Beste jukebox (2021): specificaties en prijs

Wie kent de old school jukebox niet. Hij is terug van weggeweest en voorzien van bluetooth, USB ingang en nog veel meer. Ontdek de beste jukebox. De modellen variëren in prijs van €50 tot meer dan €1000 (ja echt).

Jukebox kopen: belangrijke tips

Van oudsher moest je geld inwerpen om een plaatje te spelen. De klassieke jukebox speelt grammofoonplaten af, de moderne variant werkt (ook) met cd’s. Tegenwoordig zijn jukeboxen uitgerust met bluetooth, SD- en USB ingang. Zo kun je alle soorten muziek afspelen.

Een jukebox kopen? Let vooral goed op de specificaties. Wat is er allemaal met het apparaat mogelijk? Daarnaast kijk je ook naar het design: een goede jukebox heeft een retro uitstraling. Een professionele klank is net zo belangrijk.

Beste jukebox 2021

Jukeboxen zijn soms aan de prijzige kant. Daarom kun je maar beter weten wat je koopt. Belangrijke specificaties als het aantal cd’s, vermogen van de luidsprekers en aansluitmogelijkheden moeten altijd vermeld staan. In het overzicht beste jukebox staan de belangrijkste specificaties en meer informatie over de prijs. Bekijk ook eventuele reviews.

1. Ricatech RR2500 Classic Jukebox

Qua prijs is dit een van de duurdere jukebox in dit overzicht. Toch valt de prijs in verhouding met de kwaliteit echt wel mee. Het gaat hier wel om een echte en originele Ricatech jukebox. Dit model heeft de look van vroeger en de technische skills van nu. Voorzien van 3-toeren platenspeler, radio, CD, USB, SD en 3.5 mm aansluiting. Geniet van je favoriete muziek inclusief prachtige lichtshow (leds).

Verbind je smartphone middels bluetooth met deze jukebox, makkelijk kan niet. De stereo speakers hebben een vermogen van 2 x 13 Watt RMS 

Bekijk Ricatech RR2500

2. Ricatech Jukebox RR4000 Black XXL

Deze jukebox van Ricatech is het neusje van de zalm: gemiddeld betaal je €1649 (sorry). Een mooi en groot model, die mag gezien worden. De Ricatech Jukebox heeft een hoogte van 128 cm en past nog prima op de tafel, in de kast of op het dressoir. Een modern apparaat met een retro look: alleen al leuk om naar te kijken.

De Ricatech RR4000 speelt mp3’s, 33-, 45- en 78-toeren, platen én audio cd’s af. Dit model is voorzien van Bluetooth en heeft een AUX ingang. Stream muziek vanaf je smartphone en luister naar de mooie geluidskwaliteit (speakers 15W+15W+50W). Hij is voorzien van 7 LED-kleurwisselende lampen.

Gebruikers zijn tevreden over de goede geluidskwaliteit. Ook de lichtjes met verschillende kleuren zijn erg mooi.

Naar Ricatech RR4000

3. Grote Jukebox 7 in 1

Ook de Monsterhop 7 in 1 jukebox hoort in het overzicht beste jukebox 2020 thuis. Qua prijs ligt deze in de middenklasse: ongeveer €1129. De retrolook van vroeger is gecombineerd met de moderne technologie. Speel cd’s af of stream muziek vanaf je smartphone, tablet of MP3-speler. Deze verbind je via Bluetooth of de line-ingang. Heb je even geen muziek bij handen, luister dan naar de ingebouwde AM/FM-radio. De 4 luidsprekers (in totaal 40 watt) zorgen voor een perfecte geluidsweergave.

De Monstershop Jukebox heeft een hoogte van 128 centimeter. Hij heeft een output van 2 x 40 watt en een subwoofer speaker en hiermee een uitstekende geluidskwaliteit. Weegt in totaal 35 kg dus makkelijk verplaatsbaar.

Bekijk Grote jukebox 7 in 1

4. Jukebox – Platenspeler – CD Speler

Deze jukebox is een alles-in-een krachtpatser. Hierdoor is hij geschikt voor de horeca (restaurant of bar) maar ook voor thuis. Een prachtig model in retro Wurlitzer stijl. Deze grote staande jukebox heeft een hoogte van 1,20 meter. De traditionele houten kast is prachtig afgewerkt met chromen delen. Dankzij de vier wielen is dit model gemakkelijk verplaatsbaar.

De draaitafel (platenspeler) heeft 3 regelbare snelheden. Er is een cd player en usb aansluiting aanwezig. Ook heb je de mogelijkheid om een SD/ MMC geheugenkaart in te brengen. Aan echt alles is gedacht: een FM-radio, 3,5 mm jack plugingang en een lcd screen. In stand-by zie je de tijdweergave (klok). Voorzien van 7 ledlampen die van kleur veranderen én 2x 40 watt speakers. Afstandsbediening wordt bijgeleverd. Hij kost ongeveer €1099 maar dan heb je ook wat!

Naar de Jukebox – Platenspeler – CD Speler

5. Ricatech RR1000BT

Alweer van het merk Ricatech, maar deze moet écht in de top 5 beste jukebox. Een moderne jukebox met een hoogte van 105 centimeter. Er is een AUX ingang aanwezig waardoor je eenvoudig de smartphone, hoofdtelefoon of andere apparaten aansluit. De houten kast heeft twee ingebouwde 20 watt speakers, een cd-speler en radio. Er zijn ook een SD- en USB-ingang aanwezig.

Voorzien van opvallende neonkleurige verlichting. Dit wisselt vanzelf van kleur, heel erg mooi. Dit model van Ricatech heeft vooral een goede prijs-kwaliteit verhouding. Je betaalt ongeveer €580: een prima koop.

Bekijk de Ricatech RR1000BT

Goede Voornemens 2020Goede Voornemens 2020

© bestetop5.nl 2019 - 2020 - 2021 - 2022

BesteTop5

BesteTop5.nl verzamelt beoordelingen van de consumentenbond, tests van onafhankelijke websites en gebruikerservaringen. Hieruit komen de 5 beste producten naar voren: onze top 5.