets dat je bij een handnaaimachine nooit tegenkomt. Dit model is vooral geschikt voor de kleine reparaties. Dit schildje weer reparatiekosten bij de kleermaker.

Bedoelt voor verschillende soorten stoffen waaronder ook wat dikkere stoffen. Denk hierbij aan spijkerstof/ denim, iets dat voor velen lastig hanteerbaar is. Kunt ook heel eenvoudig de gordijnen mee inkorten. Werkt op vier AA-batterijen. Sommige gebruikers zijn wat minder tevreden over deze mini naaimachine. Ze vinden de kwaliteit niet perfect, erg lage prijs op naar.

Bekijk WT Trading handnaaimachine

4. Handy Stitch – Handnaaimachine

In het overzicht beste hand naar je roept het model van Handy Stitch. Deze kleine naaimachine ontvangt goede beoordelingen van gebruikers. Hij is praktisch, het koop en ook nog eens krachtig punt kleding op een snelle manier repareren, vaak kun je kleding ook gewoon aanhouden L even op de veiligheid.

Geschikt voor dikke stoffen maar op kwetsbare stoffen. Kan ook goed om hoeken en bochten stikken, waardoor je makkelijker op moeilijk bereikbare plaatsen komt. Weegt slechts 300 g en is zeer compact. Voorzien van naald en naaldinrijger, klossen en een duidelijke handleiding.

Naar Handy Stitch – Handnaaimachine

5. Singer compacte handnaaimachine

Als laatste de beste handnaaimachine die ook nog eens de beste koop is. De kwaliteit is goed, maar hij is ook iets duurder geprijsd. Je betaalt minder dan € 40, wat nog steeds meevalt! Zeer compact en licht van gewicht, ideaal om overal mee naartoe te nemen. Repareer kleding, handschoenen, gordijnen of zakdoeken.

Minder geschikt voor zeer dikke stoffen maar wel een goede mini naaimachine om mee op reis te nemen. Wordt door gebruikers goed beoordeeld. Houd er rekening mee dat de kwaliteit echt prima is én dat dit model een mooi design heeft. Tip: gebruik een handnaaimachine liever niet voor dagelijkse grote naaiklussen. Gezien de prijs is dit een uitstekende koop.

Bekijk Singer compacte handnaaimachine

Dit was een mooi overzicht van de beste handnaaimachines van dit moment. Je ziet dat dit soort kleine handmachines niet zo duur is. Verstel of maak je regelmatig kleding of andere producten? Dan kun je beter voor een grote naaimachine gaan. De handnaaimachine is alleen bedoeld voor sporadische klussen of om mee op reis te nemen.

BesteTop5.nl test en beoordeelt producten, diensten en bedrijven. Jouw product/dienst of bedrijf laten beoordelen, of onder de aandacht brengen bij een groot publiek? Neem voor de mogelijkheden contact op.

Beste handnaaimachine (2022) – elektrisch/ met adapter
Schuiven naar boven