Beste lichtsnoer buiten – prikkabel verlichting

Bijgewerkt: 19 maart 2022

Ga voor het beste lichtsnoer voor buiten. Deze is namelijk van een hoge kwaliteit en heeft een lange levensduur. Dankzij het lichtsnoer verlicht je de kerstboom, het terras, de tuin of de gevel. Maar dan wel op een sfeervolle manier! Ontdek het beste lichtsnoer buiten, uiteraard ook geschikt voor binnen.

Gebruik van een lichtsnoer (buiten)

Ben je van plan om buiten een lichtsnoer op te hangen? Zorg dan dat deze ook echt voor een buiten geschikt is. Veel modellen zijn niet waterdicht en kun je dus beter niet buiten ophangen. Een buiten lichtsnoer is geschikt voor buiten én binnen, waardoor je deze in alle situaties gebruikt.

Bedenk vooraf hoe lang het lichtsnoer moet zijn. Voor een kerstboom neem je ongeveer 4-7 keer de gemiddelde omtrek van de boom. Hang je het lichtsnoer aan de gevel, in de tuin of bij het terras? Meet de totale lengte op. Het is aan te raden om ongeveer 5% marge te nemen. Wil je het lichtsnoer doorgelaten hangen neem dan 10% tot 15% extra aan lengte.

Beste lichtsnoer buiten

Je bent op zoek naar het beste lichtsnoer voor buiten (en binnen) en. Er is veel keuze, helaas is de kwaliteit niet altijd even groeit. Daarom vind je hieronder de best verkochte modellen. Geschikt voor buitensituaties en sommige lichtsnoer en zijn ook koppelbaar. Hier komt het: 5X beste lichtsnoer buiten.

1. Aigostar 10VRW Lichtsnoer – 8 meter

Een mooi en modern lichtsnoer voor buiten met een lengte van 8 m. Dit lichtsnoer bevat 10 ledlampjes, energiezuinig en milieuvriendelijk. Het voordeel van led verlichting is dat het een lange levensduur heeft waarbij de lampjes vaak langer dan 15 jaar meegaan. Een en ander hangt natuurlijk ook van de mate van gebruik af.

Bij dit lichtsnoer voor buiten heb je de keuze uit de kleuren matwit of multicolor. In dit laatste geval krijg je een lichtsnoer met meerdere kleuren ledlampjes, de ideale sfeerverlichting of kerstverlichting. Voordeel van dit beste lichtsnoer voor buiten is dat de lampjes van kunststof zijn en hierdoor niet kapot kunnen vallen. IP 44 gecertificeerde trafo (spatwaterdicht).

Bekijk Aigostar 10VRW Lichtsnoer

2. J-Pro Tuinverlichting op zonne energie – 50 Solar LED

Wanneer je op zoek bent naar het beste lichtsnoer buiten dan kom je al snel bij dit model uit. Deze tuinverlichting met ledlampjes werkt op zonne-energie. Dit betekent dat je geen losse batterijen of netstroom nodig hebt. Hierdoor is het lichtsnoer overal bruikbaar, ook op plaatsen waar geen bekabeling aanwezig is.

Houd er rekening mee dat solarlampjes afhankelijk zijn van de hoeveelheid licht die de zonnecellen overdag opvangen. Zorg dus dat het zonnepaneeltje richting de zon gedraaid staat. Dit lichtsnoer voor buiten is verkrijgbaar in wit of gekleurd. Hierbij heb je de keuze uit verschillende lengtes. Let op: vanwege grote populariteit is dit product vaker (tijdelijk) uitverkocht.

Naar J-Pro Tuinverlichting op zonne energie

3. V-tac VT-713 lichtsnoer – Waterdicht – 15 E27 fittingen

Een opvallend lichtsnoer voor buiten met grote E27 fittingen. Dit lichtsnoer bevat 15 E27 fittingen waarbij je zelf de lampen er in plaatst. Zo bepaal je geheel zelf hoe het lichtsnoer eruit komt te zien. Kies voor ledlampen, deze zijn energiezuinig en gaan lang mee. De fittingen kunnen een vermogen tot maximaal 40 W aan.

Het lichtsnoer is IP 54 gecertificeerd en hierdoor geschikt voor een vochtige omgeving. Je kunt het lichtsnoer dus gerust buiten laten hangen. Dit snoer is koppelbaar met vergelijkbare lichtsnoeren, wel zo praktisch. Kies uit een lengte van 5 m of 15 m, net wat jij nodig hebt. Dit product wordt goed beoordeeld met een score van 4,8 sterren, dit is ontzettend goed.

Bekijk V-tac VT-713 lichtsnoer – Waterdicht

4. Hofftech Solar Led Lichtsnoer – 10 Led Lampen

Een mooi led lichtsnoer voor buiten, energiezuinig en milieuvriendelijk. Dit lichtsnoer heeft een lengte van 7,5 m, ook verkrijgbaar met een lengte van 6 m. ook wel bekend als de prikkabel, ideaal voor het sfeervol verlichten van tuin, terras maar ook bij feesten en partijen. Natuurlijk is deze ook binnen te gebruiken! Voordeel van dit late lichtsnoer is dat deze voorzien is van zonne-energie. Erg praktisch wat niet overal is er een stopcontact beschikbaar.

Overdag wordt de accu door het zonnepaneel van 10 X 10 cm opgeladen. ’s Avonds brandt er gezellige sfeerverlichting. De ledlampen hebben elk een vermogen van 0,8 W en branden maximaal 8 uur achter elkaar. Gezien de lange levensduur is dit lichtsnoer voor buiten voordelig geprijsd.

5. J-Pro Tuinverlichting op zonne-energie | 30 Solar Colored

Zoek je het beste lichtsnoer buiten met heel veel lampjes? Dan is deze ledverlichting op zonne-energie precies wat jij zoekt. Deze tuinverlichting heeft een lengte van 6,5 m en bevat maar liefst 30 gekleurde lampjes. Ideaal voor het verlichten van tuin en terras, de gevel maar natuurlijk ook voor de kerstboom. De lampjes hebben verschillende kleuren en laden zich overdag op. Volledig opgeladen kunnen ze dat wel 10 uur lang branden.

Je kunt de lichtslinger handmatig aan-of uitzetten of instellen dat ze automatisch aangaan. In het zonnepaneel zit een lichtsensor, waardoor de lampen automatisch inschakelen wanneer het donker wordt. Via een schakelaar kun je zelf de lampen in- en uitschakelen. Via bol.com verkrijgbaar.

Dit was het overzicht beste lichtsnoer buiten. Alle lichtsnoeren zijn natuurlijk ook geschikt voor binnen.

BesteTop5.nl test en beoordeelt producten, diensten en bedrijven. Jouw product/dienst of bedrijf laten beoordelen, of onder de aandacht brengen bij een groot publiek? Neem voor de mogelijkheden contact op.

Beste lichtsnoer buiten – prikkabel verlichting
Schuiven naar boven