Kinderketting met naam

Bijgewerkt: 27 januari 2022

Een kinderketting met naam, dit is een persoonlijk cadeau. Leuk om tijdens een kraamfeest,, verjaardag of communie cadeau te geven. Je hebt keuze uit een zilveren of gouden ketting maar ook een ketting met naam die goedkoop is. Voor elk budget is er een geschikte opdracht zijn. Kijk maar eens naar de mogelijkheden.

Kinder ketting is kleiner normale ketting

Houd er rekening mee dat een kinderketting altijd korter is dan een volwassenenketting. Dit is belangrijk want de kinderhals is ook een stuk korter. Bovendien is het hangertje van de kinderketting compacter, dit is een echte aanrader. Kortom: de ketting voor kinderen is geheel afgestemd op de lichaamsverhouding van het (jonge) kind.

Mogelijkheden kinderketting met naam

Je wil een kinderketting merknaam kopen, waar moet je allemaal rekening mee houden? Allereerst met je budget. Heb je een tientje besteden of misschien wel € 200? Dit zijn grote verschillen.

Als tweede het materiaal. Je hebt goud en zilver, duurdere modellen met edelstenen en natuurlijk de goedkope ketting met naam. Dan gaat het nog om het ontwerp. Hoe ziet het hangertje er uit? Is deze rond of in de vorm van een hartje met hierin de naam gegraveerd? Of gaat het enkel om de letters?

De goedkope RVS ketting

Wil je niet meer dan € 10 uitgeven? Ga dan voor de goedkope ketting met naam. Deze is verkrijgbaar vanaf € 6,95. De ketting is voorzien van RVS-hanger, hierin laat je de initialen of een naam graveren. Een goedkope RVS ketting is kwalitatief prima, wel kan soms sneller dof worden. Aan de andere kant ben je echt voordelig uit.

Bekijk RVS kettingen

Ketting met naam zilver

Misschien zoek je een mooie kinderketting met naam in het zilver. Een zilveren ketting is altijd wat duurder geprijsd dan RVS. Deze kettingen zijn verkrijgbaar vanaf ongeveer € 34,95, oplopend tot € 100. Af en toe kom je een goedkoper model tegen maar dit is een kwestie van geluk hebben.

Je laat deze ketting bij een online shop of fysieke juwelier maken. Op zich ben je bij een fysieke juwelier wat duurder uit. Bij een webshop is het soms lastig om het product naar wens te krijgen. Wanneer het resultaat je niet bevalt is het niet altijd mogelijk om de kinderketting met naam opnieuw te laten maken, of je moet er weer voor betalen. Een juwelier heeft vaak een betere service.

Gouden kinderketting met naam

Dan heb je nog de kinderketting met naam van goud. Je kunt je voorstellen dat dit nog duurder geprijsd is. Verkrijgbaar vanaf ongeveer € 55, oplopend tot € 350. Dat hangt helemaal van je wensen, het aantal karaats goud en het design af.

Een gouden kinderketting met naam is een prachtig en uniek cadeau. Aan de andere kant kan dit soms net wat te duur zijn, al helemaal wanneer het kind deze ketting nooit draagt. Sommige ouders bewaren het als aandenken, maar dan kun je beter een ander cadeau geven.

Bekijk de vergulde ketting met naam

Naamketting met edelsteen

Weet je dat je ook voor een kinderketting met naam voorzien van edelstenen kunt gaan? Ook nu heb je verschillende mogelijkheden. Bijvoorbeeld een gepersonaliseerde druppelketting waarin de naam wordt gegraveerd, verkrijgbaar ongeveer € 65. Maar je kunt ook voor een zilveren of gouden hangertje voorzien van edelstenen gaan. Bijvoorbeeld diamant of robijn. De prijs loopt al snel op tot meer dan € 1000. Niet echt een budgetcadeau voor een kind.

Kruidvat of Lucardi, wat is de beste keuze?

Je hebt de ketting met naam van de Kruidvat (drogist) of Lucardi (budget juwelier). Wat is het verschil en waar kun je het beste de kinderketting met naam kopen? Kruidvat heeft een aantal standaardkettingen in het assortiment, maar de collectie kan wisselen. Het gaat hier niet om hoge kwaliteit kettingen.

Wil je een kinderketting met naam laten maken maar dan wel goedkoop, dan moet je eens bij Lucardi kijken. Deze juwelier is redelijk voordelig. Aan de andere kant vind je hier niet de topdesigns.

Naamketting met 2 namen

Zoek je een kinderketting waarop twee namen staan vermeld? Dit is leuk wanneer het om een tweeling gaat: de naam van het kind en het broertje/zusje. Maar bijvoorbeeld ook een ketting met naam kind en de alleenstaande ouder.

Verder is een naamketting met 2 namen alleen iets voor stelletjes of geliefden. In alle andere gevallen is dit niet echt een geschikt cadeau voor een kind.

Doen: gouden ketting met naam baby

Zoek je een uniek geboorte- of kraamcadeau? Denk dan eens aan eenvoudig ketting met naam van de baby. Op zich hoeft dit niet zo heel duur te zijn. Je hebt namelijk ook nep gouden kettingen, verkrijgbaar vanaf ongeveer € 15. Of de vergulde ketting die verkrijgbaar is vanaf ongeveer € 50. Je kunt het zo duur maken als je zelf wil, voor elk budget is er wel een gouden ketting met naam van de baby van de koop.

Zorg altijd dat er een doosje bij de ketting zit. Ouders zullen hun baby namelijk niet de ketting om doen, dit is nog te gevaarlijk. Bovendien komt er een moment dat de baby de ketting niet meer past of om wil. In dit geval is het mooi wanneer de ketting in het originele doosje bewaard kan worden. Wanneer het kind eenmaal volwassen is zal het de ketting van de ouders krijgen. Een prachtige herinnering.

Wil je een ketting met de naam van de baby laten maken? Vraag vooraf aan de ouders of ze dit niet al hebben. Er zijn namelijk meerderen die met dit idee rondlopen. Het zou zonde zijn wanneer ze de 20e naamketting cadeau krijgen. Neem anders ook eens een kijkje bij de babyketting, misschien zie je nog leuke ideeën passeren.

Naar babyketting

De baby ketting is verkrijgbaar vanaf € 9,95, oplopend tot ongeveer € 25. Een prachtig en betaalbaar cadeau voor de jonge ouders of de zwangere vrouw.

BesteTop5.nl test en beoordeelt producten, diensten en bedrijven. Jouw product/dienst of bedrijf laten beoordelen, of onder de aandacht brengen bij een groot publiek? Neem voor de mogelijkheden contact op.

Kinderketting met naam
Schuiven naar boven