Beste luchtverfrisser woonkamer (2022) – lekkere geurtjes

Bijgewerkt: 29 augustus 2022

De beste luchtverfrisser woonkamer verspreidt een heerlijke lucht in jouw woonkamer. Natuurlijk ook geschikt voor de hal, de slaapkamer of misschien wel de keuken. Je hebt verschillende luchtverfrissers voor de woonkamer. Sommigen steek je in het stopcontact terwijl je anderen gewoon op de kast of op tafel neerzet. Waar je voor moet kiezen? Dat zie je in het overzicht beste luchtverfrisser woonkamer.

Dit moet je over luchtverfrissers voor de woonkamer weten

Heb je kleine kinderen of huisdieren in huis? Zorg dat ze nooit bij de luchtververfrisser woonkamer kunnen komen! Is een luchtververfrisser gevaarlijk? Nee, niet wanneer je voor de juiste kiest en deze ook goed gebruikt. Een luchtververfrisser zorgt niet voor gezonde lucht in huis maar verspreidt een heerlijke geur. Hierbij is het wel belangrijk dat je de ruimte voldoende ventileert. Doe je dit niet, dan ontstaat er een hoge concentratie oplosmiddelen in huis. Dit kan slecht zijn voor de gezondheid.

De meeste mensen ventileren de woning voldoende. Denk maar eens aan dagelijks even een raampje openzetten. Ook een ventilatierooster of ventilatiesysteem is meer dan voldoende.

De beste luchtverfrisser woonkamer

Je weet nu hoe een luchtverfrisser werkt en dat je de woning voldoende moet ventileren. Laten we snel gaan kijken naar het overzicht beste luchtverfrisser woonkamer. Zo weet je wat je moet kiezen.

1. Ambi Pur 3Volution

Ambi Pur staat altijd bekend als de beste luchtververser voor de woonkamer. Heerlijke en verrassende geuren die lang blijven hangen. Het mooie is dat je maar eenmalig het apparaatje aan hoeft te schaffen, hierna ga je voor de navulling. Dit pakket betreft een navullingen in vier verschillende geuren. Hierdoor heb je continu een frisse geur in huis. De elektrische luchtverfrisser zelf bestel je hier.

Een enkele navulling van 20 ml biedt gedurende 90 dagen frisheid. Het voordeel van deze luchtverfrisser woonkamer is dat er elke 45 minuten een nieuwe geur verschijnt. Zo blijft het fris ruiken, want je went namelijk snel aan de geuren om je heen. Ambi Pur heeft dit met Pur 3Volution mooi opgelost. De stand is instelbaar, dat is wel zo prettig.

Bekijk Ambi Pur 3Volution

2. Luchtreiniger Bamboe

Een heel bijzondere luchtverfrisser voor de woonkamer dat 100% natuurlijk is. Er ontstaat dus geen chemische oplossing in huis. Dit product maakt gebruik van zonlicht. Dankzij zonlicht ontstaan er vele gaatjes in de houtskool waardoor dit in een geurspons verandert. Overigens hoef je deze beste luchtverfrisser voor woonkamer niet in de zon te leggen. Voordelen: 100% natuurlijk en niet schadelijk voor de gezondheid, huisdieren en het milieu. En ook nog eens ontzettend decoratief.

Je hebt de keuze uit twee verschillende maten. Geschikt voor de woonkamer, slaapkamer, koelkast of auto. Echt een goede oplossing! Neutraliseert nare geurtjes en gaat lang mee. Is dan ook beoordeeld met 4,8 van de 5 sterren.

Naar de Luchtreiniger Bamboe

3. Air Wick Freshmatic Automatische Spray

Ook de automatische spray van Air Wick behoort tot de beste luchtverfrisser woonkamer. Deze verspreidt continu een parfum, en dat gedurende twee maanden. Hierbij heb je de keuze uit drie intensiteitsniveaus. Hoe hoger het niveau hoe meer dit de geur verspreidt. Kies je voor een laag niveau dan gaat het product langer mee. Dit pakket bestaat uit het apparaat inclusief twee navullingen.

Plaats deze automatische geurverspreider aan de muur of op een wandrek of kast. Geschikt voor de woonkamer maar natuurlijk ook voor andere ruimtes binnenshuis. Zolang je maar dagelijks ventileert. Dit product is goed beoordeeld waarbij gebruikers vooral tevreden zijn over de zoete geur van bloemen, vanille en meloen. Werkt op twee AA batterijen.

Bekijk Air Wick Freshmatic Automatische Spray

4. Air Wick Aerosol Pure Lavendel Luchtverfrisser

Wil je niet continu gebruik maken van een automatische luchtverfrisser maar zelf bepalen wanneer je geurtjes neutraliseert? Dan is deze luchtverfrisser spray de ideale oplossing. De beste luchtverfrisser voor de woonkamer, badkamer, toilet of de keuken. Deze Air Wick spray neutraliseert geurtjes en verspreidt een frisse geur door de woning. En dat allemaal zonder waterneerslag. Want dat is wat je bij een spray wel vaak tegen komt. Bij deze dus niet! Er is gebruik gemaakt van 100% natuurlijk drijfmiddel zonder toegevoegd water. Met de geur van paarse lavendel.

Een verpakking bevat zesmaal een spray fles. Handig in gebruik en gaat lang mee. Wordt dan ook goed beoordeeld met 4,3 sterren.

5. Air Wick Essential Mist

Een heel handig pakket tegen een voordelige prijs. Hiermee behoort dit product zeker tot de beste luchtverfrisser woonkamer. Wat ontvang je? Deze automatische luchtverfrisser verspreidt een geparfumeerde mist van etherische oliën. Dit betekent geen geknoei met water en continu een frisse lucht in huis. De etherische oliën vallen onder de aromatherapie. Je huis ruikt niet alleen lekker fris, ook is dit van invloed op jouw gemoedstoestand.

De Air Wick Essential Mist schakel je eenvoudig in. Vervolgens werkt het apparaat met een cyclus van 8 uur wel en 8 uur niet. Dit voorkomt dat je aan de geur gewend raakt. Uiteraard kun je de cyclus aanpassen of het apparaat zelf in- en uitschakelen. Het apparaat werkt op drie AA- batterijen. Het is heel eenvoudig om een nieuwe vulling te plaatsen. Een enkele navulling verspreidt gedurende 45 dagen een heerlijke geur.

Bekijk Air Wick Essential Mist

Dit waren ze, de beste luchtverfrissers woonkamer.

BesteTop5.nl test en beoordeelt producten, diensten en bedrijven. Jouw product/dienst of bedrijf laten beoordelen, of onder de aandacht brengen bij een groot publiek? Neem voor de mogelijkheden contact op.

Beste luchtverfrisser woonkamer (2022) – lekkere geurtjes
Schuiven naar boven