Beste led kweeklamp (2022) – groeilampen

Bijgewerkt: 19 maart 2022

De beste led kweeklamp is energiezuinig, milieuvriendelijk en geschikt voor het kweken van groente, fruit en andere gewassen. Je hebt kweek nam. Met een klein oppervlak maar ook met een groter oppervlak. Het voordeel van een led kweeklamp is dat deze makkelijk 50.000 branduren meer gaat. Hieronder een praktisch overzicht van 5X de beste led kweek lamp.

Dit moet je overal led kweeklampen weten

Een led kweeklamp werkt, zoals de naam al zegt, met ledverlichting. Dit is veel milieuvriendelijker en energie zuiniger dan de traditionele HPS kweeklampen. bovendien is een led kweeklamp ook erg efficiënt: alle stroom wordt direct omgezet in licht en niet in warmte.

Let bij aanschaf goed op het wattage en voor welke oppervlakken de kweeklamp geschikt is. Een kweeklamp met een vermogen van 270 W vervangt de traditionele HPS-lamp van 400-600 W. kijk ook goed naar de kleuren, een goede kweeklamp omvat de kleuren rood, blauw, UV en infrarood.

De ingebouwde ventilator zorgt ervoor dat de lamp niet warm wordt. Een plug & play systeem is ook wel praktisch, zo zit je nooit met moeilijke aansluitingen.

Beste led kweeklamp

Op het gebied van led kweeklampen is er veel verkrijgbaar. Voordelige en goede merken zijn die van Gadget Tech of Viparspectra. Maar er zijn natuurlijk ook duurdere merken verkrijgbaar. Waar je verkiest aan de beetje van je eigen budget en mensen af. Om je te helpen vind je hieronder 5X de beste led kweeklamp van dit moment.

1. Ortho LED Groeilamp

Een compacte led kweeklamp die bedoeld is voor het opkweken van groente en fruit zonder dat je grote oppervlakten beslaat. Deze gloeilamp beschikt over een lamphouder met twee spotjes (twee lampen). Ideaal voor aardbeienplanten, kruidenplanten en nog veel meer. Houdt er rekening mee dat deze gloeilampen een wit licht verspreiden, dit komt overeen met daglicht.

Deze lampen zijn zeer geschikt voor klanten die in een donkere hoek staan, zowel op kantoor als in de woonruimte. De gloeilamp bestaat uit 2X 290LED lampen met een warmwitte kleur. Een goed verkopende model dat ook nog eens een voordelige prijs heeft. Ideaal om mee te starten.

Bekijk Ortho LED Groeilamp

2. Viparspectra R600 LED Kweeklamp

Een zeer goede led kweeklamp met verschillende lichtkleuren. Hierdoor ideaal van het opkweken van verschillende gewassen. Bedoeld voor de hobbykweker, deze  beste led kweeklamp beslaat een oppervlakte van 80 X 80 cm. Heeft een vermogen van 270 W en is voorzien van full-spectrum licht. Echt een aanrader voor iedereen die zelf zijn groente en fruit wil kweken.

Uitgerust met een handig plug & play systeem, geen moeilijke aansluitingen dus. Dit model heeft een stralingshoek van 90 graden en is voorzien van 120 energiezuinige ledlampen van elk 5 W. De led kweeklamp wordt geleverd inclusief ledlampen, ophangset en stroomkabel. Niet de allergoedkoopste maar wel een van de betere.

Naar Viparspectra R600 LED Kweeklamp

3. 300 Watt Ufo LED Kweeklamp

Een model met een vermogen van 300 W, hierdoor iets sterker dan voorgaand model. Hij is overigens voordeliger wie geprijsd maar toch van een uitstekende kwaliteit. Deze led kweeklamp beschikt over full spectrum 9 band, dit is geschikt voor het laten groeien en bloeien van verschillende gewassen. De 50 ingebouwde ledlamp en van elk 6 W hebben verschillende kleuren. Dit zijn rood, blauw, infrarood en ultraviolet.

Veilig in gebruik: de lampen worden niet warm. Dit is ook nog eens te danken aan de ingebouwde ventilator. Je sluit deze led kweeklamp heel eenvoudig aan op het stopcontact. Je ontvangt er een stroomkabel en bevestigingsmateriaal bij. Deze kweeklamp valt vooral op dankzij zijn voordelige prijs.

Bekijk Ufo Led kweeklamp

4. Professionele LED Kweeklamp – 1000W

Een krachtige led kweeklamp nodig? Dan is dit model met een vermogen van 1000 W iets voor jou. Geschikt voor hobby matig en professioneel gebruik. Dankzij deze kweeklamp groeien en bloeien planten mooier en sneller. Voorzien van een stralingshoek van 120 graden. Deze lamp beslaat een oppervlak tot maximaal 2,5 m2. De lampen gaan minimaal 50.000 branduren mee.

Het is een krachtige en zeker de beste led kweeklamp, en dan ook nog eens tegen een opvallend voordelige prijs. Handig aan te sluiten, wat wil je nog meer? De lamp heeft een totale afmeting van 30 X 21 cm en een hoogte van 6 cm.

Naar Professionele LED Kweeklamp – 1000W

5. Bloombeast 215 Watt LED Kweeklamp

De echte krachtpatser onder de led kweeklampen. Voorzien van full spectrum 13-band (13 verschillende golflengtes). Het licht bereikt elke plant, om welk gewas het ook gaat. Ik zou bijna zeggen: succes gegarandeerd. De verkoper zegt dat deze kweeklamp tot 30% meer resultaat zien, en dit kan ook wel kloppen gezien de specificaties.

Het licht is overigens dimbaar, waardoor je de groei en bloei beïnvloedt. Voorzien van een uitstekend koelsysteem waardoor de led kweeklamp nooit te warm wordt. Bediening is heel eenvoudig middels de twee draaiknoppen. Verder makkelijk aan te sluiten. Kortom: de perfecte en beste led kweeklamp die je maar kunt wensen. Dure prijs dan voorgaande modellen waren heb je ook echt wat.

Bekijk Bloombeast 215 Watt LED Kweeklamp

We zijn het einde gekomen van het overzicht krijg X de beste led kweeklamp een van dit moment. Nu maar hopen dat je planten/bloemen weelderig groeien en bloeien!

BesteTop5.nl test en beoordeelt producten, diensten en bedrijven. Jouw product/dienst of bedrijf laten beoordelen, of onder de aandacht brengen bij een groot publiek? Neem voor de mogelijkheden contact op.

Beste led kweeklamp (2022) – groeilampen
Schuiven naar boven